Şimdi Ara

Sinif PVP avantaj tablosu(tablo update2) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şaka maka bi değerlindirme yapmıştım şimdi gerçeğini yapıyım
    Bu yaptığım pvp ölçütü, pve buildi olan sm/ruin i kullanmam(talent değiştirecek param yok zırt pırt) ve 8.3k hp 750 spell damage 100 resilience bir warlockun yaptığı ölçüttür.

Mage 7 Fire Frost mage arcane göre daha kolay, arcane kasıyor, ama genelde alıorum duelleri
    Shaman 7 Sadece arenada karşılaştım 1 vs 1im yok, ama dan diye elementali de enchi de beni indirebiliyorlar, ama grounding totemi ve tremor totemi yok edilmiş bi shaman çocuk oyuncağı
    Rogue 4 Eğer 13k hp 450 resilience ve SL/SL olsaydı 6-8 arası puan verirdim ama ne yazıkki bu hp ve resiliencle en korktuğum ve çekindiğim classtır hele undead iseler 2 puan veririm.
    Warrior 6 Ms warriorlar dışında kolaylar, ms warriorlar 4 puan, fury ve protlar da 8 puan verirdim, matematiksel ortalama olarak değil ama yaklaşık ortalaması 6 çıkar.
    Drood 7 ayı moonkin healer formları çok kolay, ama kedi formu kastırıyor.
    Lock 5 Uber bi oyuncu seviyesinde değilim bu yüzden duellerim ve arenalarım eşit.
    Priest 8 Felhunter rulez.
    Hunter 7 Bmse 5 MM ve Survival ise 9
    Paladin 7 Çok uzun sürüyor, bazen çileden çıkarıcak kadar, survival classlara karşı burst damage ve critler önemlidir, critim talentle beraber %20 olduğu için uzadıkça uzar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu0792 -- 10 Aralık 2007; 19:33:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Enqq

tbcden önce adamın teki çıkıp 20k 25k vurup gövde gösterisi yaparsa olacagı buydu

tek başına yapmıyorduki onu 7 8 shaman ile birlikte oluyordu
  • valla bende biliyorum üstelik sadece 7 8 shaman degil power infusion priest ve alliance dan da 3 5 kişi yardımı ile yapıldıgını ama warriorların hpleri 5 6k civarında iken öyle veya böyle 25k ayıptır :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.