Bildirim
Sınava hazırım çalışmayı bırakıyorum.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Nice try . Try again. -
Ahhh ben daha son 10 yıl çıkmış çözücem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef seneler geçtikçe öğrenci profili de değişti. Sınava 10 gün kaldı, bıraktım yazana rakip mi eliyor diye düşünüyor adamlar. Her şeyin fazlası zarar ki çok çalışanın kazanacağı bir sınav ya da serüven değil. Ne kadar anlatsak da fayda etmeyecek ama bol şans. Yolun açık olsun.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sen napıcan dostum, sence son 2 gün falan uzak kalmak faydalı olur mu ? Bazen duru bir kafayla çözünce daha iyi olur mu acaba diye düşünüyorum.
Ben ikinci üniversite okumak icin sınava giriyorum. Hukuk olursa okuyacagim. Genç arkadaşlar benim gibi yapmasın son günler çok önemli çalışmaya ara vermesinler.
Hocam şu an yapılabilecek en güzel şey, tekrar edilecek daha önce kenara yazılmış notları okumak. Zihni dinlendirmek, günleri rutinleştirmek diye düşünüyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Nice try . Try again.
|
Ahhh ben daha son 10 yıl çıkmış çözücem
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X