konuyu açmam gereken yerin burası olmadığını biliyorum fakat PHP forumunda tek kullanıcı var o da benim soruma geleyim: Web siteme bir oyun kurdum (PHP). Oyun İngilizce, Türkçeleştirmeye başladım, fakat bir sorunum var. "Welcome To <b>".$townrow["name"]. " kodunu "<b>".$townrow["name"] sehrine hosgeldiniz." yaptığımda site açılmamaya başlıyor, beyaz sayfa kalıyor. çoğu yerde böyle oluyor. neyi yanlış yapıyorum, ne yapmam lazım?
Diğer bölümde soruna cevapn verilmiş "<b>".$townrow["name"]. sehrine hosgeldiniz." şeklinde olmaz ise ".$townrow["name"] sehrine hosgeldiniz." böyle dener misin?
quote:Orjinalden alıntı: PesimistyleR olmadı maalesef Söylediğim şekilde denedin mi? tırnaklarda bir sorun olabilir.
Ayrıca şunu belirtmek istiyorum, Php dosyalarında dil değişimini bu şekilde değilde bir dil dosyası oluşturup değişken olarak atayarak halledersen daha sağlıklı olur. Kolay gelsin.
quote:Orjinalden alıntı: simple quote:Orjinalden alıntı: PesimistyleR olmadı maalesef Söylediğim şekilde denedin mi? tırnaklarda bir sorun olabilir. evet öyle denedim. hala olmuyor, PHP den çok anlamam dil dosyası oluşturabileceğimi sanmıyorum
satırın tamamını buyrun $userrow["currenttown"] = "Welcome to <b>".$townrow["name"]."</b>.<br /><br />"; nereyi degistirmem gerekiyor burada?