PeP’ten Sanata Hep Destek! PeP Visa Kart ile yapılacak sinema, tiyatro ve konser bilet alımlarının %50’si PeP’ten hediye!
|
Bildirim
PeP’ten Sanata Hep Destek! PeP Visa Kart ile yapılacak sinema, tiyatro ve konser bilet alımlarının %50’si PeP’ten hediye!
|
Bunların ipiyle kuyuya inmem ben.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Üye oldum şimdi, cinemaximum online sitesinden alsak iade edeceklermi kapasite dolmadığını nerden bileceğiz :) |
Online dahil diyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sağolun hocam. Biletix için kaydolayım, sanırım geçerli olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Biletix iade geldi mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poet2626 -- 6 Temmuz 2021; 11:14:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gelmedi hala 72 saat yazıyodu şartlarda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İade geldi 50 tl (180 liralık alışverişe) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
cinemaximum ve restoran iadem gelmedi benim de |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
12 temmuzda biletixten alışveriş yaptım 72 saat geçti halen yatmadı,5000 kişinin dolduğunu zannetmiyorum pep yine bizi yiyor |
Hocam gelen iadeyi harcayabildiniz mi? Ben harcama yapamıyorum maalesef yetersiz bakiye diyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
pep in bu kadar dandik ve kalitesiz bir hizmet olması, devlet bankası olan halkbanktan kaynaklanıyor.. devletin işleri işte böyle ağır aksak kör topal ilerliyor.. |