Şimdi Ara

Sınavda heyecandan yapamamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar geçen sene ygs de 19.000 olmuştum tabiki bunun tek sebebi heyecandi her neyse lys ile yerleştim iyi kötü yine bir yere ama lysdede yapamadım pek bir sey kendi bilgi düzeyime göre bu sene iddaa için ygs ye girdim ve hiç beklemedigim bir şekilde tüm sene 1 soru bile çözmeden girdiğim sınavda 2600 olduğumu gördüm ve sinir krizi geçirdim burda amacım kimseyi küçümsemek veya hava atmak değil ama benim durumumda olup hakkettigini yapamayan insanlar olduğunu biliyorum bakın size tek bir şey dicem kısmetten öteye yol yoktur ben bunu anladım bosverin sikma yın güzel canınızı her şeyin bi hayırlısı vardır geçmiş olsun hepinize atlattiniz sınavı önünüze bakın sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• --------spolier---------

troll alert

------spoiler---------
  • Abicim boş yapma bence ben o insanların suan ne yaşadığını en iyi bilen kişiyim sorun da değil buraya istediğin resmi atarım sonuçla ilgili

• Kesinlikle katılıyorum ve bunu 1 yıl geçmeden farkettim.
    Ygs'de 100 ü aşkın deneme çözmüştüm, zor denemeler dahil en fazla 10 tanesinde 35 in altına düşmüştüm.
    Ygs'de 27 net geldi. Ve ygsyi sınav anında yapamadığımı kabullendim. Şükür ki lys öyle olmadı.
  • Mesela bak ben 2.senemde yerleştim 1.senemde derse pek bakmadim ama 2.senemde çalıştım buna ragmen mezuna kaldığım sene sıralamam daha kotu gelmişti.senin dediğine yönelik bi örnekte ben vereyim tüm sene aldığım en düşük puan 450 iken ygs de 417 almıştım (arkadaşlar bunları kesinlikle hava atmak için falan yazmıyorum çünkü çektiğim üzüntüyü bir tek ben bilirim )sadece bazı şeyler kısmet canınızı çok sikmayin bunu bi abi kardes tavsiyesi olarak diyorum

• aynen kardeşim katılıyorum karderin önüne geçilmez fazla takmamak gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sınavda tuvalet gelme korkusu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.