Şimdi Ara

SINAVA KALAN SÜRE NASIL DEĞERLENDİRİLEBİLİR? GELİNEN DURUM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar selam. Beni birçok kişi Boğaziçi Ekonomi? adlı yazımdan biliyor olabilir.

Durumu özetlemek gerekirse biliyorsunuz MSÜ sınavına girdim, sonuçlarım bu şekilde.

Türkçe 37D 2Y

Sosyal 19D 1Y

Matematik 23D 2Y

Fen 9D 3Y

TYT deneme sınavları bu şekilde geliyor genel olarak, bazen değişiklik gösterebiliyor.

Ayt Kısmında ise edebiyatta dershaneyi takip ediyorum ve Servetifünun'u işliyoruz. Kendim bir konu çalışması yapmıyorum genel olarak orayı takip ediyorum.

Tarih bitti. Coğrafya'da zaten çok bir şey yok. Matematik ise LTİ -hepsinde temelim var ama dinlemem gerekiyor.- gibi baba konular kaldı ve analitik hakkında temelim var ama sorularını çözemiyorum ve genel olarak 15-20 bandında gidip geliyor. Bir eşit ağırlıkçı olarak AYT Matematik

ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Sizce geç mi kaldım? Kalan sürede ne kadar ilerleyebilirim? Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Teşekkür ederim.

SINAVA KALAN SÜRE NASIL DEĞERLENDİRİLEBİLİR? GELİNEN DURUM?

İyi akşamlar Enes.

• Tyt fen netin düşük eksik olduğun yerlere bak çok rahat 15 neti görürsün. Tyt Türkçe ve sosyal iyi. Matematik 25-27 netlere çıkabilir geo zayıfsa biraz bak derim beleş soru gelebilir. Tyt mat 20-25 net aralığı tam takılma aralığıdır eğer bu aralıktan hiç çıkamadıysan konu eksiğin var demektir. Ayt mat düşük LTİ kas bol bol. EA sıralamalarına hakim değilim ama AYT mat hallolursa güzel olur. Zaten önünde 2.5 ay var güzel çalışırsan 30 neti bence yakalarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayt mat kas

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.