Şimdi Ara

SİNİR BOZUCU GTX275

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR DAHA ÇOK YENİ ZOTAC GTX275 ALDIM VE ARA SIRA EKRANDA BU YEŞİLİMSİ HATALARI GÖRÜYORUM.. BAZEN İNANILMAZ DERECEDE ÇOĞALIYORLAR... NEDENİ NE OLABİLİR. ANAKARTIM MSI P35 NEO 2 FIR.. 5 GB RAM 800MHZ .. GÜÇ KAYNAĞIM FSP EPSİLON 600W ... KAFAYI YİYECEM YA O KADAR PARA VERİP EKRAN KARTI AL YAPTIĞI İŞE BAK... HELE CRYSİS 2 Yİ FLN SON AYARLARDA OYNAMAK MÜMKÜN DEĞİL.. NEDİR SİZCE SORUN LÜTFEN YARDIM.....

SİNİR BOZUCU GTX275

• Görüntü bozuklukları genelde ekran kartının belleklerinden kaynaklanır, güncel sürücüleri denedin mi?
  • garantili ise hiç uğraşmayın garantiye verin.sürücü sorunu değil çünkü.
  • arkadaşım bende gtx 275 var ama crysis hiç sıkıntısız oynadım ve akıcı olarak deme kartta bir problem var garantiye ver bence
  • direk garanti
  • belleklerde sorun var. direk garantiye ver.
  • ekran kartının belleklerinde sorun var hiç vakit kaybetmeden garantiye yolla !!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşların dedigi gibi bellek problemi gibi gözükmekte ama
    birde farklı bir kabloyla denemenizi öneririm
  • Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Denemediğim kablo,driver vs. kalmadı =/ resimde de görüldüğü gibi hiç bir yük olmadığı halde bunu yapıyor. En güzeli böyle bir kaç resmin çıktısını alıp garantiye yollamak olacak sanırım. =/
  • Gönder garantiye uğraşma sonuç alamazsın.
  • yeni aldıysan direk git ver bana bozuk ürün vermişiniz dersın hemen yenisiyle değiştirirler yoksa 1 ay onu beklersın
  • quote:

Orijinalden alıntı: iktyas

yeni aldıysan direk git ver bana bozuk ürün vermişiniz dersın hemen yenisiyle değiştirirler yoksa 1 ay onu beklersın

Sanmıyorum böyle birşey yapacaklarını. Onlar da garantiye gönderir.
  • Arkadaşlarında dediği gibi garantiye verin
  • Benim sorunum daha fazlaydı. Oyun oynarken bir süre sonra ekran Yemyeşil oluyor Grafikler karışıyordu. Hatta başlık açtım. Garantiye gönderdim. Değiştirdik dediler fakat değiştiğini hiç sanmıyorum. Kart sıfır gibi değildi. Bence ekran kartımın fan hızıyla oynamışlar ve bana geri vermişlerdi. Şimdi sorun yok fakat Mesela Modern Warfare 2 oynarken boş ekranda yani adamların falan olmadığı ekranda kasılmalar oluyor. Kartımın markası ( POV )

Yani kısacası kartını değiştirirlerse dikkat et. Değiştiğine emin ol.
  • garantiye giden her ürünün seri numarasını not etmeli bence

muhtemelende vramleri degiştirip geri vermiş olabilirler
  • Uyarılarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.En yakın zamanda garantiye göndereceğim. Ben powerla alakalı sorun olabileceğini düşünmüştüm ama hiç bir işlem yapmazken bile bu hatayı vermesi başka bi yerlerde sorun olduğunu gösterdi.. Tekrardan çok teşekkür ederim ilgileriniz için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.