Şimdi Ara

Sınıftaki kızı kahve içmeye davet ettim [Part II] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
5
Favori
26.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vict0ry

şu konuşmalarda ne kadar resmi konuşup bide saçma sapan gülücük resmi koyuyorsunuz böyle? hem resmi hem vıcık. Şu işin ortasını bulmayı bi becerin.

Hocam tecrubelerinizden faydalanmak isterim Empati kurun 25 yasindaki bir insan nasil konusur nasil giyinir yasam tarzi nasildir
  • kız o kadar hızlı gelmiş ki kuskulandim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi dakika yaş 25mi? Ve kız boşta... ben 24 yaşındayım üniversite hayatım boyunca eli yüzü düzgün boşta bi bayanla tanışma fırsatım olmadı. Hep benden bi beden küçük, boşta duracağımza sevmeye çalışayım dediğim kişilerle ilişki kurmak durumunda kaldım(gerçi şikayetçi değilim kontrol bendeydi) dikkatli ol usta burnuma kötü kokular geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stay Away From Me S kullanıcısına yanıt
    temizden emin olmak sıkıntı sorulmuyor da ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

Bi dakika yaş 25mi? Ve kız boşta... ben 24 yaşındayım üniversite hayatım boyunca eli yüzü düzgün boşta bi bayanla tanışma fırsatım olmadı. Hep benden bi beden küçük, boşta duracağımza sevmeye çalışayım dediğim kişilerle ilişki kurmak durumunda kaldım(gerçi şikayetçi değilim kontrol bendeydi) dikkatli ol usta burnuma kötü kokular geliyor.

Hocam benim yas 25, kiz benden ufak 21 diye biliyorum. Daha onceden baska bolume gitmis, birakmis.
  • ya su kizlarla ilgili tavsiye falan almayi birakin. kendinizi kasmayi da birakin. sacma sapan hallere girmeyi de birakin. nasil biri isen oyle konus kardesim. kendin ol. kiza kendini begendirtmek icin konusmani degistiriyosun. dogal konus kiz begenmesse begenmessin sonradan uzulecgine hic baslmasin. kasmayin heycanlanmayin dogal olun. sen de o da ayni degerde insanlarsaniz.

• Yorumlar ve konu harika kahkaha atıyorum konu sahibi hocam yanlıs anlamayın bu tür konularda DH Yorumları beni güldürüyor ayrıca detay vermende hoş olmuş

Rotbalans iciyormus Neyse girdik kutuphaneye
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur12onur12onur

ya su kizlarla ilgili tavsiye falan almayi birakin. kendinizi kasmayi da birakin. sacma sapan hallere girmeyi de birakin. nasil biri isen oyle konus kardesim. kendin ol. kiza kendini begendirtmek icin konusmani degistiriyosun. dogal konus kiz begenmesse begenmessin sonradan uzulecgine hic baslmasin. kasmayin heycanlanmayin dogal olun. sen de o da ayni degerde insanlarsaniz.

Eski isimden dolayi yeni tanimaya basladigim insanlara karsi dogal halim daha resmi ve mesafeli. Ortasini bulmaya calisiyorum. Ne bunaltmak ne de yanlis taninmak. Kasildigim konusunda haklisiniz. Baslarda oyle oluyor
  • Bu iş olmaz kız seni kullanıp işi bitince kenara atıyor. Yüz verme
  • Kız şu konuyu okusa senin adına bide o utanır güzel kardeşim. "lsjslwlwövlsşşfödjqılfştçwldfmodjsldşvşfşrljsjqpwicçznanqj"

• Ders çalışma bahanesiyle kahve ısmarlatmak güzelmiş. İşine geldiği gibi davranıyor.
  • tiyatro bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

şu konuşmalarda ne kadar resmi konuşup bide saçma sapan gülücük resmi koyuyorsunuz böyle? hem resmi hem vıcık. Şu işin ortasını bulmayı bi becerin.

Hocam tecrubelerinizden faydalanmak isterim Empati kurun 25 yasindaki bir insan nasil konusur nasil giyinir yasam tarzi nasildir

ne yaparsan yap bir kızla asla resmi konuşma. Egonu yüksek tut her zaman ama kendini beğenmişlik yapma. Bide kız gibi her mesajda gülücük hoş olmuyor. Kıza ciddi olduğunu göster ama tozu fazla kaçırma çok ender gerçekten komik bir olay varsa gülücük koy. Yani hem cool hem ciddi ol arada da gülücük koy kız korkmasın

• sanki uzaylıyla sahilde yürüyüş yapıp ne olacak bu ülkenin hali muhabbeti yapmış genç vatandaş :)
  • Bowling. Sıkı muhabbet tatlı şakalarla kendine çekersin. Senfoni olmaz, tiyatro da henüz değil. Kendine güven yoksa olmaz. Part 2 nin 5 mislisini dolu dolu yap 1.5 haftaya kız sende.
  • Bi sigara iceyim sonra girelim dedi. Rotbalans iciyormus

Hocam bu ne

• içtiği sigara rotbalans değil de baskıbalata olabilir bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hanimis sincap, hanimis tirtil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maycomb

içtiği sigara rotbalans değil de baskıbalata olabilir bence

Abi kahkaha attim istemsiz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maycomb

içtiği sigara rotbalans değil de baskıbalata olabilir bence

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.