Arkadaşlarım , abilerim , ablalarım. Sınıfta kaldım şuan ortalama yükseltme sınavlarına giricem. Şuan 7 tane verilmesi gereken ders var not ortalamam 2.41 sınıfı geçmem için 3.00 olması gerek . 4 tane sınava giricem . Diyelim ki 3ünü verdim not ortalamam 3.00 ı buldu . Öbür derslerimi vermeden geçebiliyormuyum
sorumlu gecersin ama seneyede zayıfın olursa ortalaman tutsa bile kalırsın
quote:
Orijinalden alıntı: NerdStark
sorumlu gecersin ama seneyede zayıfın olursa ortalaman tutsa bile kalırsın
Sağolun. Birde bu eylüllde af çıkma gibi bi duyumum var bu her sene olan birşeymi ?
quote:
Orijinalden alıntı: direnci26
Sağolun. Birde bu eylüllde af çıkma gibi bi duyumum var bu her sene olan birşeymi ?
Ne affı lan
PetrovaFire
kullanıcısına yanıt
Sınıfta kalanlar için işte affediyorlarmış birdaha ortalama yükseltme sınavları yapıyorlarmış :D
quote:
Orijinalden alıntı: PetrovaFire
quote:
Ne affı lan
Bi kere daha sınav yapıyolar galiba ondan bahsediyo
quote:
Sınıfta kalanlar için işte affediyorlarmış birdaha ortalama yükseltme sınavları yapıyorlarmış :D
Yok öyle bir şey
hahahahaaha af diyor
aynen Kanka af çıkıyor ama kalanlara af çıkınca sınıfı geçenlerde bi sınıf yukarı atlıyorlar yoksa adalet olmaz demi.
quote:
Orijinalden alıntı: UnemployedMan
hahahahaaha af diyor
Af diye adlandırdıkları için öyle dedim. İlk duyduğumda bende şaşırdım mahkummuyuz biz diye karşılamıştım .
Ya direk geçiriyolar demiyorum ki ben . Diyorumki şimdi ortalama yükseltme sınavlarına giriyorum diyelimki geçemedim. Eylülde birdaha sınav yapıyolarmış kalanlar için . Bu her sene oluyormu diye soruyorum
quote:
Orijinalden alıntı: drnc13
Af diye adlandırdıkları için öyle dedim. İlk duyduğumda bende şaşırdım mahkummuyuz biz diye karşılamıştım .
Alıntıları Göster
Af dediğin şey Eylülde yapılan bütünleme sınavları ve yapılıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_
Af dediğin şey Eylülde yapılan bütünleme sınavları ve yapılıyor.
Alıntıları Göster
Benim bildiğim ortalama yükseltmede zayıfı 2ye (sınıfa göre değişiyordu) düşürürsen sorumluluk sınavına giriyorsun eylülde.
quote:
sen derslerini geç. Kalmadığın kolay derslerinde sınavlarına gir hocalar kolay sorar merak etme. Ortalaman yükselir o zaman.
quote:
Orijinalden alıntı: Zendo
quote:
sen derslerini geç. Kalmadığın kolay derslerinde sınavlarına gir hocalar kolay sorar merak etme. Ortalaman yükselir o zaman.
Alıntıları Göster
Sağolun bilgilendirdiğiniz için
4 ünden geçip 3.00 tutarsa diğerlerine girmene gerek kalmaz direk geçersin af dediğinde her sene yapılıyo ama garantisi yok olmaya bilirde eylülde de sınav yapılıyo yine 4 ders seçme hakkın oluyo
quote:
Orijinalden alıntı: MrKattchup
4 ünden geçip 3.00 tutarsa diğerlerine girmene gerek kalmaz direk geçersin af dediğinde her sene yapılıyo ama garantisi yok olmaya bilirde eylülde de sınav yapılıyo yine 4 ders seçme hakkın oluyo
Anladım yani şuanki gireceğim sınav gibi oluyor. Sorularımın cevapları aldım rahatladım biraz sağolıun
quote:
Orijinalden alıntı: drnc13
quote:
Orijinalden alıntı: MrKattchup
Anladım yani şuanki gireceğim sınav gibi oluyor. Sorularımın cevapları aldım rahatladım biraz sağolıun
Alıntıları Göster
Beyler 12'ye geçtim,2 tane zayıfım var 9. sınıftan.Bu af olayı ne lan,kurtulamadım bi' şu zayıflardan.
quote:
quote:
Ne affı lan
Af ne cidden
quote:
Orijinalden alıntı: PembePanjur
quote:
quote:
Ne affı lan
Af ne cidden
Amma dalga geçtiniz be :D Arkadaşlarım diyordu eylülde af çıkıyor sınavlara birdaha giriyorsun diye . Bütünlememeymiş doğru adı ama bana af demişlerdi :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme