|
Sınavsız üniversite
-
-
Polonyaya bakabilirsiniz hocam -
Bakayım hemen -
russia
-
bi ara herkes ukraynada tıp okuyordu da şimdiki durumlar nasıl bilmiyorum -
bulgaristan makedonya
-
makedonyada uluslararası balkan üni git kanka diş ceng oku gel tr benim arkadaş orada okuyo trde 1 milyon küsür yaptı orada cenge başlıcak
-
harbi belimiz büküldü çalışmaktan , gerçekten var mı öyle bir şey :D varsa ne kadar ücretleri , türk genci sürekli çalışıyor ya lise sınavına çalış üni sınavına çalış tusa dusa çalış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3431103D5 -- 15 Nisan 2023; 0:19:23 > -
tıp için makedonya ucuzdur
-
makedonya goce delcev üniversitesi yıllık 1650 euro eğitim ücreti vardır-konaklaması yemeği vs yıllık 6-7k euroya geçinirsiniz danışman firma ücreti de 30 bin lira tek seferlik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eem_1.sinif_behlul -- 15 Nisan 2023; 2:23:8 > -
O insanlar şuan güzel ünilerde okuyorlar devlet desteği ile -
Var -
Kanka Ciddiyim okuyorsun. https://balkan.edu.tr/burs-ve-ucretlerimiz// buradan bakabilirsin. Yalnız okuması masraflı ve derdini anlatamıyorsun. Okulun yurdu inanılmaz kötü ekstra yurta para verirsin. Yemek sıkıntısı da var o da neredeyse TR ile aynı ya da azıcık daha pahalı fiyatlar. Teknoloji uygun ama TR ye göre. Maddi açıdan sıkıntı yoksa direk git oku 1 sene de hazırlığı var. Hem burası Uluslararası olan okullardan fena değil yani okuyacak burasını oku
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son_Troll_Bükücü -- 15 Nisan 2023; 22:15:59 > -
pandemi bahanesiyle cerrahpaşaya alındılar
-
savaş çıkınca öyle oldu diye hatirliyorum ben ama pandemide de mi olmuştu -
haberlerde duymustum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X