Şubat ayında ayt matı acilden bitirip bir daha yüzüne bakmadım yks 22de 25 fen 38 ayt mat yaptığımdan fen odaklı çalıştım şimdiye kadar. Fen 35+ geliyor ama ayt mat sarmal gibi 345 gibi yayınlarda bile aşırı zorlanıyorum. 345 1. deneme netim 26 sarmal 1.deneme netim 30 sarmal 2.de çoğu soruda kalem oynatamadım. Netlerin max 4ü geodan geliyor. Bir tavsiyeniz var mı? Orijinalden mavi testlerden tara dediler. Logaritma mavi testlerin 2sini çözdüm 3.de yine kalem oynatamadım. 3D den çözüp sonra orijinale dönmeyi düşünüyorum. tyt netlerim kötü aytde 70 net yapmam gerek |
sınava 1 ay kala ayt matta rezil olduğunu fark etmek
-
-
deneme çözmeye kendimi zorlamaya devam mı edeyim yoksa bir süre deneme salıp ayt mat kampına falan mı gireyim ne önerirsiniz ağlayacağım artık off
-
endişelenme, bilgi sarmal 2'de ben de dahil olmak üzere kimse kalem oynatamadı. 3.denemesini de hele bi çöz, +32,5 gelirse denemeden devam, ama 32,5'tan az gelirse bi ayt mat kampın şart çünkü bs 3.deneme kolay yani 32,5 bile düşük olur o deneme için
-
msü kaç yaptın btw
-
içime su serptiniz hocam çok sağ olun. 3.yü de bugün çözüp duruma bakayım o zaman. msü girmedim son 3D TG 85 net yaptım kurum denemelerinde de 90 civarı geliyor sizin
-
ayt matınızın rezil olduğunu düşünmüyorum hocam
geometri önemli
-
sarmal 2. denemeye başladıktan 30dk sonra süre tutarsam yetişmeyeceğini anlayıp süresiz çözeyim dedim, rahat 2-3 saat uğraşıp bir sürü de boş bırakmıştım, 2. denemesi cidden zordu. hocam bence son 1 ay kalmışken kamp yapmak çok vakit alır. Deneme çözüp hangi konulardan yanlış veya boşunuz varsa o gün konudan 1 2 test çözmek ya da konu tekrarı yapmak daha verimli olur diye düşünüyorum konuları daha önce bitirmişsiniz zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Knk moralini denemeye başlarken düşük tutma 2022de 38 net yapacak adam 345 ilk deneme de 26 yapmaz emin ol gercek netin o değil başlamadan i 10 15 kere hızlı nefes alıp ver beynine oksijen gitsin maniac herif odanı da havalandir oksijen gelsin bı de kaç dk verion denemeye olm benim de moralim bozuk sinirliyim beni de affedin onu demek istedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ayt matematikte net arttırmak bence çok zor değil özellikle tytye nazaran
daha sınava 35 gün var umutları kaybetmeyin
Hocam apotemiye kaç dk vermeli
benim msüden sonra tyt netlerim 80-85'e düştü hocam bakıcaz bi çaresine. çözdükten sonra beni bilgilendirirsen sevinirim (bs 3)
-
hocam ben ayt genel deneme kurumda 25 net yaptım konular yeni bitmişti daha branş çözmemiştim. Sonra aldım branş denemeleri her gün fkb 5er tane attım. bir sonraki denemede ayt fen kurumda 36.5 geldi. Denemeyle birebir artıyor özellikle fizik. Kimyada klasik 3-5 soru var onları ısıtıp ısıtıp soruyorlar zaten. Bir biyo riskli
Sizin ayt mat tavsiyeniz var mı? Hangi branşları bitirdiniz şimdiye kadar
-
inşallah haklısındır hocam bu 345 bs netleri mat zgüvenimi yerle bir etti. denemeye süre vermiyorum hiç. denemeye daha yeni başladık bismillah, önce netler artsın sonra süre veririz
-
Bende de pkob yok geo eksik 30 civari geliyor. Orijinal çözüyorum tavsiye ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam anca çözebildim kb benim de 32 geldi geo yine 4 boş. Geometriyi halletmeden bu iş olmayacak
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Knk moralini denemeye başlarken düşük tutma 2022de 38 net yapacak adam 345 ilk deneme de 26 yapmaz emin ol gercek netin o değil başlamadan i 10 15 kere hızlı nefes alıp ver beynine oksijen gitsin maniac herif odanı da havalandir oksijen gelsin bı de kaç dk verion denemeye olm benim de moralim bozuk sinirliyim beni de affedin onu demek istedim
|
Benzer içerikler
- 345 geometri 2.kitap
- meslek seçemiyorum
- günde 10 saat ders çalışmak
- repolarizasyonda atp harcanır mı
- okyanus yayınları zorluk derecesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X