Şimdi Ara

Sinemia batmış, usulsüz ücretler çekiliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba aranızda sinemia kullanan bolca insan var konuyu doğru yere mi açıyorum bilmiyorum mod doğru yere taşıyacaktır.

Sinemia özellikle yasadan sonra iyice saçmalamaya başladı ve tüm olay örgüsü peş peşe geldi. Ben başıma gelenleri araştırdığımda bir çok kişinin aynı şeyleri yaşadığını gördüm, sizlerden de yaşayan varsa sesimizi duyurma zamanı. Lütfen konuyu yukarıda tutalım.

- Sinemia katkı payı alma adımında gösterilen HATA mesajının altında hiçbir şey yok, bazı kullanıcılar hataya rağmen ücret çekildiğini paylaşmış. Bende ücret çekilmedi ama hata da geçmedi.

- Doğru e-mail ve şifre ile oturum açılmıyor ne web’den ne uygulamadan şifre sıfırlamada da e-mail gelmiyor!!

- Aylık ücret çekimi konusunda 19 ve 20 Nisan’da ikişer kez 39.99₺ üyelik ücreti kesilmiş!!

- Uygulamayı açtığınızda eş kaza o da, canlı desteğe bağlanmak Süveyş kanalını yüzerek geçmekten daha zor hatta imkansız!

Özetle ikinci bir çiftlik bank olayıyla karşı karşıya kaldık. Burada hukuki açıdan mevzuatı bilen varsa yeşillendirsin çünkü herkesin kredi kartı adres bilgileri vs içeride kaldı!!

• Bence direkt kartını kaybettim deyip değiştir. 3-4 günde yenisi geliyor zaten adresine, 50-100 lira için başvuracağın hukuki yol uğraştığına değmez türkiyede.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.