Şimdi Ara

Sinir hastası mıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı akşamlar hayırlı ramazanlar herkese yaşım 20.
    Çok çabuk sinirleniyorum nedensizce örnek vereyim bugün kardeşime vurdum bu yüzden sebebi ise müziğin sesini açmasıydı.
    İlginç olanda aileme karşı sinirli davranıyorum başkasına karşı adeta gayet normal sakinim.
    Bu son zamanlarda çok arttı sebebini bilmiyorum 2.5 senelik sevgilimden ayrılalı 7 ay oldu bunun etkisi varmıdır veya bu durum başına gelen arkadaş varmıdır Bilginiz varmi? Psikoloja görülmelimiyim? Teşekkürler iyi geceler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesela sesını actıgı ıcın dırek vurdunuz mu yoksa kıs dedınız ters cevaplar mı verdı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freeky

Mesela sesını actıgı ıcın dırek vurdunuz mu yoksa kıs dedınız ters cevaplar mı verdı

Sordum sesini açtın mı diye evet diyince sinirlenip vurdum

• Imkânın varsa psikoloğa görün tabii. Ama hepimiz ailemize karşı daha çok gergin ve sinirli oluyoruz. Senin tavırlar biraz fazla kaçmış.

Bi düşün. Ailen, hayatta senin tek varlığın. Ve sen onlara karşı hırçın, saldırgan davranıyorsun. Sence bu adil mi? Neden dışarıdaki insanlara karşı normalsin de ailene karşı anormalsin?

• betex B kullanıcısına yanıt
    Dışarıda başkalarına sinirlenmen gerekirken içine atıyorsun sakin kalmaya çalışıyorsun onlara karşı sinirlenmekten çekiniyosun.Evde ailene karşı rahat ve samimi olduğun için kolayca sinirleniyosun.Dışarıda sinirlenemediğinin acısını ailenden çıkarıyosun
  • Dostum evin içinde fazla durma en sevdiğin insanlar bile gözüne batmaya başlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.