Kurumumuz ile St. Clements University arasındaki mukaveleye esasen, kurumumuz St. Clements University – Gürcistan ve Shota Rusteveli University – Gürcistan Kampüslerine, Tıp Fakültesi için sınavsız öğrenci alınacaktır. Sınavsız öğrenci başvurularında, yalnızca Kurumumuz Naturopathy Tıp Derneği üzerinden yapılan başvurular kabul edilmektedir.
Kurumumuz ile St. Clements University arasındaki mukaveleye esasen, kurumumuz St. Clements University – Gürcistan ve Shota Rusteveli University – Gürcistan Kampüslerine, Tıp Fakültesi için sınavsız öğrenci alınacaktır. Sınavsız öğrenci başvurularında, yalnızca Kurumumuz Naturopathy Tıp Derneği üzerinden yapılan başvurular kabul edilmektedir. Kabul prosedüründe en az Lise ya da dengi okul mezunu olmak şartı aranmaktadır. Öğrenci adaylarımız, yapılacak mülakatın ardından eğitimlerine derhal başlatılacak olup, Şubat – 2012 ayı içerisinde eğitim – öğretim başlayacaktır. Eğitim bedeli aylık 300 USD olup, başvurular aşağıdaki linkten www.stclements.ge linkinden yapılabilir. Öğrenci adaylarımızın, Tıp Fakültesinin 6 yıl olduğunu, 6 yıl boyunca kredi transferi ya da yatay geçiş haaklarına sahip oldukları ve eğitimlerini Shota Rusteveli Üniverstesi – Batum – Gürcistan Kampüslerinde görecekleri hususunu göz önünde bulundurmaları gerekmektedir. http://ntd.org.tr