Var mı böyle bir şey, illa yenilememiz gerekiyor mu?
Aynen hocam biri açıklık getirirse iyi olur şu konuya
Yok hocam eğer cüzdandaki resminiz şu anki tipinizle aynıysa fotoğraf değiştirmeye gerek yok, yeni çıkan kimliklere de gerek yok diye biliyorum.
Öyle bir zorunluluk yok da çok eski fotoğrafınsa ya da sana benzemiyorsa değiştirmen gerekiyor çünkü sınava girerken bakıyorlar.
Sbs ye girerken ki fotoğrafım duruyor değiştirmek gerekiyor mu bilmem mezunlardan geçen sene ki ösym fotoğrafını bile değiştirecek var ise benim hayli hayli değiştirmem gerekiyor 2 gündür düşünüyorum değiştirsem mi diye bilemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: meb1907
Sbs ye girerken ki fotoğrafım duruyor değiştirmek gerekiyor mu bilmem mezunlardan geçen sene ki ösym fotoğrafını bile değiştirecek var ise benim hayli hayli değiştirmem gerekiyor 2 gündür düşünüyorum değiştirsem mi diye bilemiyorum.
Sakal falan yoksa sbs dönemiyle bir fark olmaz ki. Benim fotoğraf da SBS döneminden kalma, sorun yok.
quote:
Orijinalden alıntı: pearlie
Öyle bir zorunluluk yok da çok eski fotoğrafınsa ya da sana benzemiyorsa değiştirmen gerekiyor çünkü sınava girerken bakıyorlar.
Fotoğraf değil de, bazıları diyor ki yeni kimliklerden çıkarmak lazımmış, bu konuda bilgin var mı?
disci2017D
kullanıcısına yanıt
Gerek yok başvuru formunda nüfus cüzdanını işaretlemeniz gerek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme