Bildirim
Sinerji gen tr iyi mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Piyasa da güvenilir firmaların başında gelir sağlıklı bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.
Sisteminize ek olarak bir adet işlemci soğutucusu 212 spectrum
+300 TL fark ile 2060 süper ekran kartı değişimlerinden sonra sistemi siparişe geçebilirsiniz. -
evet ben de öyle düşünmüştüm ama fiyatı düşürebilmek için bunları seçtim -
güzel dengeli ideal sistem toplamışsın -
Satın alırken iyi ama satış sonrası hizmeti kötü olan firma. İade ve garanti işlemleri için kargo ücretini sizden isteyen, bir ayda zar zor parayı yatıran firma. Klasik Türk firması işte.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiyede Inventus 1, Sinerji 2 numaradır iş ahlâkı olarak
İki kere dusun hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Merhaba,
Yakın bir zamanda 25.000 TL değerinde alışverim oldu, herhangi bir sorun yaşamadım. -
İyi sitedir.
çok fazla alışveriş yaptım, epeyde yüksek bütçelerde sistem topladım beni iade ve servis konusunda hiçbir zaman üzme diler. sağlam bir firmadır bir problem yaşamadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sinerji ile bi kac skinti yasamadim desem yalan olur :) ufak farklarla hallettik ama param olmayada bilirdi mesela :) olamasa nolcak ugras dur parca bozuldu gonderdim yenisi yokmus yedek ustune para isteyip farkli bir model vermislerdi mesela gecende ram gonderdim degisim yerine para iadesi cikardilar para hala yatcak 1 haftadir yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs09gs09 -- 30 Ağustos 2020; 22:46:9 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
6 senede 58 sikayet, cok da dusunulecek bir sey yok bence. İtopya, incehesap, teknobiyotik sitelerinin de sikayetlerine bir bakin derim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben ekran kartı almıştım 1350 tl ye sapphire rx590 nitro se
Mennun kaldım. Ama sistem için birşey diyemem
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X