11.sınıfa gectim gecen gun sınıf değisikliği oldu alan yuzunden sınıfımda sadece 7 erkek var 21 kız var ve sınıfımdan haz etmedim sevemedim arkadaslarım iyi sınıflara dustu ben kotu sınıfa neyse arkadaslarımın oldugu sınıfa gecmek icin velim okula gitti mudur yardımcısı asla gecirmeyiz ozel sebep yoksa fln fılan mudure cıkın demis ailem bazı sebepler sunmus yıne yok demis bende ne edip ne yapıp e sınıfına gecmek ıstıyorum 2*3 aydır psikolağa gidiyorum acaba ondan rapor mu alsam ne yapsam bılemedım hergün her dk dusunur oldum sızlere danısayım dedım |
sınıf degistirmeyen hoca
-
-
Israrcı olun. Güzel mazeretlere halledersiniz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
elimizden geleni yaptık ailem cocukları bız bırakacagız demis ek olarak annem calısıyor beraber ders calısacaklar fln demis bide gittiklerinde ailemin tanıdığı bırı mudur yardımcısının arkadasıymıs onla beraber gittiler değistirmiyorlar ozel sebep olarak gormuyor beyefendı kac gundur dusunuyorum bulamadım baska bır yol sızlere danısayım dedım kederden yaslandım nerdeyse
-
Yasal hakkın olduğunu ve suç işlediklerini söyle yada velin bu tarz da konuşsun. İllede özel mazeret istiyorlarsa sor bakalım hoca ile kavga etmek yeterli miymiş
Bende zamanında sınıfımdan haz etmemiştim sonradan alışmıştım çok takma kafana
arkadaşlarına bağımlı olma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flashchuck -- 6 Eylül 2020; 15:53:6 > -
7 erkek var 21 kız var ve sınıfımdan haz etmedim
-
Erkek lisesinden mezunum. Son sınıfta millet atletle gezmeye başlamıştı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 6 Eylül 2020; 16:30:50 > -
ilk once kulağa hos geliyor tabi fakat sınıftaki kızlar genelde recep ivediğe gulen tipler yanlıs anlasılmasın insan ayırt etmiyorum ama genel olarak 21 kız diyince iyi dusunulur ama sınıftaki kızlar dusundugunuz gıbı kızlar değiller
-
ailem gittiklerinde mudur yardımcısının arkadası varmıs yanlarında beraber içtikleri yedikleri insan fakat yinede adam tamam dememis en sonda giderken yolcu ederken bizimkileri isterseniz il ilce milli egitime gidin cocugunuzu okuldan alın yinede sınıf değistirmem ozel sebep yoksa demis gerizekalı nasıl bır sebep ıstıyorkı belli değil bide egitimciyim der bizim sınıft (yeni sınıfım) bır cocuk baska sınıfa gecmıs nasıl değistirdin dedim ben değistirmedim velimde okula gitmedi birden değisti dedi hocaya yasal hakkımın oldugunu soylesem pek korkacagını zannetmiyorum oyle bir karaktere sahip değil arkadaslara bagımlı değilim 3 kısılık guzel bır arkadas gurubumuz var arada tartıssakta fakat onlar iyi sınıfa dustu ben kotu yeni arkadaslar edinecekler beni unuturlarmı veya yine 3 muz bırbırımızın en samımı arkadası olurmuyuz merağı var bırazda en azından bırının sınıfına gecsem oda esit agırlık ve sınıfıda gayet iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutyildiz177 -- 8 Eylül 2020; 3:30:14 > -
bizim yardımcıda okul kıyafetiyle gelmeyeni eve yolluyordu ogle aralarında okuldan kacıyorduk yemek yemeye pic bikeresinde arabayla kovaladı bız ertesi gun yıne kactıkta yanı bızım okul pek oyle bır okul değil
-
Hangi okul kardeşim bizim okulda da baya problem oldu çok öğrenci olduğundan tam oturtamadılar kız erkek sayısında dengesizlik felan oldu belki aynı okuldur diye soruyorum
Kız-erkek dengesi diye birşeymi var ben lise okurken sınıfta 17kız vardı 3 erkekdik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 8 Eylül 2020; 12:12:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okul genelinde eşit nerdeyse
quote:
Orijinalden alıntı: 52Omega
Okul genelinde eşit nerdeyseama olmak zorundamı önemli olan soru o?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olmak zorunda diye bişey demedim sadece dengesiz dedim? :D
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X