Şimdi Ara

Sınava tekrar hazırlanmalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu ygs lys kısmına açmaya çalıştım ama yeni üye olduğumdan beceremedim. O yüzden buraya açıyorum. Kusura bakmayın. Ben geçen yıl sınava girdim. Sayısalcıydım ama edebiyata da girdim. Sayısalda 40bin eşit ağırlıkta 18bininci oldum. Sonra iyi bir üniversite olduğunu düşündüğüm bir vakıf üniversitesinin hukukunu biraz da orada okuyan bir tanıdığın gazıyla tercih ettim. Şimdi oradaki birinci senemi bitirmişken bunun doğru bir karar olup olmadığını sorguluyorum.Hukukta iyi bir gelecek görmüyorum. Aileme maddi açıdan yük oluyormuş gibi hissediyorum ve çok vicdan azabı duyuyorum. Şimdi sizce bu sene tekrar hazırlanırsam tıp kazanabilir miyim? Yoksa okulumda mı kalmalıyım. Çok kararsızım.

• Hukuk için endişeniz maddi yönden mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • #ÖmerFaruk # kullanıcısına yanıt
    Evet. Bunun yanısıra bir hukukçuda olması gereken özelliklere sahip olup olmadığım konusunda da süpheliyim. Bölümü sevmiyor değilim. Hoşuma da gidiyor ama geleceğim konusunda kaygılıyım.
  • transforms T kullanıcısına yanıt
    Maddi yönden beklentileriniz nedir bilemiyorum. Çünkü avukatlar Türkiye ortalamaları üzerinde para kazanıyor. Tabi mesleği yapabilecek özelliklere sahip olmadığınızı düşünüyorsanız bırakabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.