< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sınavsız üniversite
-
-
Polonyaya bakabilirsiniz hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bakayım hemen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
russia
-
bi ara herkes ukraynada tıp okuyordu da şimdiki durumlar nasıl bilmiyorum
bulgaristan makedonya
-
makedonyada uluslararası balkan üni git kanka diş ceng oku gel tr benim arkadaş orada okuyo trde 1 milyon küsür yaptı orada cenge başlıcak
-
harbi belimiz büküldü çalışmaktan , gerçekten var mı öyle bir şey :D varsa ne kadar ücretleri , türk genci sürekli çalışıyor ya lise sınavına çalış üni sınavına çalış tusa dusa çalış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3431103D5 -- 15 Nisan 2023; 0:19:23 > -
tıp için makedonya ucuzdur
-
makedonya goce delcev üniversitesi yıllık 1650 euro eğitim ücreti vardır-konaklaması yemeği vs yıllık 6-7k euroya geçinirsiniz danışman firma ücreti de 30 bin lira tek seferlik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eem_1.sinif_behlul -- 15 Nisan 2023; 2:23:8 > -
O insanlar şuan güzel ünilerde okuyorlar devlet desteği ile
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kanka Ciddiyim okuyorsun. https://balkan.edu.tr/burs-ve-ucretlerimiz// buradan bakabilirsin. Yalnız okuması masraflı ve derdini anlatamıyorsun. Okulun yurdu inanılmaz kötü ekstra yurta para verirsin. Yemek sıkıntısı da var o da neredeyse TR ile aynı ya da azıcık daha pahalı fiyatlar. Teknoloji uygun ama TR ye göre. Maddi açıdan sıkıntı yoksa direk git oku 1 sene de hazırlığı var. Hem burası Uluslararası olan okullardan fena değil yani okuyacak burasını oku
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son_Troll_Bükücü -- 15 Nisan 2023; 22:15:59 > -
pandemi bahanesiyle cerrahpaşaya alındılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
savaş çıkınca öyle oldu diye hatirliyorum ben ama pandemide de mi olmuştu
haberlerde duymustum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X