Şimdi Ara

sınıf ögrtmnligi-siyasal?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sonuçlar gelmedi daha ama tahminen puana göre bir karşılaştırma yapıyorum değişik yerlerden hepsini gözden geçiriyorum.Ben de sınavı çok çok berbat geçenlerdenim maalesef beklediğinin altında kalmak hafif kalır çok çok altındayım Başta kabullenemedim ama hayırlısı artık ne yapalım böylesi daha iyidir belki bizim için..

Size sormak istediğim ist üni sınıf öğretmenliği ve yine ist üni kamu yönetimi arasında tercih yapsanız hangisini seçerdiniz? Benim ilk düşündüğüm kamu yönetimiydi ama sonunda çok büyük bir işsiz kalma olasılığı fln dolaşıyor forumlarda fln bu bölüm için pek iç açıcı yorumlar yok özellikle siyasal okuyan,bitirmiş veya bu konuda fikri olanlar paylaşırlarsa çok sevinirim çok faydalı olur. Bu aralıklarda başka tavsiye ettiğiniz bölümler varsa onları da anlatırsanız yine çok iyi olur

Bir de bu sene üni yerleştik diyelim seneye sınava girince kesilme oluyor mu ben tercih yapıp da gitmezsek kesilme oluyor diye biliyorum ama böyle olunca da olur mu?

teşekkürler...

• salla sınıfı hiç yazma ben bırakıyorum çukurova dan busene bende girdim sınava bakalım daha iyi bir yer gelirse gidecez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.