Şimdi Ara

Sinavda optigim yirtildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler cumartesi gunu fen sinavinda optikte soruyu silerken silgi mi islandi noldu anlamadim yumusak silmeme ragmen ufak bi yeri yirtildi. yirtik sorulari isaretledigim yerden daha cok iki sutun arasinda yani optik okuyucuyu etkileyecek bi yerde degil ve arkasi gozukecek kadar delinmedi ama yine de korkuyorum sizce sorun olur mu olursa ne yapmam gerekir bi bilen varsa yardimci olursa cok sevinirim

• Hocam ona siz karar veremezsujizki böyle bir durumda yedek optik var keşke söyleseydiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .koter. kullanıcısına yanıt
    Hocam gozetmene soyledim zaten ama o oyle biseyden bahsetmedi bisey olacagini zannetmiyorum dedi ben de yedek optigin oldugunu bilmiyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerdcan

Hocam gozetmene soyledim zaten ama o oyle biseyden bahsetmedi bisey olacagini zannetmiyorum dedi ben de yedek optigin oldugunu bilmiyordum

Hocam mağdur olmamak adına bi ÖSYM yi arayın derim. Belki dilekçe yazmanız gerekir. Çünkü ÖSYM bin optik okuyucular inin yırtığı tespit etmenin çok daha üstünde teknolojiye sahipler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .koter. kullanıcısına yanıt
    Bugun OSYM merkezine de gidecegim zaten dilekce vs ne gerekiyorsa yapicam hocam size de cok tesekkurler ilgilendiginiz icin
  • sorun olmaz hocam gönlünü ferah tut ama sen yınede bı konuş
  • Beyler benim küçük 1-2 damla su döküldü tam soru kodlama yerine elleme kurur dedi hoca.Neyse kurudu böyle üstüne onun işaretlemede yaptım bir sıkıntı olur mu ? Yani yırtılma falan yok ama su döküldüğü belliydi en son.Tabi ben işaretledim yinede düzgünce.Su dökülen yer hafif tahriş olmuş,rengi gitmişti biraz öyle söyliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intexo -- 27 Haziran 2016; 10:19:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hastayim yatiyorum sorulari aliyim
    11 yıl önce açıldı
    Gencler bacagim kirildi :((
    13 yıl önce açıldı
    Paspas alti islaklik yardim
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.