Şimdi Ara

Sinerji.gen.tr güvenilir midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, pcye hep oradan bakıyordum ama annem o sitelere güven olmaz vatandan gider alırız dedi.. Sizce Sinerji güvenilir midir? Fiyat biraz ucuz olduğu için ordan bakmıştım.

• Demir099 D kullanıcısına yanıt
    98323847inci sinerji güvenilir mi konusuna hoşgeldiniz
    Arama yapsaydiniz forumda buna gerek kalmazdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenilir.
  • Aynı konuyu açmak üzereydim harbiden güvenilir mi az önce pc toplarken site gitti tekrardan sürekli git gel var sitede
  • baktm ama güncel olsun diye yeni konu açtım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demir099

baktm ama güncel olsun diye yeni konu açtım

Neyin günceli arkadaş 2 saat önce güvenilir olan firma şimdi mi değil. Sinerjiye ayrı bi başlık açılması lazım artık
  • Az önce kargo evime geldi.Ama hdd'yi koymayı unutmuşlar.
    Çok hızlı olduklarını söylemem gerek.1 günde evime geldi.
  • değil kardeş sen en iyisi vatandan al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhyildiz

değil kardeş sen en iyisi vatandan al.

Neye dayanarak değil? Vatan'da aynı parayı ödeyerek neden daha düşük parçalar alsınlar. Sorunsuz alıveriş yapılabilecek bir site.
  • Parayı alırlar sonra zile basıp kaçarlar geldik yoktunuz derler ürünü vermezler parayı da geri alamazsın

dememizi mi bekliyorsun?

Forumdan soğuttu şu sinerji güvenilir mi konuları artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApeXiRubbEr

quote:

Orijinalden alıntı: gokhyildiz

değil kardeş sen en iyisi vatandan al.

Neye dayanarak değil? Vatan'da aynı parayı ödeyerek neden daha düşük parçalar alsınlar. Sorunsuz alıveriş yapılabilecek bir site.

ok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sitede bu forumda yüzlerce sistem tavsiyesi konusu açıldı ve hepsinde de sinerjiden önerilmiş şeyler bulabilirsin. Eğer ki sinerji güvenilmez olsaydı, millet niye oradan önersin? Hayır, alışveriş yapan o kadar çok kişi var ki buradan onların da sık sık yorumlarını görüyoruz. Kaldı ki internetten alışveriş yapmak artık el ile alışveriş yapmaktan daha güvenilir ve mantıklı bence. Anne ve babalar pek bilmedikleri için onlara güvenilmez gibi geliyor ancak eğer ki az baksalar hem bütçelerini çok iyi yönetecekler, hem de orayı burayı gezeyim derdi falan olmadan alışveriş yapacaklar. İnternetten alışverişin tek sıkıntısı bilgisayarınızda keylogger bulunmasıdır. Kredi kartı numaranızı, şifrenizi girerken eğer bilgisayarınızda herhangi bir casus yazılım bulunuyorsa ve bunları klavyenizle yazdıysanız o zaman soyulabilirsiniz. Bu işler için de ekran klavyesi var, tabi screenlogger diye bir şey de var orası ayrı. Burada da bilgisayarınızı korumak devreye giriyor. Yoksa bu sitelerden günde yüzlerce alışveriş yapılıyor, adamlar niye boşu boşuna adlarını lekelesin kazanıyor parasını zaten.

• Demir099 D kullanıcısına yanıt
    Çok fazla konu açıldı onlara baksaydın buna gerek kalmazdı :D Güvenilir site annenede anlatabilirsen :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.