Şimdi Ara

Sinekten kurtulmanın en iyi yolu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kimi insanları sinek ıssırmaz (sokmaz) kimilerinide bi yakaladım mı sağlam yer bırakmaz. Ben ikinci kısımdanım. Yani denk getirdilermi heryerimde pempe şişlikler doluyor Biraz araştırdım sigara içenlede içmeyenlere göre daha az ıssırma vakkası oluyormuş. Bu işin kangurubu ile alakası olduğunuda sanmıyorum

Sizin tavsiyeleriniz ne sinekten kurtulma namına? Varsa bildiğiniz metotlar paylaşırsanız sevinirim

SAoLUn...

• evet aynen öle olması gerek
  • off fiye bir sey var kendine sıkıyorsun bir koku yayıor sinek odaya bile gelmiyor .
  • quote:

Orjinalden alıntı: TroopeR

off fiye bir sey var kendine sıkıyorsun bir koku yayıor sinek odaya bile gelmiyor .

1
  • quote:

Orjinalden alıntı: TroopeR

off fiye bir sey var kendine sıkıyorsun bir koku yayıor sinek odaya bile gelmiyor .

Güzel bişi o ama kimyasal var içinde bi sürü.. Gece yatmadan önce odayı bakıom şöle bi ,kimini yastıkla kimini kitapla felan öldürüom Geceleyin de çok sıcaklasam da üzerime örtü örtüom Zaten beni pek ısırmazlar o nedenle şanslıyım

• Onlarla arkadaş ol. Onlarla konuş sırlarını paylaş, zamanla aranızda bir bağ oluşacaktır ve seni ısırmayacaktır.
  • sigara iç
  • aynı şanssızlık bennde var.. Yuz kişilik sınıfta tek cenke uğraşırlar o derece ama zamanla ciğerlerini çözdüm.. Nerde saklanırlar ne yaparlar tahmin eder olmu .. Bi terlik veya yaptık işimi görüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odanın penceresine sineklik taktır, oda kapısını daima kapalı tut. Serinlemek için vantilatör kullan. Beni de çok ısırıyorlar ama bi kaç yıldır bu şekilde yazı geçiriyorum.
  • Sıcak kanlı insanlara musallat oluyor bu hayvanlar. Bende onlar arasındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

Sıcak kanlı insanlara musallat oluyor bu hayvanlar. Bende onlar arasındayım.

yalan hacım bende öyle sanıyordum ama hastalıklı bılmem ne kokusu keskin sıkıntılı ınsanlara musallat oluyorlarmıs ayrıca kanın sıcaklıgıyla alakası yok kurbanını kokusundan buluyormus :D bi banyo yapak nidek
  • hem ısıyı hemde karbondiyoksit salınımını 50 metre den algılıyabilir yüksek vücut ısısı ter sivri sineğin avını bulmasını kolaylaştırır.
    medeni dünya şehirlerinde sivrisinek sorunu yok denicek kadar az lokal çözümlerden ziyade bağlı bulunduğunuz belediyelerle irtibata geçip genel ilaaçlama talep edin.
    umarım 7 sene sonra bu satırlarımı okursun
  • 7 değil de 10 sene sonra (az once) okumus oldum. Arkadaşlar cevaplariniz, tavsiyeleriniz ve vaktiniz icin tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.