Şimdi Ara

Sınırda 1 asker şehit!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ŞANLIURFA’nın Akçakale İlçesi’nde,nöbet tutan er 21 yaşındaki Emrah Çalkın, şakalaştığı silah arkadaşının tüfeğinden çıkan merminin başına isabet etmesi sonucu şehit oldu.

Olay, bu sabah erken saatlerde Akçakale İlçesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sınır hattında nöbet tutan askerlarden Emrah Çalkın, şakalaştığı kimliği açıklanmayan arkadaşının tüfeğinden çıkan merminin başına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı. Arkadaşları tarafından Akçakale Devlet Hastanesi'ne götürülen Çalkın, acil serviste yapıyan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Çalkın'ın cenazesi otopsi için morga konulurken, askeri yetkililer olay yerinde inceleme yaptı. Şehit er Çalkın'ın cenazesinin otopsinin ardından memleketi Van'a gönderileceği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

ŞEHİT ASKERİN CENAZESİ ADLİ TIP'TA

Sınırda nöbet tutarken şakalaştığı arkadaşının tüfeğinden çıkan kurşunla şehit olan Emrah Çalkın’ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna getirildi.

Akçakale'deki işlemlerinin ardından cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu'na getirilen şehit erin cenazesi askerlerin omuzlarında morga konuldu. Şehit er Çalkın'ın cenazesinin otopsinin ardından memleketi Van'a gönderileceği bildirildi.

quote:

DoğanHA

• Nasıl sakalasıyor bana pek ınandırıcı gelmedı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedense hep şakalaşma sonucu.Hiç inandırıcı gelmiyor bana şahsen
  • Yav hehe

• Lan PKK bitti diye seviniyoruz.Bu sefer kendi kendiliginden ölüyor adamlar ! Bu ne ya ? Birisi cinnet gecirir, birisi şakalaşır !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan 20-25 yil evvel doguda pkk kac tane helikopter dusurmus. Cogusunun kaydi zayiat diye tutulmus. Buda oyle bi sacmalik degildir umarim

• PKK'ya gerek yokki. Biz bize yeteriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HAKKARİDE 24 ŞEHİT 22 YARALI
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şakalaşma mevzusu pek inandırıcı gelmiyor artık.Allah rahmet eylesin
  • Sakalasma hikaye

• İnanan var mı bunlara ? Yıllardır olmayan şeyler nedense son zamanlarda oluyor yok araç devrilmesi yok cinnet geçirip arkadaşını vurma yok şakalaşırken vurulma. Anca ak koyunlar inanır böyle şeylere

• İnanmıyorum kesinlikle, milleti kandirmaya calisiyorlar, koyun çok zaten bu ülkede

• Şehit haberlerinde ya intihar var ya da şakalaşma..
  • askerliğini yapanlar bilir askerde çok cahil, saçma sapan hareket yapan insanlar var... kimi mühimmat deposunun önünde sigara içer kimi ağzına silah dayar resim çektirir kimi atışlar sırasında daha atış bitmeden kağıdını almaya gider... böyle adam çok ben çok gördüm böyle şakalaşıp direkten döneni
  • askerde de pkklı çok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ-NAN-MA-YIN !!!

Birader ayrıca hazır mevzu açılmışken söyleyeyim, haberlerde 1 kere bile duymadığınız aslında başka zamanlarda da 1-2, bazen 3-4 şehit verilen yerler oluyor. Bunları hanginiz biliyor? Ben sadece 2 asker yakınımdan duyduklarımla Kars'ta 4 şehit, Diyarbakır'da da 2 şehit verdik yazın. Hanginiz biliyor? Bu Diyarbakır'daki olayı bizzat abimden duydum kendisi şu an Diyarbakır'da Lice'ye 2 km yakınlıktaki Hani'de halen askerliğini yapmakta. Ki, bu iki haber de sadece kendi öğrenebildiklerim yani bilmediğimiz o kadar çok şey olabilir. Diyarbakır'da o 2 asker şu yol kapama olayları esnasında çıkan çatışmada şehit düştü. Hatta haberlerde yaralanma diye ört bas edilmişti. Kars'taki olayda ise bir karakol baskınında 4 askerimiz şehit oldu bunu da çok yakın bir akrabamızın çocuğu telefonda anlattı ailesine yanlarındaki karakolda yaşanmış baskın. Yani televizyonlarda asla bahsedilmeyen o kadar çok şey var ki, sizler saf gibi "şehit haberi almıyoruz" diye kendinizi avutuyorsunuz. Neyse daha fazla konuşursam ban yiyeceğim. Susuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tanisenes

Lan PKK bitti diye seviniyoruz.Bu sefer kendi kendiliginden ölüyor adamlar ! Bu ne ya ? Birisi cinnet gecirir, birisi şakalaşır !

İnaniyor musun sakalastigina? Hepsi de Suriye sınırında mi olur? Çözüm sureci vs saolsun.
    Senin askerini öldürenlerle neyin barışı neyin çözüm sureci lan

• quote:

Orijinalden alıntı: tanisenes

Lan PKK bitti diye seviniyoruz.Bu sefer kendi kendiliginden ölüyor adamlar ! Bu ne ya ? Birisi cinnet gecirir, birisi şakalaşır !

Pkk bitti mi? Hiç bir dönemde bu kadar güçlü olmamıştı. Benim arkadaşlardan bir kaçının pkk sempatizanı olduğunu yeni öğrendim. O kadar cesaretlendiler yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

İnanan var mı bunlara ? Yıllardır olmayan şeyler nedense son zamanlarda oluyor yok araç devrilmesi yok cinnet geçirip arkadaşını vurma yok şakalaşırken vurulma. Anca ak koyunlar inanır böyle şeylere

Malesef çok var.
    20 yaşında adamın eline silahı verip 4 saat nöbete dikersen o da sıkıntıdan arkadaşını şakalaşırken vurabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.