Şimdi Ara

sınıfta kalırmıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar ben 7. sınıf öğrencisiyim benim 2. dönem okul değiştirdim ve 2. dönem karnemde 1tane bir var 1 tane de 2 var sınıfta kalırmıyım

1=Teknoloji Tasarım
    2=Fen ve Teknoloji

Yardımları Bekliyorum

• Ohoo bitmişsin olum sen şimdiden bir işe gir
  • iş eğitimciyle velin konuşsun yükseltir zaten çok salakça bir ders 2yle kalmazsın benim ilkokulda 8 tane 1le şök kararıyla geçen ark.larım var korkma
  • arkadaşlar bi tane daha 2 geldi türkçe sıralama şöle

1=teknoloji tasarım
    2=fen ve türkçe

gerisi 5-4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cabal -- 22 Mayıs 2009; 11:47:57 >
  • Kalman imkansız olması lazım ilkokulda 3.00 la teşekkür 4.00 la takdir vardı yanlış hatırlamıyorsam. Sınıf geçmede 2.00 dır. Yani çok zor sınıfta kalman ki mesela bu kötü derslerininde tekrar ortalaması alınıyor mesela ilk dönem 4 , ikinci dönem 1 , yıl sonuna 3 düşer gibi.
  • ilk dönem

teknoloji tasarım 4tü
    fen 5ti
    türkçede 4tü
  • liseye geçme sen bu yaşta böyleysen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ehliyet sınavında kaldım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kalmazsında İlkokulda Böyle isen Lise de Bocalarsın ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cabal

ilk dönem

teknoloji tasarım 4tü
    fen 5ti
    türkçede 4tü

Teknoloji Tasarım : 4+1 = 5:2 = 2.5 = Ortalama 3
    Fen : 5+2 = 7:2 = 3.5 = Ortalama 4
    Türkçe : 4+2 = 6:2 = 3 = Ortalama 3

Kalman söz konusu bile olamaz zayıf vermezse teknoloji tasarım öğretmeni ki genelde vermiyolar orta okulda belge falanda alırsın.

Lisede kötü olur diyen arkadaşlar olmuş başta bende öyle düşündüm fakat ilk dönem notları iyiymiş okul değişimlerinde çok doğal olaylar bunlar.
  • 5.sınıftaydı gliba ingilizceden 30 40 almıştım sözlüme 5tane 100 vermişti hoca 4mü 5mi ne düşmüştü ilkokulda oraya eşşeğü bağlasan geçer 8.sınıfta ingilizce dersindeyiz çocuğun tekinin kolnda yara vardı çocuğun babası müdürdü hoca ders anlatıyo şöyle bağırıyo ' lan kaltaaaaaak yaram acıyo bugün anlatma ' hoca götürüyo müdüre çocuk bağırıyo hadi miilet müdüre gidiyoz bu çocuk bile geçiyo
  • Sen direk işe gir bence. İlkokulda böyleysen lisede durum vahim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.