Şimdi Ara

Sinerji kargo ücretini nasıl alıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleykum, Sinerjiden sistem topladım kargo ücretini elden mi vericem(kapıya gelen kargocuya) yoksa karttan mı çekiyor ? bilgisi olan arkadaşları konuya bekliyorum sistemi farklı biyere yollatıcam da kargo sıkıntı çıkarmasın.

• Daha önceki alışverişlerimde parçalarla birlikte ödemiştim. Elden vermedim.
  • Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam 1700 tl sistem 30 tl de kargo ücreti var 1730 tl çekiyolar yani dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onura16

Teşekkürler hocam 1700 tl sistem 30 tl de kargo ücreti var 1730 tl çekiyolar yani dimi ?

Evet.
  • o kadar para verdikten sonra birde kargo ücreti almaları yokmu kafa göz dalası geliyor insanın
  • Söke söke alır valla
  • arkadaşlar ben bugün sinerjiden 1-2 parça sipariş verdim. daha önce aras la çalışıyorlardı ve olduğum ilçede aras dan hiç memnun değildim. şimdi yurtiçi ile çalışıyorlar. geçen bir adet adet anakart kargoladım 17 tl ücret ödedim. siz tüm sisteme 30 tl yi çok görmeyin kargo sektörü geçen seneye göre epey zamlandı. bu arada ödeme ekranında sipariş toplamına ekleyip kargo dahil toplam bedeli çekiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hasenkal H kullanıcısına yanıt
    Ben tüm sisteme 8 tl kargo ücreti verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtiçi ile sabah kargo gönderdim 14 TL tuttu ufaçık kutu, 30 TL gayet iyi bir tutar. Ayrıca sistemi sinerjiden dizdim zalman z3 plus kasa + 6 parça ürün 28 TL'ye geldi.
  • Sinerji'den işlemci,hdd,ekran kartı,psu ve anakart aldım 8 lira kargo ücreti aldı.Kapıda değil ama sistemi sipariş verirken aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kendomen -- 21 Temmuz 2015; 0:39:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.