Şimdi Ara

Sınıfta kalıp kalmama konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu dönem karnemde iki tane birim var;fizik ve geometri.Bildiğim kadarıyla Anadolu Liselerinin sınıf geçme ortalaması 60 ve benim ortalamamda 60'ı geçiyor bu dönem.Acaba ikinci dönemde karnemde yine bu iki dersten biri bir düşerse (inşallah olmaz) sınıfta kalırmıyım (ikinci dönem ortalamamın yine 60 üzerinde olduğunu varsayarsak)?
    Teşekkürler.

• 60 mı? 45 değil mi? 60'sa tüm sınıf kalırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captor.

60 mı? 45 değil mi? 60'sa tüm sınıf kalırız.

3.00 olması gerekiyor işte.. ben anadolu teknikteyim bizimde 3.00 geçen sene 2 zayıf gelmişti ortalamayla geçmiştim.. geçersin herhalde bilemiyorum..
  • 2 dönem üstüste gelince ne oluyo bilmiyorum. Normalde geçersin
  • İlk dönem 3 tane olursa geçiyorsun.Yazın falan veriyorsun galiba bende tam bilmiyorum.
  • 60 degil 55
  • saçmalamayın ya puana göre değil anadolu lisesiysen kaç zayıfın olursa olsun ortalaman 3.00 ın üstündeyse o zayıflardan sorumlu olmayarak geçersin arkadaşım.Geçen sene benim mat 2 dönem de 1 di yıl sonu ortalamam tam 3.00 geldi :D ve ortalamyla geçtim mat ı da vermeme gerek kalmadı ok(Y)

not:ekleme yapiym 9.sınıfsan dil anlatımı vermen gerekiyodu nolursa olsun eskiden öyleydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edmond66 -- 22 Ocak 2010; 19:45:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 sene de mezuna kalınır
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne sınıfta kalması.ARtık yeni sistemlere göre sınıfta kalmak oldukça zor.

Heleki 1-2 zayıfla kalmak imkansız nerde ise.

Ortalaman tuttuktan sonra Baraj ders ne ise o hariç hepsi 1 olsa da geçiyorsun.Ortalama ile.

Ortalaman tutmassa sorum olarak geçme şansın var.Oda olmadı ortalama yükseltme sınavlarına giriyorsun.Bunlarda 2 kere yapılıyor.

Benim ilk dönem 2 zayıf 2. dönemde 2 zayıf vardı ortalama ile geçtim.( düz lise tabi ) Ama diğerlerindede sistem farkı olur sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcanvardali

saçmalamayın ya puana göre değil anadolu lisesiysen kaç zayıfın olursa olsun ortalaman 3.00 ın üstündeyse o zayıflardan sorumlu olmayarak geçersin arkadaşım.Geçen sene benim mat 2 dönem de 1 di yıl sonu ortalamam tam 3.00 geldi :D ve ortalamyla geçtim mat ı da vermeme gerek kalmadı ok(Y)

not:ekleme yapiym 9.sınıfsan dil anlatımı vermen gerekiyodu nolursa olsun eskiden öyleydi

İçimi rahatlattın teşekkür ederim O dersler ikinci dönem bir gelmicek ama ben yinede telaşa kapıldım işte.TM'ye geçicem diye rahat davrandım çalışmadım fiziğe 44'ten 1 düşürdü gavur hoca

quote:

Orijinalden alıntı: StarkDun

Ne sınıfta kalması.ARtık yeni sistemlere göre sınıfta kalmak oldukça zor.

Heleki 1-2 zayıfla kalmak imkansız nerde ise.

Ortalaman tuttuktan sonra Baraj ders ne ise o hariç hepsi 1 olsa da geçiyorsun.Ortalama ile.

Ortalaman tutmassa sorum olarak geçme şansın var.Oda olmadı ortalama yükseltme sınavlarına giriyorsun.Bunlarda 2 kere yapılıyor.

Benim ilk dönem 2 zayıf 2. dönemde 2 zayıf vardı ortalama ile geçtim.( düz lise tabi ) Ama diğerlerindede sistem farkı olur sanmıyorum.

Çok çok teşekkür ederim.Umarım bunların hiçbirine gerek kalmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.