Şimdi Ara

Sinek Öldürücü Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
20.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde çok fazla çiçek yetiştirildiğinden sinek çok oluyor. Kesin etkili olanlarından sinek öldürücü alacağım. Çöp alıp sonra satıcılarla uğraşmak istemiyorum.20 TL lik 4W,6W okuduğum yorumlarda işe yaramadığı söyleniyor.Ben de büyüklerden almayı düşünüyorum. Tavan arası yaklaşık 25 m2.Tartışılan konulardaki üyeler uzun süredir giriş yapmadığından attığım pm lere cevap gelmeyince konu açtım.

Şu ürünleri buldum 2 tüplülerden 6W, 10W,15W kullanan ya da içeriğini bilenler, üretiminde bulunanlar başka tavsiyeniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

www.hepsiburada.com
    Lorin Elektrikli Sinek Öldürücü 12W Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=60001734&Productid=hrremec1037

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhawk84 -- 9 Nisan 2014; 15:11:38 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sinek Öldürücü Tavsiyeleri: Evini Sineksiz Tutmak

Sinekler, evlerimizde hoş karşılanmayan misafirlerdir. Hem rahatsızdırlar hem de hastalık taşıyabilirler. Bu sinir bozucu böcekleri uzak tutmak için etkili bir sinek öldürücü edinmek çok önemlidir.

Elektrikli Sinek Öldürücüler

Elektrikli sinek öldürücüler, sinekleri elektrik çarpmasıyla öldüren, güvenli ve etkili bir seçenektir. Bu cihazlar mavi ışık yayar, bu da sinekleri cezbeder. Bir kez yaklaştıklarında, sinekler elektrikli ızgaraya çarparak ölürler.

Joysidea Sinek Öldürücü

Joysidea Sinek Öldürücü, uygun fiyatlı ve etkili bir elektrikli sinek öldürücüdür. Mavi ışığı ve güçlü fanı sinekleri cihazın içine çekerken, elektrikli ızgarası onları hızla öldürür.

Sinek Öldürücü Lambalar

Sinek öldürücü lambalar, sinekleri UV ışığıyla cezbeder ve öldürür. UV ışığı, sineklerin gözlerine zarar verir ve onları ızgaraya yaklaşmaya teşvik eder. Bu lambalar, geniş alanları sineklerden arındırmak için idealdir.

Mavi Işık Sinek Öldürücüler

Mavi ışık sinek öldürücüler, sinekleri mavi ışığa çekerek çalışır. Sinekler bu ışığa duyarlıdır ve cihazın içine yaklaştıklarında elektrik çarpmasıyla ölürler.

Sinek Öldürücüler Hakkında Yorumlar

Elektrikli sinek öldürücüler, sinek öldürücü lambalar ve mavi ışık sinek öldürücüler hakkında çok sayıda yorum mevcuttur. Bu yorumları okumak, en iyi seçeneği seçmene yardımcı olabilir. Kullanıcılar, Joysidea Sinek Öldürücü'nün fiyatına göre etkili olduğunu, sinek öldürücü lambaların geniş alanlar için uygun olduğunu ve mavi ışık sinek öldürücülerin daha küçük alanlarda kullanışlı olduğunu belirtiyor.

Önemli Hususlar

Sinek öldürücüler satın almadan önce aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısın:

• Alanın büyüklüğü
    • Sinek yoğunluğu
    • Cihazın güvenliği
    • Kullanım kolaylığı
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • size tavsiyem master almamanız bende ufakları var hiç bir işe yaramadı fakat büyükleri hakkında bir yorum yapamayacağım gözümle görüp test etmem lazım bir parça tel ile

migrostan JİMİNG marka sinek öldürücü almıştım indirimden bazı ürünler 40 lira iken o 60 ben çok daha ucuza aldım gerçekten işe yarıyor özellikle bahçede günlük içini temizlemeniz gerekebilir o kadar etkili diyebilirim

diğer bir tavsiyem alabilirseniz her zaman en büyüğünü alın ne kadar büyük olursa o kadar etkili oluyor elektrik sarfiyatını o kadar düşünmeyin içinden bir lambasını sökersiniz olur biter
    bende araştırıyorum özellikle daha büyüğünü saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker90

size tavsiyem master almamanız bende ufakları var hiç bir işe yaramadı fakat büyükleri hakkında bir yorum yapamayacağım gözümle görüp test etmem lazım bir parça tel ile

migrostan JİMİNG marka sinek öldürücü almıştım indirimden bazı ürünler 40 lira iken o 60 ben çok daha ucuza aldım gerçekten işe yarıyor özellikle bahçede günlük içini temizlemeniz gerekebilir o kadar etkili diyebilirim

diğer bir tavsiyem alabilirseniz her zaman en büyüğünü alın ne kadar büyük olursa o kadar etkili oluyor elektrik sarfiyatını o kadar düşünmeyin içinden bir lambasını sökersiniz olur biter

teşekkür ederim ilgilendiğiniz için başka tavsiyesi olan var mı?

• Biz yazlıkta raks kullanıyoruz. Ama Bi moka yaramıyor. Sinek üstüne konuyor. Ölmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canlıları yakarak öldürmek bence iyi bi şey değil.
    bence başka yollar bulun derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

canlıları yakarak öldürmek bence iyi bi şey değil.

derdim sürekli kullanmak değil çiçeklerin toprak değişimlerinde toprağa bağlı olarak bazen sineklenme oluyor.evin her yerine dağılmasın diye zaman zaman kullanacağım.örümcekler var dokunmadığım ama yetmiyorlar bildiğin başka yollar varsa deneyebilirim.
  • Çocuklarımın odasında kullanmak için şu cihazı almayı düşünüyorum. Kullanan yada bilgisi olan var mı?

www.hepsiburada.com
    Dahice Elektrikli Sinek Öldürücü Büyük (Siyah) Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/dahice-elektrikli-sinek-oldurucu-buyuk-siyah-p-OUTEGEDEN2080

Dahice Elektrikli Sinek Öldürücü

• quote:

Orijinalden alıntı: lonelyhawk84

quote:

Orijinalden alıntı: ilker90

size tavsiyem master almamanız bende ufakları var hiç bir işe yaramadı fakat büyükleri hakkında bir yorum yapamayacağım gözümle görüp test etmem lazım bir parça tel ile

teşekkür ederim ilgilendiğiniz için başka tavsiyesi olan var mı?

Jiming kullanıyoruz bir bahçede gerçekten etkili evet,çat çut öldürüyor.
    fikir olsun

• BUNU DA AÇIN VIZ VIZ SİNEKLER KAÇAR
     Sinek Öldürücü Tavsiyesi
  • AdminAS kullanıcısına yanıt
    o küçük kalıyo bende var çünkü pek gelen olmuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

canlıları yakarak öldürmek bence iyi bi şey değil.

Tatlı dille uyardık, karşımıza çekip 'bakın güzel kardeşim, burası ev, vızır vızır zehir ettiniz hayatımızı' dedik yine de dinlemediler.

Ciddi soru: Detan mı Raid mi etkili?

Mor floresan lamba da iyi sinek kebap yapıyor ama içeride kullanılamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.