Şimdi Ara

Sinif PVP avantaj tablosu(tablo update2) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnız druid feralse hiç cat form dan yada bear form dan çıkmıycak die birşey mi var istediği an form değiştirip seni 6 sn bağlayıp heal fulleyen dru yokmu hiç?
    Yani bir dru bunu yapmıyosa "ben Feral im" diye o adam oynamayı bilmiyodur zaten.
  • ben hunterım senin karşına hiç iyi hunter cıkmamıs galiba

form dan çıkıp 1.5 sn cyclone cast hayatta yaptırmam hatta formdan çıkması en büyük hata bile hunterı almak o kadar kolay değil

hunter için yazayım bende

warrior 2
    warlock 2
    paladin 7
    shaman 8
    rogue 4
    druid 6
    mage 8
    priest 5

hiç duel yapmadım direk bg ve arena olarak yaşadıklarım bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: tokato

Druid(feral) Tabi ben oynarsam herkesin oyun stili farklı bide critical şansına bağlı belli olmaz bi ravage bide mangle crit yerse karşıdaki hepsi 10 tabi.

Hunter 10
    Paladin 8
    Shaman 6
    Rogue 4
    Warrior 10
    Mage 6
    Priest 9
    Warlock 7

bir priest olarak beni öldürebilen bi feral druid görmedim daha :P nasıl 9 yazdın anlamadım
  • Herkes diğerinin yazdığına birşeyler diyor.
    Kısaca böyle bir tablo olmayacağı anlaşıldı.:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: GencayAkcay

Herkes diğerinin yazdığına birşeyler diyor.

İşte, burda ben bunu kesemiyom, omg wtf nerf x class diye zırlayacaklarına, herkes kendini geliştirsin.
  • Paladin
    Hunter 6
    Warlock 5
    Rogue 8
    Warrior 8
    Mage 7
    Druid 5
    Priest 4
  • quote:

Orjinalden alıntı: GencayAkcay

Herkes diğerinin yazdığına birşeyler diyor.

yazılamaz zaten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tokato

Yalnız druid feralse hiç cat form dan yada bear form dan çıkmıycak die birşey mi var istediği an form değiştirip seni 6 sn bağlayıp heal fulleyen dru yokmu hiç?
    Yani bir dru bunu yapmıyosa "ben Feral im" diye o adam oynamayı bilmiyodur zaten.

Heal atarkende pvp trinketi kullanıp normal formda yakayıp yakmazlarmı o druidi.
  • AnnAnemin şeyi olsa dedem olurduya çevirmeyelim
  • Warrior ( Arms )

Rogue : 8,5
    Hunter : 9,5
    Mage : 6
    Lock : 2
    Priest : 3
    Druid ( herform için ) : 8
    Shaman : 6
    Paladin : 5
    Warrior : 5

Sonuç : 5,8
  • quote:

Orjinalden alıntı: 00FF00

Warrior ( Arms )

Arms warrior 1 vs 1 de(arenada değil) warlocku(gearlar eşit talenti herhangi bir talent olabilir) alamıyorsa, o warriorda sorun var, ayrıca senin üslubunu hiç beğenmediğim için, burda yazıcağın seviyesizce cevap umurumda değil, ama warlocku alamadığına göre sende bi sorun var diye yazdım.

Not:Tekrar belirtiyim bu yazdığım duel için geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu0792 -- 7 Aralık 2007; 16:30:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batu0792

quote:

Warrior ( Arms )

Arms warrior 1 vs 1 de(arenada değil) warlocku(gearlar eşit talenti herhangi bir talent olabilir) alamıyorsa, o warriorda sorun var, ayrıca senin üslubunu hiç beğenmediğim için, burda yazıcağın seviyesizce cevap umurumda değil, ama warlocku alamadığına göre sende bi sorun var diye yazdım.

Senin pvpden bihaber oldugun belli.Garip olan arms warriorun locka üstünlük sagladıgını savunman deilde bide üstüne sert çıkışman.Lock alamayan warriorda problem varmış Doğrudur eğer lock çıplaksa warrior alamıyorsa bi problem vardır. 2 puanı fazla bile vermiş.

• quote:

Orjinalden alıntı: Pwnzor

quote:

quote:

Warrior ( Arms )

Senin pvpden bihaber oldugun belli.Garip olan arms warriorun locka üstünlük sagladıgını savunman deilde bide üstüne sert çıkışman.Lock alamayan warriorda problem varmış Doğrudur eğer lock çıplaksa warrior alamıyorsa bi problem vardır. 2 puanı fazla bile vermiş.

Pvpden bihaber olan sensin, seni muhatap olarak alıp sana cevap bile yazmak istemiyorum ama yazıcam, zavallı hayatında belki biraz iyi bir şeyler kat diye sana şans dilicem. Allahın ezik oyuncusu, sen mortal strike warriorsun gearın full merciless, karşındada full merciless var, şimdi olasılıkları sayıcam belki öğrenirsin, warrior sen ona dot çakamadan chargelarsa ordan kafadan 2,5k hp gider lockun sonra locka deathcoil atmadan önce harmstring yaparsan lock kaçamaz senden lock da bu arada deathcoil atar, deathcoilden sonra sen mortal strikeı çak, bak bakalım lock seni napar, senin gibi warriordan bihaber insan drainliyebileceğini söler, ama drainleyemez, kafadan 2 saniyede 1,5k damageler durmadan yer, sl sl olsa 1.2k diye, en önemli skillerini eğer warlock hsyi basmadan önce kullanan warriorlar noobdur, burda amaç warlockun bütün cdlerini kullanmasını sağlamak ve rakibin oyununu bozmak, hsyi kullandıktan sonra hs critlerse karşında 5k canı olan warlock var, ve harmstring süresi bittiği içinde senden kaçmakta olan, şimdi iyi kiter warlock seni kitelayıp dotların canını bitirmesini beklicek, ama sen kiteını bozabilirsen hiç bi cdsi olmayan bi warlocku o son 5 saniyede kesersin, warlock fury ve prot warriorı rahat keser, ama karşında arms varsa ve senn gibi veya warlocka 2 puan veren biri gibi noob deilse, benim bu bahsettiğim süreçten daha hızlı keser. Bu arada hesaplayın 30 saniye süren bi savaşta warlock dotlarıyla kaç damage verebilir hadi geçtim arada searing pain spamlayabilir ve ms nin süresi bittimi drainler, bütün cdsi bitmiş warlock napabilir arms warrior karşısında. tekrar sölüyorum arms warrior oynamasını biliyosa(benim çevrem oynamasını biliyor) çok rahat keser.

• quote:

WoW çok ayrıntılı bir oyun bence bu kadar basit olamaz. çünük her talent farklı bir puan alır çok ayrıntıda işi karıştırı bence zorlamasak iyi olur

galiba yalnis anlasildim, bir cok kisi boyle tablo olmaz, oyun bu kadar basit degil gibisinden cvp lar yazmis;

Tekrardan soyluyorum !!! Ben GENEL olarak yazin dedim !! tabiki her bir silah, talentlere verdiginzi her bir puan PVP inizi etkiler.

Ama Blizzard bile kabul ederken kimi klaslarin !! kime diger klaslara karsi GENEL!! OLARAK ustun oldugunu . Boyle bir sey olmaz deyip kestirip atmak, ben oyunu programliyan Blizard tan daha iyi biliorum gibi bir iddia olur

Isi ozetlersek, ben atiyorum "X" class, 2 farkli class a karsi GENELDE !!! ustundur. "Y" classi GENELDE!! 4 farkli klass a karsi ustundur gibisinden yazilardan bahsediorum ben...

Benim dedigim sey aslinda Blizardin dediginden farkli degil , Blizard bile kimi klaslarin daha cok DESTEK , kimisininse PVP agirlikli oldugun kabulleniyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerem_DuUrden -- 8 Aralık 2007; 23:14:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pisco34

her klasın bir birine karşı üstünlügü var misal bende shaman var eskiden mage lock gördünmü kaçardım prince den bi axe aldım şimdi lock mage arıyorum pala zorluyor hunterı affetmem druid yer ne bilim en berbat ı da olsa bi üstünlük var ve kullanan kişiye göre de çok fark ediyor charına hakimse ne yaptını biliyorsa kesmesi zor özellikle pvp şanş bi hamle yapıyorsun belki adam a 3 k vuracan ve adam ı kestim gözü ile bakıyorsun onu vurunca ama adam onun yemiyor ne oldu sil baştan biri iyi olsa zaten herkez onu açardı ama bu aralar shaman çoştu :D blizzard abi kıyak geçiyor bize tauren kardeşligi olarak selam lıyoruz blizzard ı /bow :D

nerde warlock arıyorsun onu merak ettim? alteracda mı wsg de mi? bi arenaya girsen de merciless sl/sl warlocklara o baltanla bi vursan bakalım nasıl vuruyorsun.

quote:

ama bu aralar shaman çoştu :D

shaman oynayan herkes ağlıyor şu anda pvp de en kötü durumda olan biziz diye. sen çoşturuyorsun. bi armory linkini versen de görsek nasıl çoşmuşsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güntülü -- 8 Aralık 2007; 23:17:57 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Pwnzor

quote:

quote:

Warrior ( Arms )

Pvpden bihaber olan sensin, seni muhatap olarak alıp sana cevap bile yazmak istemiyorum ama yazıcam, zavallı hayatında belki biraz iyi bir şeyler kat diye sana şans dilicem. Allahın ezik oyuncusu, sen mortal strike warriorsun gearın full merciless, karşındada full merciless var, şimdi olasılıkları sayıcam belki öğrenirsin, warrior sen ona dot çakamadan chargelarsa ordan kafadan 2,5k hp gider lockun sonra locka deathcoil atmadan önce harmstring yaparsan lock kaçamaz senden lock da bu arada deathcoil atar, deathcoilden sonra sen mortal strikeı çak, bak bakalım lock seni napar, senin gibi warriordan bihaber insan drainliyebileceğini söler, ama drainleyemez, kafadan 2 saniyede 1,5k damageler durmadan yer, sl sl olsa 1.2k diye, en önemli skillerini eğer warlock hsyi basmadan önce kullanan warriorlar noobdur, burda amaç warlockun bütün cdlerini kullanmasını sağlamak ve rakibin oyununu bozmak, hsyi kullandıktan sonra hs critlerse karşında 5k canı olan warlock var, ve harmstring süresi bittiği içinde senden kaçmakta olan, şimdi iyi kiter warlock seni kitelayıp dotların canını bitirmesini beklicek, ama sen kiteını bozabilirsen hiç bi cdsi olmayan bi warlocku o son 5 saniyede kesersin, warlock fury ve prot warriorı rahat keser, ama karşında arms varsa ve senn gibi veya warlocka 2 puan veren biri gibi noob deilse, benim bu bahsettiğim süreçten daha hızlı keser. Bu arada hesaplayın 30 saniye süren bi savaşta warlock dotlarıyla kaç damage verebilir hadi geçtim arada searing pain spamlayabilir ve ms nin süresi bittimi drainler, bütün cdsi bitmiş warlock napabilir arms warrior karşısında. tekrar sölüyorum arms warrior oynamasını biliyosa(benim çevrem oynamasını biliyor) çok rahat keser.

Evet dediğin gibi olursa keser tabi ... Ama hiçbi şekilde böle olur bu diyemezsin denseydi her warrior 'un warlock kesmesi gerekirdi değil mi? Kağıt üzerinde oynamayın diyoruz oyunu ... böle böle yaparım keserim, yok öyle bişey!

• ya 25 yard rangesi olan chargeden önce dot yerse warrior ne olur ? onuda bi yazsaydın
  • quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

ya 25 yard rangesi olan chargeden önce dot yerse warrior ne olur ? onuda bi yazsaydın

O biraz ms ile ilgili, kimin latı iyiyse, o önce charge atar, yada dot atar.
  • Yazdığım gene yanlış anlaşıldı, ben 1 vs 1 de eşit gearlı warlock ve (MS)Warrior kapışırsa, ms warrior alır dedim çünkü warlock coexi(coexi olduğu ne malum) atamadan harmstring yer, drainleyemeden mortal strikeı yer, ve ms warrior adı üstünde instant damage veren class. Warriorun warlock bilgisi yerindeyse warlock hamle yapmadan önce hamlelerini tahmin etmeli, görüldüğü gibi bir sürü anti skili var warlocka karşı mühim olan bunları zamanında kullanabilmek.
  • quote:

Yazdığım gene yanlış anlaşıldı, ben 1 vs 1 de eşit gearlı warlock ve (MS)Warrior kapışırsa, ms warrior alır dedim çünkü warlock coexi(coexi olduğu ne malum) atamadan harmstring yer, drainleyemeden mortal strikeı yer, ve ms warrior adı üstünde instant damage veren class. Warriorun warlock bilgisi yerindeyse warlock hamle yapmadan önce hamlelerini tahmin etmeli, görüldüğü gibi bir sürü anti skili var warlocka karşı mühim olan bunları zamanında kullanabilmek.

evet arkadaşım haklısın, ben susuyorum artık ..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.