Şimdi Ara

Singapur'dan Ne Alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi yakınım Singapur'a gidiyor da elektronik esya filan alınır mı, mantıklı mı yani çok fark yoksa türkiye'den alırım direk. sizce Singapur'dan ne alınır sonç olarak?
    Telefon filan olabilir belki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MANiN -- 2 Ocak 2006 18:23:36 >

• bende ole duydum cok ucuzmuş ayrıca oranın cok garip meyveleri varmış sole getirsn sana bi kilo (gercekten dıorum)
  • singapurdaki online alışveriş sitelerindeki fiyatlarla Türkiyedeki fiyatlar hep aynı hatta bazı modeller pahalı bazıları biraz daha ucuz tabii telefon ve kamera için söylüyorum

en iyisi oraya gittiğinde yerinde görmek
  • dubai de ucuz diil
    yani artık ucuz bi yer kalmadı mı öyle dısardan alcaımız
  • ne alınmaski..benim arkadaşta gitiydi..bakmayın sitelerdeki fiyatlara...cep tel alcaksan bu kayıt muhabbeti felan başını ağrıtır belki bilemem ama...neler alabilirsin:
    1-laptop
    2-pc ne parça(ekran kartı felan filan.)
    3-video foto camera
    4-i pod/mp3 çalar
    5-ve bilimum elektronik ürün ....
    biraz fazla alsında beelki uygun fiyata satarsın bize
    ah ulan bi ben gidemedim şu yaban ellere
  • Sİngapurda pek fazla bir fiyat farkı yok tr ile. Orda kdv olmadığı için parçalar kdv kadar daha ucuz bizden ama öyle abd deki gibi yarı fiyatına almak felan gibi bir beklenti olmasın. Hatta bazı yerler tr den daha bile pahalı. Simlim plaza diye bir yer var, ordan dijital kamera felan bakılabilir ama çok sıkı şekilde pazarlık edilmeli ve frklı birçok yerden fiyat sorulmalıdır. Bilgisayar parçası içinde Funan IT Mall die bir yer var, oraya bakılabilir... Ama en mantıklısı meyve felan almalı, tr olmayan birsürü meyveler çok ucuz orda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MANiN

dubai de ucuz diil
    yani artık ucuz bi yer kalmadı mı öyle dısardan alcaımız
    ne diyosun yaa bu yaz ordaydım git hava alanına varya aşırı ucuz yani...arkdaş singapurdan telefon almıştı 250$ k750i daha ne diyim telefon hariç ne warsa all.....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Danimarka'dan ne alınır?
    12 yıl önce açıldı
    Hollanda'dan ne alınabilir?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • herkes farklı bişey söylmeiş
    gidip alanlar bişi sölesene
    ipod aldırabilirim heralde
  • Singapur(eer derslerde okutulanlar dogru ise) Asya Kaplanlarından biri we elektronik sanayide ilerlemiş olması lazım.... Kaplan getirsn sana... ıyyyyyyyy iiğrençti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.