Şimdi Ara

Sınav Stresi,Heyecan YARDIM PLS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese merhaba inşaat müh. 3. sınıftayım bu dönem vizelerim ne yazık ki berbat geçti yaklaşık 2 hafta sonra finaller var fakat aklıma ders,çalışma vs gelince bi heyecan ve halsizlik meydana geliyor bunu yenemiyorum,önceden antidepresan kullanıyordum bıraktım fakat yarın antidepresana geri dönmeye karar verdim,umarım atlatırım bu olayı finallerim iyi geçer.önerileri de dinlemek isterim.

• benim vizeler geçeli epey oldu finallerde 2 hafta sonra.. hiç çalışmadım ama ona rağmen bi rahat anlatamam bunun kaynağı şu içden gelicek kendini rahat bırak hayatda herşeyin bu dünyala sınırlı olmadığını düşün bu dünyada en fazla 40-50 yıl daha yaşayacaksın ne gerek var okadar üzülüp dert yapmaya tabi tamamen bırakmamak lazım sadece kafaya takmamak gerekiyor. zaten bu korkuyu yenersen heycanında geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

benim vizeler geçeli epey oldu finallerde 2 hafta sonra.. hiç çalışmadım ama ona rağmen bi rahat anlatamam bunun kaynağı şu içden gelicek kendini rahat bırak hayatda herşeyin bu dünyala sınırlı olmadığını düşün bu dünyada en fazla 40-50 yıl daha yaşayacaksın ne gerek var okadar üzülüp dert yapmaya tabi tamamen bırakmamak lazım sadece kafaya takmamak gerekiyor. zaten bu korkuyu yenersen heycanında geçer

evet onu bi başarabilsem :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.