Şimdi Ara

Sinif PVP avantaj tablosu(tablo update2)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Batu0792- warlock

Mage - 7 (Fire Frost mage arcane göre daha kolay, arcane kasıyor, ama genelde alıorum duelleri)

Shaman 7 (Sadece arenada karşılaştım 1 vs 1im yok, ama dan diye elementali de enchi de beni indirebiliyorlar, ama grounding totemi ve tremor totemi yok edilmiş bi shaman çocuk oyuncağı)

Rogue -4 (Eğer 13k hp 450 resilience ve SL/SL olsaydı 6-8 arası puan verirdim ama ne yazıkki bu hp ve resiliencle en korktuğum ve çekindiğim classtır hele undead iseler 2 puan veririm.)

Warrior -6 (Ms warriorlar dışında kolaylar, ms warriorlar 4 puan, fury ve protlar da 8 puan verirdim, matematiksel ortalama olarak değil ama yaklaşık ortalaması 6 çıkar.)

Drood - (7 ayı moonkin healer formları çok kolay, ama kedi formu kastırıyor.)

Lock - 5 (Uber bi oyuncu seviyesinde değilim bu yüzden duellerim ve arenalarım eşit.)

Priest - 8 (Felhunter rulez.)

Hunter - 7 (Bmse 5 MM ve Survival ise 9)

Paladin -7 (Çok uzun sürüyor, bazen çileden çıkarıcak kadar, survival classlara karşı burst damage ve critler önemlidir, critim talentle beraber %20 olduğu için uzadıkça uzar.)
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Rockman1985 - retri paladin:

fire mage 7 (fire mage frost kadar iyi kaçamıyor elimden bazen stundan çıkmadan yere inebiliyor:)

frost mage 4( fire kadar yakalaması kolay değil.kimisini yeniyorum ama işi bilenleri yakalayamıyorsunki kesesin tam bir melee düşmanı:)

shamans 6(spell yada healer farketmez 10 sn heal attırmazsam yerdedir.ama cd ler açıkken bi heal kaçarsa arada o zaman uzadıkça uzar.heleki retri shaman çocuk oyuncağı:)

rogue 4 (rogue yi ilk pvp de herzaman yenebiliyorum ama birkaç cd eksik olduğunda emkansız olabiliyor.zaten 1v1 de oyunun en iyi clası rogue diyebilirim.bg lerde abanmak için rogue arıyorum ama 1v1 de bulmak yada dönüp vurmak imkansız olabiliyor)

warrior 8 (en kolay aldığım classlardan biridir en iyi gearlısını bile 5/10 sn de kesmişliğim var:)

feral drod 4 ( pek fazla duel yapma imkanım olmadı ama yaptıklarımda çok iyi oyunculardı sanırım.uzun sürüyor ama ayıya da o kadar fazla critlenemiyor:(

lock 6 ( bilen bilir herkesin şikayetçi olduğu fear drain life ve dot hastası lockların en büyük düşmanı retri paladindir.ama buna rağmen 1 stun resit geçerse pvp işkenceye dönebiliyor:(

priest 7 ( aynı lock gibi hatta daha kolay.şartlar eşitse hiç kurtuluşu yok ama healer ise critime bakar:)

hunter 6 (çok imba bir hunter ile pvp yapma imkanım olmadı ama bana yakın geara sahip olanlarına çok az farkla üstünlük sağladım diyebilirim:)

------------------------------------------------------------------------------------------------
    Glorian- Mage(Çok Bilirim Ya:P ):
    Warrior 8
    Lock 6
    Paladin 8
    Shaman 6
    Rogue 9
    Druid 5
    Priest 6
    Hunter 7
    Mage -

----------------------------------------
    Goldthwait-Frost Mage için bir tablo yaparsak;

Warrior - 8 (Spell Reflect'i çok iyi kullabiliyorsa bu oran 7'ye düşer.)
    Warlock - 3 (Warlock destruction spec ise oran 6'ya çıkar.)
    Rogue - 5 (Karşıdakinin talentine ve kabiliyetine göre 8'e kadar çıkabilir.)
    Mage - 7 (Frost Mage ise 5.)
    Hunter - 4 (2yd mesafeden 2k 3k vurabiliyorlar artık.. 7 ile 9 verenler nasıl verdi bilmiyorum.)
    Shaman - 7 (Biraz iyi zamanlama gerekir.)
    Druid - 6 (İyi kaçmak gerekir.)
    Priest - 8 (Counterspell'i nasıl kullandığına bakar.)
    --------------------------------------------------
    Nerobianco- Rogue (Hemo)

Rogue -
    Warrior 6
    Warlock 8
    Mage Fire 8 Frost 6
    Hunter 4
    Druid 4
    Paladin 7
    Priest 8
    ----------------------------------------
    GencayAkay-Druid

Warrior 8
    Paladin 3
    Mage 8
    Druid -
    Warlock 4
    Shaman bilmem.:D
    Rogue 8
    Priest 7
    Hunter bunu da bilemeyeceğim.:)
    Warrior:
    Hepsi 0 :p

--------------------------------

Bukangra-Mage

Druid 6
    Warrior 8
    Warlock 3
    Shaman 4
    Priest 7
    ROgue 3
    Paladin 6
    Hunter 9

-------------------------------
    Tokato-Druid feral

Hunter 10
    Paladin 8
    Shaman 6
    Rogue 4
    Warrior 10
    Mage 6
    Priest 9
    Warlock 7

-------------------------------

Private- hunter

warrior 2
    warlock 2
    paladin 7
    shaman 8
    rogue 4
    druid 6
    mage 8
    priest 5

-----------------------------

Deveoure-Paladin

Hunter 6
    Warlock 5
    Rogue 8
    Warrior 8
    Mage 7
    Druid 5
    Priest 4
    ---------------------------------
    00ff00-Warrior ( Arms )

Rogue : 8,5
    Hunter : 9,5
    Mage : 6
    Lock : 2
    Priest : 3
    Druid ( herform için ) : 8
    Shaman : 6
    Paladin : 5
    Warrior : 5

Sonuç : 5,8
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Edit: NOT: galiba yalnis anlasildim, bir cok kisi boyle tablo olmaz, oyun bu kadar basit degil gibisinden cvp lar yazmis;

Tekrardan soyluyorum !!! Ben GENEL olarak(ortalama) yazin dedim !! tabiki her bir silah, talentlere verdiginzi her bir puan PVP inizi etkiler.

Ama Blizzard bile kabul ederken kimi klaslarin !! kime diger klaslara karsi GENEL!! OLARAK ustun oldugunu . Boyle bir sey olmaz deyip kestirip atmak, ben oyunu programliyan Blizard tan daha iyi biliorum gibi bir iddia olur

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Slm, millet..

Yabanci forumlarin birinde boyle bir baslik gormustum ,aslinda anket stilinde hazirlansa daha hos olur, ama elbirligiyle anketsizde hazilariz sanirim..

kurallari acikliyorum

1- Lvl 70 baz alinacak, hem sectigimzi hemde rakip klaslarin itemlarinysa normal bir oyuncunun elde edebilecegi cinsten dusunup karsilastirin( ne kotu, nede ucuk itemlar)

2- Objektif olun !! En onemli kural bu !! Sirf Paladin klasini seviorsunzu diye, her klasa karsi ust puan vermeyin.

puanlardaki standarti;

1-2 cok zayif
    3-4 zayif
    5-6 orta
    7-8 iyi
    9-10 cok ustun gibi verin.

atiyorum rogue classi dier classlara karsi yenme ihtimali;

rogue(assas talent)

wariror : 3
    paladin: 2
    rogue : - (sanslar esit)
    hunter : 4
    druid(feral) : 5
    mage: 5 (fire karsi yuksek, frost karsi sansi yok )
    priest : 7 (shadow zorlar, genel ortalam yuske)
    shaman: 5

toplam puan : 36 : 8 klasa bolunce ortlama 4.5
    sonuc: PVP orta- zayif bir klas

ustteki ornegi oylesine kafadan attim, siz daha duzgun hazirliyabilrisiniz, ama dedigim gibi objektim olun, warlock a gicik olusunuz diye her sinifa karsi 10 puan vermeyin

birden fala kisi ayni klasi hazirlayabilri, gerisi sizden, bolca katilim bekliom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerem_DuUrden -- 11 Aralık 2007; 4:54:47 >

• WoW çok ayrıntılı bir oyun bence bu kadar basit olamaz. çünük her talent farklı bir puan alır çok ayrıntıda işi karıştırı bence zorlamasak iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: 00FF00

WoW çok ayrıntılı bir oyun bence bu kadar basit olamaz. çünük her talent farklı bir puan alır çok ayrıntıda işi karıştırı bence zorlamasak iyi olur
    her klasın bir birine karşı üstünlügü var misal bende shaman var eskiden mage lock gördünmü kaçardım prince den bi axe aldım şimdi lock mage arıyorum pala zorluyor hunterı affetmem druid yer ne bilim en berbat ı da olsa bi üstünlük var ve kullanan kişiye göre de çok fark ediyor charına hakimse ne yaptını biliyorsa kesmesi zor özellikle pvp şanş bi hamle yapıyorsun belki adam a 3 k vuracan ve adam ı kestim gözü ile bakıyorsun onu vurunca ama adam onun yemiyor ne oldu sil baştan biri iyi olsa zaten herkez onu açardı ama bu aralar shaman çoştu :D blizzard abi kıyak geçiyor bize tauren kardeşligi olarak selam lıyoruz blizzard ı /bow :D

• quote:

Orijinalden alıntı: pisco34

her klasın bir birine karşı üstünlügü var misal bende shaman var eskiden mage lock gördünmü kaçardım prince den bi axe aldım şimdi lock mage arıyorum pala zorluyor hunterı affetmem druid yer ne bilim en berbat ı da olsa bi üstünlük var ve kullanan kişiye göre de çok fark ediyor charına hakimse ne yaptını biliyorsa kesmesi zor özellikle pvp şanş bi hamle yapıyorsun belki adam a 3 k vuracan ve adam ı kestim gözü ile bakıyorsun onu vurunca ama adam onun yemiyor ne oldu sil baştan biri iyi olsa zaten herkez onu açardı ama bu aralar shaman çoştu :D blizzard abi kıyak geçiyor bize tauren kardeşligi olarak selam lıyoruz blizzard ı /bow :D

Alıntıları Göster
    warlock class'ı diğer sınıfları yenme ihtimali:
    warlock hariç bütün class'ları: 9-10
    warlock class'ında ise karşıdaki oyuncunun talnti etkilidr: 4-5 (ne orta ne zayıf)

Ben de bir warlock'um

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix_0011 -- 26 Kasım 2007; 16:21:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: matrix_0011

warlock class'ı diğer sınıfları yenme ihtimali:
    warlock hariç bütün class'ları: 9-10
    warlock class'ında ise karşıdaki oyuncunun talnti etkilidr: 4-5 (ne orta ne zayıf)

Ben de bir warlock'um

Alıntıları Göster
    Warlocklar gerçekten baş ağrıtıyor 2v2 de. Biz paladin warrior giriyoruz. Paladin lock ikiisine arlı şansımız oluyor. Önce hemen peti kesiyrum.Ama pala uyanıksa peti kestirmiyor kolay kolayına. Warlockun yeni pet çıkarması çok zaman almıyor ama baya bir manaya sebep oluyor. Akabinde warlocun peşine taılıyorum. Arkasında paladin olduğu için kesmek çok zor oluyır tabi
    kontrolu de zor. Fakat paladininin manasını çalmasına imkan vermemeye oynuyorum zaten kesmeye değil. İntercept ve pummeli sadece o iş için kullanıyorum. Bunu yapınca eninde sonunda palanın da locunda manası bitiyor. Bitmese de çok fazla hasar veremiyorlar. Fakat warlock druid ikilisini kesmek için şans faktörünün tümüyle sizden yana olması lazım. Zaten Druid cc işini tuturunca maç bitmiş sayılır. (bunlar benim için(yani pala warr) geeçrli başka taımlar için de başkaları sorun olabilir.

Konuya gelince her klasın içinde bulunduğu takıma göre etkisi değişiyor. Mesela shadw pri lockla çok iyi bit ikili oluştururu ama yanına warrior alırsa pek fazla bişey yapabileceğini sanmam. 2v2 taımlarda 1 cc+1 dps,2cc,1 healer+1dps kombinasyonları epey etkili olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerkek

Warlocklar gerçekten baş ağrıtıyor 2v2 de. Biz paladin warrior giriyoruz. Paladin lock ikiisine arlı şansımız oluyor. Önce hemen peti kesiyrum.Ama pala uyanıksa peti kestirmiyor kolay kolayına. Warlockun yeni pet çıkarması çok zaman almıyor ama baya bir manaya sebep oluyor. Akabinde warlocun peşine taılıyorum. Arkasında paladin olduğu için kesmek çok zor oluyır tabi
    kontrolu de zor. Fakat paladininin manasını çalmasına imkan vermemeye oynuyorum zaten kesmeye değil. İntercept ve pummeli sadece o iş için kullanıyorum. Bunu yapınca eninde sonunda palanın da locunda manası bitiyor. Bitmese de çok fazla hasar veremiyorlar. Fakat warlock druid ikilisini kesmek için şans faktörünün tümüyle sizden yana olması lazım. Zaten Druid cc işini tuturunca maç bitmiş sayılır. (bunlar benim için(yani pala warr) geeçrli başka taımlar için de başkaları sorun olabilir.

Konuya gelince her klasın içinde bulunduğu takıma göre etkisi değişiyor. Mesela shadw pri lockla çok iyi bit ikili oluştururu ama yanına warrior alırsa pek fazla bişey yapabileceğini sanmam. 2v2 taımlarda 1 cc+1 dps,2cc,1 healer+1dps kombinasyonları epey etkili olur.

Alıntıları Göster
    Druid:

Warrior 8
    Paladin 3
    Mage 8
    Druid -
    Warlock 4
    Rogue 8
    Priest 7
    Warrior:

• quote:

Orijinalden alıntı: GencayAkcay

Druid:

Warrior 8
    Paladin 3
    Mage 8
    Druid -
    Warlock 4
    Rogue 8
    Priest 7
    Warrior:

Alıntıları Göster
    kendi takımım daki lockları seviyorum :D oturup izliyorum rakip adam bi o tarafa bi bu tarafa koşup duruyor super eğer rakip tekse fear anında kaçıyor direk cıkıyor bende shaman var lock tromer e takılırda fear ı es geçerse ve ben yanındaysam o lock için ölme garantisi veriyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisco34

kendi takımım daki lockları seviyorum :D oturup izliyorum rakip adam bi o tarafa bi bu tarafa koşup duruyor super eğer rakip tekse fear anında kaçıyor direk cıkıyor bende shaman var lock tromer e takılırda fear ı es geçerse ve ben yanındaysam o lock için ölme garantisi veriyorum.

Alıntıları Göster
    feral druidi paladine kestirdinya helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catacomb

Alıntıları Göster
    Mage

Druid 6
    Warrior 8
    Warlock 3
    Shaman 4
    Priest 7
    ROgue 3
    Paladin 6
    Hunter 9
  • Warlock

Druid 10
    Hunter 10
    Paladin 10
    Shaman 10
    Rogue 10
    Warrior 10
    Mage 10
    Priest 10
    Warlock 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu0792

Warlock

Druid 10
    Hunter 10
    Paladin 10
    Shaman 10
    Rogue 10
    Warrior 10
    Mage 10
    Priest 10
    Warlock 5
    quote:

Orjinalden alıntı: Batu0792

Warlock

Druid 10
    Hunter 10
    Paladin 10
    Shaman 10
    Rogue 10
    Warrior 10
    Mage 10
    Priest 10
    Warlock 5

yanlış rogue 9.5 olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catacomb

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: darkprens

ahahah hakikatten iyi ya :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Tirion Fordring

quote:

Warlock

Druid 10
    Hunter 10
    Paladin 10
    Shaman 10
    Rogue 10
    Warrior 10
    Mage 10
    Priest 10
    Warlock 5

yanlış rogue 9.5 olucak

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: injection

quote:

Warlock

Druid 10
    Hunter 10
    Paladin 10
    Shaman 10
    Rogue 10
    Warrior 10
    Mage 10
    Priest 10
    Warlock 5

yanlış rogue 9.5 olucak

Anca bunu yazınca tatmin oluyolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batu0792

quote:

Orjinalden alıntı: injection

quote:

Warlock

Druid 10
    Hunter 10
    Paladin 10
    Shaman 10
    Rogue 10
    Warrior 10
    Mage 10
    Priest 10
    Warlock 5

yanlış rogue 9.5 olucak

Anca bunu yazınca tatmin oluyolar.

Alıntıları Göster
    Druid(feral) Tabi ben oynarsam herkesin oyun stili farklı bide critical şansına bağlı belli olmaz bi ravage bide mangle crit yerse karşıdaki hepsi 10 tabi.

Hunter 10
    Paladin 8
    Shaman 6
    Rogue 4
    Warrior 10
    Mage 6
    Priest 9
    Warlock 7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 6 Aralık 2007; 2:16:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OtoburPirana

Druid(feral) Tabi ben oynarsam herkesin oyun stili farklı bide critical şansına bağlı belli olmaz bi ravage bide mangle crit yerse karşıdaki hepsi 10 tabi.

Hunter 10
    Paladin 8
    Shaman 6
    Rogue 4
    Warrior 10
    Mage 6
    Priest 9
    Warlock 7

Alıntıları Göster
    bide konuyu açan arkadaş rogue için pvp si zayıf demiş ama yanlış anlaşılma da olmasın o zaman rogue görmemişsin diyorum ben :D
  • quote:

bide konuyu açan arkadaş rogue için pvp si zayıf demiş ama yanlış anlaşılma da olmasın o zaman rogue görmemişsin diyorum ben :D

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tokato

Rogue ile oynamak eskisi kadar kolay değil artık. Sadece sağlam gear giyip 4 5 skill kullanmak yetmiyor.. Vanishi, CoS'u çok iyi zamanlamalarla kullanmak gerekiyor. O yüzden artık çok iyi rogue bulmak zor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Goldthwait

quote:

Rogue ile oynamak eskisi kadar kolay değil artık. Sadece sağlam gear giyip 4 5 skill kullanmak yetmiyor.. Vanishi, CoS'u çok iyi zamanlamalarla kullanmak gerekiyor. O yüzden artık çok iyi rogue bulmak zor..

Alıntıları Göster
    zaten her karakter için geçerli tüm gerekli skilleri doğru zamanlarda kullanmak.
    Ben oyuncu karakterini ve karşısındakinin neler yapabileceğini bildikten sonra gerisi doğru planlama doğru addon ve el çabukluğu :D

• quote:

zaten her karakter için geçerli tüm gerekli skilleri doğru zamanlarda kullanmak.
    Ben oyuncu karakterini ve karşısındakinin neler yapabileceğini bildikten sonra gerisi doğru planlama doğru addon ve el çabukluğu :D

Alıntıları Göster
    Bükemediğin eli öpuceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leadri

Bükemediğin eli öpuceksin

Alıntıları Göster
    Ama bükülemycek elde yoktur wow da bugün o seni keser yarın sen onu kesersin!
    Herkse oldğu yerde sayarsa wow da tabiki birisi çıkar ben kralım diye hepinizi keser ama olduğun yerde kalmıycaksın kendini sürekli geliştiriceksin kendi aranda duel yaparak yeni malzemeler deneyerek.
  • quote:

Hunter 10
    Paladin 8
    Shaman 6
    Rogue 4
    Warrior 10
    Mage 6
    Priest 9
    Warlock 7

Alıntıları Göster
    quote:

Hunter 10
    Paladin 8
    Shaman 6
    Rogue 4
    Warrior 10
    Mage 6
    Priest 9
    Warlock 7

Hehe ben warriorum. arenada druid feralsa dönüp bakmıyorum bile. Ancak resto druidler imba. Sanırım bi tane resto dru kasacam adamları milleti fitil etmesi çok hoşuma gidiyor.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.