Şimdi Ara

SINAVIN ZORLUK SEVİYESİ ANALİZİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2015-2016-2017 girmiş biri olarak, bu sene tamamen öylesine girdiğim için analiz yapma imkanım oldu. Aşağıdakiler kendi fikrim tabiki sizinkilere de saygı duyuyorum. Bahsettiğim şeyler ilk 15 k içinde tutarlıdır.
    Tr: 2016 ile aynı seviyede, hatta daha açık ama dil bilgisi bi nebze daha zor. 2015 ile kıyaslanmayacak derecede kolay. Sıkıntı yaratabilecek 4 soru harici rahatlıkla yapılabilirdi.
    Mat: pek ayırt edemedim ama bazı geometri soruları acayip geldi. Mat 1 kısmında ayırıcı soru sayısı 2 idi. Gerisi kolay denebilirdi. İlk 5 k isteyen bir kişi için 37 civarı net, ilk 15 k için 32-33 yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
    Fizik: zor soru yoktu, ilginç atmosfer sorusu harici sıkıntı olmamıştır diye düşünüyorum.
    Kimya: 3 senedir en kolay ders olan kimya seviyesinde değişiklik olmadı ful rahat yapılmalıydı.
    Biyoloji: 1 sene el sürmemiş olmamama rağmen genel bilgi gerektiren sorular olduğu için yaptım. Çalışan kardeşlerim hakkını vermiştir, sıkıntılı sorusu yoktu.
    Tarih: klasik ygs tarihi.2-3 çelişkili soru, loto gibi bişey , çok da takmamak lazım .
    Coğrafya: daha az bilgi isteyen rahat bi coğrafya gördük. Uzun değildi, süre darlaması yaratmadı
    Felsefe: yetiştiremedim yorum yapmıycam
    Din:2016 ya göre daha kolaydı .1 fire verilebilir.

Genel manada 2016 ya yakın .10.000 20.000 arası yığılma gözlemlenecektir. 2016 dan belki 1 gömlek alt diyebiliriz . 2015 le kıyaslamayın üzülürsünüz. Allah a emanet olun, kendim fikrim, sizin fikrinize saygılıyım. Kendi netlerimi de yazayım aşağı yukarı fikir verir.
    Tr 4y 1 boş
    Mat 5 boş(geo yetişemedim)
    Fen 3 y 1 boş( 1 kimya 1 bio 1 y1b fizik)
    Sos 2 y 8 boş(felsefe boş 1 tarih 1 coğrafya)

2016 da ise
    Tr 4 y 1b
    Mat 3 boş
    Fen 2y1b
    Sos 5y2b ile 3600 ygs 1 3200 ygs2 geldi.
    Fikir oluşturması adına yazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Hocam katılmadığım nokta Türkçeyi fazla hafife almışsınız ama çeldirici soru sayısı aşırı fazlaydı mat konusunda ise seçici soru yoktu doğrudur ama amelelik yaptırıcı soru fazlaydı

• monoton dizi M kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum 2015 tr travmasından sonra kolay geldi 2 sene de ondan galiba :D

• Zaten matın zorluk seviyesi problemlerin uzun olup biraz karışık olması ve geonun bilgi içermesi . Yol = Hız x Zaman formülüyle 3 arabalı soruyu uğraştım ama çözemedim .

• 10bin ile 20bin arasında nasıl yığılma olabilir? Zaten 10bin kişi var o arada. Puan veya net aralığı söylesen anlarım hocam da sıralamada yığılma biraz saçma olmuş.@60celalettin
  • ekonomisty E kullanıcısına yanıt
    Hocam yani 10.000 ile 20.000 arası pek fark olmaz diyorum az net farkı çok sıra düşürür diyorum :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    birey b zorluk derecesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hangi okuldasınız ve bölümde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016'nın altındadan sonrasını okumadım
  • matematik kolaydıdan sonrasını okumadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.