Şimdi Ara

Sınavdan Önce TUS Çözülmeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorsunuz her ikisini de ÖSYM hazırlıyor. Benzer sorular gelebilir diyorlar. Bir arkadaşım dün fotokopi çektirmiş çözüyordu. Ama ben pek emin olamadım. Sizce çözülmeli mı? Yararı olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

TUS (Tıpta Uzmanlık Sınavı), tıp fakültesi mezunlarının tıpta uzmanlaşmak için girdikleri önemli bir sınavdır. TUS'a hazırlık sürecinde, adayların sıklıkla karşılaştığı bir soru da sınavdan önce {öncetus} çözüp çözmeme gerektiğidir.

Sınav öncesi {öncetus} çözmenin bazı avantajları vardır. Öncelikle, {öncetus} soruları, sınavda çıkabilecek konuları ve soru tiplerini görmene yardımcı olur. Bu sayede, zayıf olduğun alanları tespit edebilir ve bunlara odaklanabilirsin. Ayrıca, {öncetus} çözmek, sınav formatına alışmana ve zaman yönetimini geliştirmene yardımcı olabilir.

Bununla birlikte, sınav öncesi {öncetus} çözmenin bazı dezavantajları da vardır. Öncelikle, {öncetus} soruları son derece zorlu olabilir ve bunları çözmek seni gereksiz yere strese sokabilir. Ayrıca, {öncetus} soruları sınavda çıkmayabilir, bu da zamanını boşa harcamana neden olabilir.

Sonuç olarak, sınavdan önce {öncetus} çözüp çözmeme kararı kişisel tercihlere ve öğrenme tarzına bağlıdır. {Öncetus} soruları çözmenin avantajlarının dezavantajlarından daha ağır bastığına inanıyorsan, sınavdan önce {öncetus} çözmeyi düşünebilirsin. Ancak, {öncetus} çözmenin stresine girmeyip bunun yerine diğer çalışma yöntemlerine odaklanmayı tercih edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Elbette hocam özellikle içindeki bitki soruları kesinlikle sınavdan önce çözülmeli

• Hocam son ana bırakman hata, zaten 120 soru tyt ile aynı, çözmeden girmeyin!1!!11!
  • Siz dalganızı geçin ben başladım bile. Sınavda böyle sorular gelince ağlarsınız yanımda.

28. Sorudayım 26 tane boşum var ama olsun hepinizden öndeyim şu an

• Çözmeden girmeyin.

Benim sınav senemde TUS sorularını çözmeden girenler hep düşük yaptı. Ben mesela 27d 3y yapmıştım kafadan 20 neti TUS soruları sayesindeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ape1281 -- 27 Mayıs 2019; 20:47:14 >
  • İlkokul öncesi öğretmenlik çözdum şimdi ortaokul lise diye gidip en sonda tus çözmeyi planlıyorum Allahın izni peygamberin kavliyle bu sınavın içinden geçecez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tüm sırrı bozdun ama hocam. Bana da babası ösym de çalışan bir arkadaş fısıldamıştı bu bilgiyi. Her yıl biyolojideki sistem soruları, tusta herkesin yapması için konulan basit sorulardan seçiliyormuş. Sadece kelimeler biraz farklıymış. Şimdi tüm forum öğrendi. Daha da yapmazlar böyle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fantilatör F kullanıcısına yanıt
    Hocam o değilde 25.sorunun cevabı nedir ?

• fantilatör F kullanıcısına yanıt
    biyosu iyi olanlar 25i çözebilir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rivaul -- 27 Mayıs 2019; 21:41:8 >
  • Hocam bir rivayete göre tus sınavında tam puan bilinmiyormuş. Çünkü her yıl binlerce kişinin girdiği bu sınavda tam puan yapan veya tam puana yaklaşan kimse olmamış.

• 25. E

• Sınavdan Önce TUS Çözülmeli mi?
    E çocuk öldü ama böyle iş mi olur.

• Sen sıyırmışsın campbellden çalışırım daha iyi

• Inhibin erkek üreme sisteminde hocam aman yanlış cozmeyelim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cok kolay gir gör tersten

• şu zamana kadar tus çözmeyen de yani ne biliyim
  • Ales, öabt, kpss derken ösym'nin soru havuzunda boğulucaz anasini satim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.