Şimdi Ara

sınav yerleri neden bu kadar uzak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
3.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sınav yerleri neden bu kadar uzak ? hiç sordunuz mu büroya. hemen hemen herkesin bulundugu evin çevresinde 2 sokak ötesinde ilkokul lise vs. gibi okullar var ordada aöf sınavı ve diger sınavlar oluyor ama bize gelince taaaa km'lerce 2-3 vesaitle gidebileceğimiz okullara veriyorlar buna bir çözüm bulsunlar mecburmuyuz sabah 9.30unda başlayan sınava 3 saat önceden uyanıp 1.5 saat öncedende yola çıkmaya. birde sizde oluyor mu bilmiyorum ama ben sınava yetişemeyecek gibi oluyorum o yüzden olabildiğince erken kalkıp erken çıkmaya çalışıyorum birde heyecandan ayaklarımı üşütüyorum midem bi tuhaf oluyo çok afedersiniz ishal oluyorum

• kardesim bende ishal oluyorum hep sadece onun icin bi fikir verebilirim sana , yaninda bir limon ve birazda kahve gotur. Sinava girmeden bir corba kasigi kahveye biraz limon sik ve at agzina , bes sn icinde kesiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav ustadım ben sordum herkesın derslerı farklı oldugu ıcın aynı derserı aynı lıseye topluyolar bende ankaranın merkezınden taa demete gıdecegım el mahkum
  • quote:

Orijinalden alıntı: .undeRTaker.

kardesim bende ishal oluyorum hep sadece onun icin bi fikir verebilirim sana , yaninda bir limon ve birazda kahve gotur. Sinava girmeden bir corba kasigi kahveye biraz limon sik ve at agzina , bes sn icinde kesiyor.

dostum hiç denemedim ama deneyeceğim saol.. sendede oluyor mu sınav günleri sabahki sınavlarında ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_06ua

yav ustadım ben sordum herkesın derslerı farklı oldugu ıcın aynı derserı aynı lıseye topluyolar bende ankaranın merkezınden taa demete gıdecegım el mahkum

kardeşim öyle diyosunda artık sınavlar ona bakmıyor her sınav 30 dk sürüyor ve hepsi optik okuyuculu kagıtları var yani işletme iktisat vs. karışık olsa bile sistem hepsinin ön barkod kodunu okuyor ordan işletme mi iktisat mi artık hangi bölümse ona göre cevap şıklarıyla karşılaştırıyodur diye düşünüyorum
    şimdi okulda gireceğimiz sınavlarda dagıtımıda karman çorman yapıyolar yani tek ders ya da 2 ders sınavı olanları yakın okullarda yapsınlar insanlar boşuna taksiye otobüse para vermesinler ben olsam insanları magdur etmemek adıyla öyle yapardım sonuçta önümüzde 2 sokak ötelerimizde de okul var oralardada aöf sınavı oluyor ben neden gideyim 2 semt aşagı okulda gireyim ? benim mantıgıma ters düşüyor hem maddi hem zamanla ilgili bi kayıp olarak düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kekikci

quote:

yav ustadım ben sordum herkesın derslerı farklı oldugu ıcın aynı derserı aynı lıseye topluyolar bende ankaranın merkezınden taa demete gıdecegım el mahkum

kardeşim öyle diyosunda artık sınavlar ona bakmıyor her sınav 30 dk sürüyor ve hepsi optik okuyuculu kagıtları var yani işletme iktisat vs. karışık olsa bile sistem hepsinin ön barkod kodunu okuyor ordan işletme mi iktisat mi artık hangi bölümse ona göre cevap şıklarıyla karşılaştırıyodur diye düşünüyorum
    şimdi okulda gireceğimiz sınavlarda dagıtımıda karman çorman yapıyolar yani tek ders ya da 2 ders sınavı olanları yakın okullarda yapsınlar insanlar boşuna taksiye otobüse para vermesinler ben olsam insanları magdur etmemek adıyla öyle yapardım sonuçta önümüzde 2 sokak ötelerimizde de okul var oralardada aöf sınavı oluyor ben neden gideyim 2 semt aşagı okulda gireyim ? benim mantıgıma ters düşüyor hem maddi hem zamanla ilgili bi kayıp olarak düşünüyorum

yavvv haklısın tabıkı ben maıl attım sacma supan yerler cıkarmayın dıyee

cevapp olarakkta

Öğrenciler oturduğu semt ve ilçeye göre seçtiği sınav merkezi kapsamında bulunan okullara öğrencilerin sorumlu olduğu dersler, kayıtlı bulundukları yarıyıl vb. ölçütler göz önüne alınarak bilgisayar sistemiyle ve birbirini takip eden düzen içerisinde sınav ataması yapılmaktadır.

demısler ben cankayada oturuyorum demetevlerınta ucra kosesı mezarlıgın orayı vermısler ogleden sonra tam ters ankaranın tepesı dıkmenı

• quote:

quote:

kı sunuda fark ettım mesela sınava gırıdıgın kısılere dıkkat et oglende onları gormen muhtemel:) aynı okulda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Murat_06ua kullanıcısına yanıt
    yani müdürüm sende haklısın dediğim gibi saçma sapan yerlere çıkıyo o kadar terski sende de öyledir belki 3 vesaitle gittiğim yerler var çıldırmamak el değil yazık günah bu kadar öğrenci zamanı vakti ve parasına yazık
  • quote:

quote:

quote:

kı sunuda fark ettım mesela sınava gırıdıgın kısılere dıkkat et oglende onları gormen muhtemel:) aynı okulda

aynen öyle hep aynı simaları görüyorum

• quote:

quote:

kardesim bende ishal oluyorum hep sadece onun icin bi fikir verebilirim sana , yaninda bir limon ve birazda kahve gotur. Sinava girmeden bir corba kasigi kahveye biraz limon sik ve at agzina , bes sn icinde kesiyor.

dostum hiç denemedim ama deneyeceğim saol.. sendede oluyor mu sınav günleri sabahki sınavlarında ??

Aynen stresten oluyor

• bana geçen sene hep bağcılar çıkıyordu bu sefer bahçelievler çıkıyor. yine uzak..
  • quote:

quote:

quote:

Aynen stresten oluyor

aga çok kötü yaa yani sınavdayken karın agrıları çektim çıksam mı çıkmasam mı diye tereddüt ettim ama neyse sonuna kadar durdum ishal kadar kötü bişey görmedim ben yaa adamın midesini alt üst ediyo hayır yani bunun dışında önemli günlerdede olunca çok kötü oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kekikci -- 24 Ocak 2014; 14:27:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

bana geçen sene hep bağcılar çıkıyordu bu sefer bahçelievler çıkıyor. yine uzak..

bende pendikte çıkıyodu şimdi üsküdara çıkyıo

• Arkadaşlar, ben açık liser okuyorum. Sınav merkezinde de yaşadığım ilçeyi seçtim. Fakat ilçe içerisindeki uzak okula çıkıyor. Nedenini yeşillendirirseniz sevinirim

• Yıl olmuş 2021 sınav yerleri hala uzak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.