Bildirim
Sinirden ağlıcam
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Burdada başka bir örnek görüyoruz arkadaşlar.Oyun ne için oynanır?Zevk için dimi?
Takım oyunu..Tamam anlarımda neden ağlıyorsun?Oyun sonuçta oyun.Git 2 rekat namaz kılda sevaba gir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Alpha ve Omega
Burdada başka bir örnek görüyoruz arkadaşlar.Oyun ne için oynanır?Zevk için dimi?
Takım oyunu..Tamam anlarımda neden ağlıyorsun?Oyun sonuçta oyun.Git 2 rekat namaz kılda sevaba gir.
Dostum öncelikle takım oyunu ancak oyunun her şey güzel giderken 2 angut yüzünden oyunun zehir oluyor anlıyormusun ? Bu böyle olmamalı -
Kill için oynama oyunu domine etmeye bak.
Sinirleniyosan oynama bu oyunu zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Virüsü -- 1 Mayıs 2014; 17:13:26 > -
bir süre sonra alışıyosun sıkıntı yapma -
ağla bekliyorum -
ben alıştım sende alışırsın -
dün lb ile 21-5 gidiyorum karşı takımın top lane khası 14-7 gidiyordu , adama q+w+w yapıp öldürüyordum agasdfasfd ne ağlamıştır senin gibi -
Forumca ağlayalım bence herkes ağlayacam konusu açıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: PORTOSS.
Forumca ağlayalım bence herkes ağlayacam konusu açıyor
-
Sen takıma, ben builde ağladım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
katarinayla 36/4 giderken yenildim ben ağlamıyorum siz de ağlamayın
İtemlar -
-
-
-
Diğer lanelere baskına git ? Ya da duo gir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X