Şimdi Ara

Sınıfta kalıyorum taktik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Millet ben 9 . sınıfa yeni başlamış bir kardeşinizim. Ben geçen sene 8. sınıftayken okula hiç gitmezdim 30 güne yakın devamsızlığım vardı kaçar durudum derte hiç not tutmazdım dersi dinlemezdim 67 ortalamayla geçetim. Bu sene liseye başladığımda ilk dönem 8. sınıfta bu kadar not aldım geçecek kadar not alırım dedim takmadım ama baktımki geçemiyeceğim 2. dönem derslere asıldım baya ama ilk dönem fena batırmışım işin özeti bu sene kalıyorum biliyosunuz okulların kapanmasına 2 hafta kaldı karne gelcek ben babamdan veli izni aldırıp 2 hafta ( özürlü devamsızlığım daha 4 gün sınır 20 ) izin aldıracağım ve otoyıkamacıda çalışacağım.( Sadece yaz tatilinde 1-2 ay sonra okula devam edeceğim) Şimdi aslında babam çok iyi adam her babanın olduğu gibi benim iyiliğim için okumamaı istiyor banda bazen "Ben seni 10 senede kalsan okutacağım o yüzden kalman senin için zaman kaybı olur" gibisinden cümleler kuruyor.Ben her gün en az 1 saat ders çalışırım onunda nedeni okuldan geç geliyorum akşam 7 buçukta okul bitiyor fazla zamanım olmuyor.Şimdi bana taktik verin nabıyım sınıfta kaldım çıkar yolu yok nasıl iza edeyim durumu ?

• Okulu komple bırakta sınıf mevcudunda yer açılsın bitane.senin okulla işin yokki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim açıkcası aklım başıma geldi diyebilirim seneye adam gibi çalışcağım boş söz demiyorum gerçekten sadece bu sene nasıl kaldığımı iza edeceğimi soruyorum
  • hocalara karşı saygılıysan performansların zaten yüksek oluyo genelde(bazı istisna ileri zekalı hocalar yazılı notuna göre performans giriyo tabi). günde 1 saat çalışma da sınıfı geçmek için yeter de artar o performanslarla beraber. bence sen ya hocalara karşı tutumunu pek iyi tutmadın ya da olabilicek en kötü hocalara denk geldin .D. haklıysan inşallah istediğin gibi gider şu son iki hafta da sınıfı geçersin dostum.

• Kardes kimseyi asagilamak gibi bir niyetim yok ama zeka probleminmi var. Bu devirde devamsizliktan dahi kalinir ama nottan kalinmaz. Sadece 50 ort tutturmak yetiyor ki o da secmeliler arti beden arti din flan oluyor. Benim kardesim 10. Sinif elinde kitap gormedim. Ortalamasi 70 . . Neyse arkadasinin 9 zayifi var digerinin 7 56 ve 51 ort ile geciyorlar . kurtarmalara gir ve hoclaara perf yalvar . gecirirler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • notlarını atabilirmisin?ortalamaları falan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meleeuh

hocalara karşı saygılıysan performansların zaten yüksek oluyo genelde(bazı istisna ileri zekalı hocalar yazılı notuna göre performans giriyo tabi). günde 1 saat çalışma da sınıfı geçmek için yeter de artar o performanslarla beraber. bence sen ya hocalara karşı tutumunu pek iyi tutmadın ya da olabilicek en kötü hocalara denk geldin .D. haklıysan inşallah istediğin gibi gider şu son iki hafta da sınıfı geçersin dostum.

Kardeşim arkadaşım haklı açıkcası hocalarla aram baya kötü sözlüler yüzünden aynı bahsettiği gibi yazılılara göre not veriyorlar kalmamın büyük sebebi onlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResulTR -- 2 Haziran 2016; 21:33:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gıbıç

notlarını atabilirmisin?ortalamaları falan?

Kardeşim ilk dönem 42 bu dönem 45
  • Ayrıca kardeşlerim tamam ben serseri olabilirim mal geri zekalı olabilirim her ne şekilde olursa olsun kaldım sınıfta bunu ailem öğrendiğinde nasıl iza ederim durumu sanırım sınıfta kalan bir kardeşim daha çok yardımcı olur bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: ResulTR

quote:

Orijinalden alıntı: gıbıç

notlarını atabilirmisin?ortalamaları falan?

Kardeşim ilk dönem 42 bu dönem 45

allah kolaylık versin kardeşim açıklama konusunda sana yardımcı olamayacağım
  • Lisede kaldigimda babam aynisini diyordu sakasi yokmus okuttu nefret ettigim bir unide okuyorum su an adam zorla okutuo hala senin de kacarin yok adam gibi uniye git. Hocalara yag cekme saygili ol yeter o sinifin en buyugu olcaksin olgun adam gibi dur zevzeklik yapma bos beles arkadaslar edinme hocalar her turlu kiyagi yapar son sinifta hocalarin hepsi beni tanirdi tek basima gecer en arkaya kopya cekerdim gozunun onunde birsey demezdi cunku hepsi beni severdi mezun olsun gitsin derdi. Sinifta kaldigim sene ise hocalara posta koyardim yada tek kelime etmezdim okula yeni gelmistim tanimazlardi bile hepsi sozlude daha da dusurdu notlari ama kaldiktan sonraki sene doktor sevgilisiyle cinsel heyecanlarini anlatan hocayla sigara tutturerek stada maca giderdik edebiyatci kadin her ders odev verir birsey yazdirirdi bilirdi komedi bisey cikcak dersin yarisini ben alir okur sinifca kopardik tarihci sen bu sinifa fazlasin derdi istedigim derste cikar gezerdim istedigim zaman nobetci olur kapida uyurdum kadin hocalar gelip kiz var mi derdi okulda kavga olunca teke tek cikarirdik diger sinifta kalan arkla okulda bizim sozumuz gecerdi sinifta kaldiysan boyle agir olma sozunu gecirme hocalarla arani iyi tutma sansin var gidip yag ceken orasi burasi oynayan adam da olmucan hocalara saygisizlik da yapmican unutma hocalar senden bile cok nefret edio o okula gelmekten sen 10 yildir gelion o 7 yasindan beri okulda. Derslere gelirsek kredisi yuksek derslerden birine odaklan ben hic calismadan ingilizceden 4 5 alirdim ark da mati dinlerdi sadece ondan ve ortalamayla gecerdik.

• Kardeşim halını motiflerini ezberlemeye hazırlan Lazım olur Babanın yanında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradan 4 sene geçmiş reis ne oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.