Şimdi Ara

Sinif PVP avantaj tablosu(tablo update2) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Warrior 8
    Lock 6
    Paladin 8
    Shaman 6
    Rogue 9
    Druid 5
    Priest 6
    Hunter 7
    Mage -
    Saçma oldu sanırım yorum yapmayın.:D
  • Mage ile ilgili yapılan iki tabloyu da beğenmedim açıkçası.. Onları yapanlar herhalde mage ile yarım saat felan ilgilenmişler..

Frost Mage için bir tablo yaparsak;

Warrior - 8 (Spell Reflect'i çok iyi kullabiliyorsa bu oran 7'ye düşer.)
    Warlock - 3 (Warlock destruction spec ise oran 6'ya çıkar.)
    Rogue - 5 (Karşıdakinin talentine ve kabiliyetine göre 8'e kadar çıkabilir.)
    Mage - 7 (Frost Mage ise 5.)
    Hunter - 4 (2yd mesafeden 2k 3k vurabiliyorlar artık.. 7 ile 9 verenler nasıl verdi bilmiyorum.)
    Shaman - 7 (Biraz iyi zamanlama gerekir.)
    Druid - 6 (İyi kaçmak gerekir.)
    Priest - 8 (Counterspell'i nasıl kullandığına bakar.)

Benim bildiğim bu. Eleştirecekseniz lütfen mantıklı şekilde eleştirin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batu0792

quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

ya 25 yard rangesi olan chargeden önce dot yerse warrior ne olur ? onuda bi yazsaydın

O biraz ms ile ilgili, kimin latı iyiyse, o önce charge atar, yada dot atar.

warriorun msi fazlada olsa yaklasık 10 range mesafe ile bence warlock daha önce hamle atar.
  • quote:

Yazdığım gene yanlış anlaşıldı, ben 1 vs 1 de eşit gearlı warlock ve (MS)Warrior kapışırsa, ms warrior alır dedim çünkü warlock coexi(coexi olduğu ne malum) atamadan harmstring yer, drainleyemeden mortal strikeı yer, ve ms warrior adı üstünde instant damage veren class. Warriorun warlock bilgisi yerindeyse warlock hamle yapmadan önce hamlelerini tahmin etmeli, görüldüğü gibi bir sürü anti skili var warlocka karşı mühim olan bunları zamanında kullanabilmek.

Halamın bıyığı olsa dayım olurdu gibi bir anlatım olmuş.. Warlock vs Warrior kısaca;

1. seçenek - Warrior charge yapar ve Warlock'un Deathcoil'i ile trinketi CD'de olursa (Tabi Warrior'un 12 çeşit fearı yememek için skillerini iyi kullanması gerekir..) Warrior yener..
    2. seçenek - Diğer türlü Warlock kazanır..

Başka seçeneğe gerek yok (Tabi Warlock'un spec destruction ise belki bir kaç seçenek daha yazabiliriz.)

• Rogue (Hemo)

Rogue -
    Warrior 6
    Warlock 8
    Mage Fire 8 Frost 6
    Hunter 4
    Druid 4
    Paladin 7
    Priest 8
    Shaman Enh 8 Ele 6

(hunter ve druid de arıza var, diğer classlarla durum, olmayacak o eşit şartlarda, bence rogue için budur (rogue umla yaptığım 1v1 leri hissettiğim gibi yazdım)
    Değiştirme: Shaman'ı unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weatherman -- 9 Aralık 2007; 19:11:52 >
  • Shaman hepsinin karşısında 0
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

Shaman hepsinin karşısında 0

1 diyelim de ayıp olmasın..
  • Vindicationun season 2 (2 vs 2) 1.si bir warriorla bir shaman, yani bu topic altında en karamsar takılanların oynadığı classlar, bide burdan yakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu0792 -- 9 Aralık 2007; 16:05:19 >
  • de vindication ilginç bi x group. pve setlerle arena yapan ve başarılı olan dolu oyuncu var anlayamadım henüz :)
  • recklessness açarsam hepsi 0. asdasdda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RFyo -- 9 Aralık 2007; 17:03:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nerkek

Warlocklar gerçekten baş ağrıtıyor 2v2 de. Biz paladin warrior giriyoruz. Paladin lock ikiisine arlı şansımız oluyor. Önce hemen peti kesiyrum.Ama pala uyanıksa peti kestirmiyor kolay kolayına. Warlockun yeni pet çıkarması çok zaman almıyor ama baya bir manaya sebep oluyor. Akabinde warlocun peşine taılıyorum. Arkasında paladin olduğu için kesmek çok zor oluyır tabi
    kontrolu de zor. Fakat paladininin manasını çalmasına imkan vermemeye oynuyorum zaten kesmeye değil. İntercept ve pummeli sadece o iş için kullanıyorum. Bunu yapınca eninde sonunda palanın da locunda manası bitiyor. Bitmese de çok fazla hasar veremiyorlar. Fakat warlock druid ikilisini kesmek için şans faktörünün tümüyle sizden yana olması lazım. Zaten Druid cc işini tuturunca maç bitmiş sayılır. (bunlar benim için(yani pala warr) geeçrli başka taımlar için de başkaları sorun olabilir.

Konuya gelince her klasın içinde bulunduğu takıma göre etkisi değişiyor. Mesela shadw pri lockla çok iyi bit ikili oluştururu ama yanına warrior alırsa pek fazla bişey yapabileceğini sanmam. 2v2 taımlarda 1 cc+1 dps,2cc,1 healer+1dps kombinasyonları epey etkili olur.

bence lock un çıkardıı demon la uğraşmak saçma gelio bana özellikle lock demon talent indeyse fel domination la instand gibi bi hızda hemon summonlıyabilir ben çok rasladım full demon lock lara 3V3 de felguard la birlikde 3V4 gibi oynuosun ölüncede adam instance 1 tane daha salıwerio tepene öle bi lock görünce ilk onun tepesine binmek lazım we healer ıda biraz oyalarsanız çok rahat kesebilirsiniz lock u özellikler rogue çökerse başına daha iyi olur :D:D:D

• Benden bi tavsiye, warriorlar ms nin cooldownını ve rageini warlockların canı bitmek üzereye ayarlarlarsa, warlock healthstone kullandığında canının 1000 arttığını görür, o yüzden bence kullanma sıraları şöle olmalı harmstringten sonra msyi yapıştır ve verebildiğin max damagei ver warlock deathcoil atmadan önce, warlockun deathcoilinden sonra intercept, damage vermeye devam, burda ister tekrar kullan msyi, ister kullanma burdaki amaç, warlock hsye basmadan önce bi ms daha vurmak, bu şekilde warlockun kafadan 1,5k hpsini yok etmiş olursunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Goldthwait

quote:

1 bile vermiyorum direk 0
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Goldthwait

quote:

1 bile vermiyorum direk 0

Benim de şu an 1v1'de Shaman kesin alır diyebildiğim bir tane class yok ne yazık ki.. Ne melee'lerden kaçabiliyor ne silence yediğinde bir şey yapabiliyor.. Saçma sapan bir class oldu Shaman 70'te. Tek başına bir şey yapması çok zor..

Bu arada senin imzan bende gözükmüyor herhalde bir problem var. Sadece kod yazıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goldthwait -- 9 Aralık 2007; 23:16:29 >

• ya bana şu anda 1vs1 de shamanın üstünlüğünü gösteren bi video versenize merak ediyorum hangi itemle hangi oyunculukla yapıyor .

Ne EarthShock ,Ne Tremor totem,Grounding totem ,Frost shock,heal bunların hiç mi ama hiç bi özelliği kalmadı

Shaman Bufflunmadan kimse shaman class'ı açmasın arkadaşlar Sonra yok shaman ne biçim yok şöle böle demeyin.
  • quote:

Benden bi tavsiye, warriorlar ms nin cooldownını ve rageini warlockların canı bitmek üzereye ayarlarlarsa, warlock healthstone kullandığında canının 1000 arttığını görür, o yüzden bence kullanma sıraları şöle olmalı harmstringten sonra msyi yapıştır ve verebildiğin max damagei ver warlock deathcoil atmadan önce, warlockun deathcoilinden sonra intercept, damage vermeye devam, burda ister tekrar kullan msyi, ister kullanma burdaki amaç, warlock hsye basmadan önce bi ms daha vurmak, bu şekilde warlockun kafadan 1,5k hpsini yok etmiş olursunuz.

warriorlar zaten harmstingden sonra rage ini ms ve whirlwinde harcar ki cooldown 6 saniye debuff 10 saniye rahat rahat yetiyor charge attıgın andan itibaren sürekli %50 healing reduce bulunur kiminle ne şekilde oynarsa oynasın; ki warlock warriora cc yapamayan bi sınıf..

pet ile oynayan sınıflara karşı yapılabilecek bi olay da şudur.. (pek çok pvp tecrübesi aşmış warriora söyledigim olay, bir iki kişi hariç çogu hade lan olurmu öyle şey dedi sonra duelde deneyip harbi oluyomuş lan lol gibi tepkiler aldım) eger peti de rakibi de melee range de ve bakış açında, yani durdugu yerden 2sine de vurabilcek şekildeyken sweeping açıp bir whirlwind, veya cleave atınca rakibe ve pete birlikte damage çıkar 2 tane, ve bunlar da birbirine sweeping atar, yani örnek veriyorum whirlwind warlocka 2k critledi felguarda 800 vurdu.. (sweepingde armor hesabı kitabı yapılmış olarak) sonra petin kafasında 1600 warlockun kafasında da bi 1k daha çıkıyor, yani bir whirlwind ile 2k crit 1k da düz vuruluyor sadece warlocka, petede 800+1600 tabi petin yedigi damage in pek de bir önemi yok.. tek olay biraz rage birikimi ile düzgün duruş açısını yakalamakta (ki berserk rage ve pet combosu + second wind bize bunu saglıyor duelin ortalarında) sonra ss ww cleave combosu ile ilgi çekici damage lar görebilirsiniz (sanırım biraz karışık oldu ama inşallah anlatabildim söylemek istediklerimi )

• quote:

ya bana şu anda 1vs1 de shamanın üstünlüğünü gösteren bi video versenize merak ediyorum hangi itemle hangi oyunculukla yapıyor .

Ne EarthShock ,Ne Tremor totem,Grounding totem ,Frost shock,heal bunların hiç mi ama hiç bi özelliği kalmadı

Shaman Bufflunmadan kimse shaman class'ı açmasın arkadaşlar Sonra yok shaman ne biçim yok şöle böle demeyin.

İşin kötü tarafı da offical forumlarda yüzlerce öneri yapılıyor ve Blizzard bunlarla hiç ilgilenmiyor.. Merak eden shamanlar varsa girip baksın bence çok mantıklı öneriler var..
  • tbcden önce adamın teki çıkıp 20k 25k vurup gövde gösterisi yaparsa olacagı buydu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enqq

quote:

Benden bi tavsiye, warriorlar ms nin cooldownını ve rageini warlockların canı bitmek üzereye ayarlarlarsa, warlock healthstone kullandığında canının 1000 arttığını görür, o yüzden bence kullanma sıraları şöle olmalı harmstringten sonra msyi yapıştır ve verebildiğin max damagei ver warlock deathcoil atmadan önce, warlockun deathcoilinden sonra intercept, damage vermeye devam, burda ister tekrar kullan msyi, ister kullanma burdaki amaç, warlock hsye basmadan önce bi ms daha vurmak, bu şekilde warlockun kafadan 1,5k hpsini yok etmiş olursunuz.

warriorlar zaten harmstingden sonra rage ini ms ve whirlwinde harcar ki cooldown 6 saniye debuff 10 saniye rahat rahat yetiyor charge attıgın andan itibaren sürekli %50 healing reduce bulunur kiminle ne şekilde oynarsa oynasın; ki warlock warriora cc yapamayan bi sınıf..

pet ile oynayan sınıflara karşı yapılabilecek bi olay da şudur.. (pek çok pvp tecrübesi aşmış warriora söyledigim olay, bir iki kişi hariç çogu hade lan olurmu öyle şey dedi sonra duelde deneyip harbi oluyomuş lan lol gibi tepkiler aldım) eger peti de rakibi de melee range de ve bakış açında, yani durdugu yerden 2sine de vurabilcek şekildeyken sweeping açıp bir whirlwind, veya cleave atınca rakibe ve pete birlikte damage çıkar 2 tane, ve bunlar da birbirine sweeping atar, yani örnek veriyorum whirlwind warlocka 2k critledi felguarda 800 vurdu.. (sweepingde armor hesabı kitabı yapılmış olarak) sonra petin kafasında 1600 warlockun kafasında da bi 1k daha çıkıyor, yani bir whirlwind ile 2k crit 1k da düz vuruluyor sadece warlocka, petede 800+1600 tabi petin yedigi damage in pek de bir önemi yok.. tek olay biraz rage birikimi ile düzgün duruş açısını yakalamakta (ki berserk rage ve pet combosu + second wind bize bunu saglıyor duelin ortalarında) sonra ss ww cleave combosu ile ilgi çekici damage lar görebilirsiniz (sanırım biraz karışık oldu ama inşallah anlatabildim söylemek istediklerimi )

Anladım demek istediğini de, zaten benm demek istediğim harmstringden sonra elbette ms yapışır bu bi tavsiye değil, ama tavsiyem ms yi warlockun canı bitmek üzere tekrar kullanmana göre ayarla ki, healthstoneu 1.2 k doldursun canı.

• retri paladin:

fire mage 7 (fire mage frost kadar iyi kaçamıyor elimden bazen stundan çıkmadan yere inebiliyor:)

frost mage 4( fire kadar yakalaması kolay değil.kimisini yeniyorum ama işi bilenleri yakalayamıyorsunki kesesin tam bir melee düşmanı:)

shamans 6(spell yada healer farketmez 10 sn heal attırmazsam yerdedir.ama cd ler açıkken bi heal kaçarsa arada o zaman uzadıkça uzar.heleki retri shaman çocuk oyuncağı:)

rogue 4 (rogue yi ilk pvp de herzaman yenebiliyorum ama birkaç cd eksik olduğunda emkansız olabiliyor.zaten 1v1 de oyunun en iyi clası rogue diyebilirim.bg lerde abanmak için rogue arıyorum ama 1v1 de bulmak yada dönüp vurmak imkansız olabiliyor)

warrior 8 (en kolay aldığım classlardan biridir en iyi gearlısını bile 5/10 sn de kesmişliğim var:)

feral drod 4 ( pek fazla duel yapma imkanım olmadı ama yaptıklarımda çok iyi oyunculardı sanırım.uzun sürüyor ama ayıya da o kadar fazla critlenemiyor:(

lock 6 ( bilen bilir herkesin şikayetçi olduğu fear drain life ve dot hastası lockların en büyük düşmanı retri paladindir.ama buna rağmen 1 stun resit geçerse pvp işkenceye dönebiliyor:(

priest 7 ( aynı lock gibi hatta daha kolay.şartlar eşitse hiç kurtuluşu yok ama healer ise critime bakar:)

hunter 6 (çok imba bir hunter ile pvp yapma imkanım olmadı ama bana yakın geara sahip olanlarına çok az farkla üstünlük sağladım diyebilirim:)

not:class ları bu bunu alır bunu alamaz diye değilde kendi açımdan değerlendirmeye aldım bilginize:)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.