Şimdi Ara

Sınırsız adsl e geçiş!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben şimdi 256 3 gb kotalı adsl kullanıyorum fakat şu kota olayından bıktım ben tırsıyorum resmen

Şimdi sınırsıza geçişte bağlantı ücretini ödüyomuyuz ayrıca geçiş için ne yapmalıyım

formu aratiim dedim ama adsl yazınca bi sürü konu çıkıyo bi yardım edin hadi

• 444 03 75 den arayıp sorabilirsin
  • arayacam ama şimdi gel de onlara derdini anlat asnlamazlar ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: nick

Arkadaşlar ben şimdi 256 3 gb kotalı adsl kullanıyorum fakat şu kota olayından bıktım ben tırsıyorum resmen

Şimdi sınırsıza geçişte bağlantı ücretini ödüyomuyuz ayrıca geçiş için ne yapmalıyım

formu aratiim dedim ama adsl yazınca bi sürü konu çıkıyo bi yardım edin hadi

Nick yapma bu konuda beni yalnız bırakma

Telekoma git oradan bir dilekçe verecekmissin ertesi gün program crackleniyormus baska da bir şeyi yok

• bağlantı ücreti vercekmiymişim bari
    Ayrıca ben bıktım sirseri yaw dayanamıyom sınırsız keyfini yaşamak istiyorum
  • quote:

bağlantı ücreti vercekmiymişim bari

sabret olum martta zaten malum kota kalkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: serseri

quote:

mart tam zamanı zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VDSL e geçiş
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: serseri

quote:

mart tam zamanı zaten

Haklısın miyavvv

• telekomcuların da hiç bi şeyi bildikleri yok. dışarda o kadar 4 yıllık fakülte mezunu insan var işe alın kardeşim

örnek : ben
  • ?????

• quote:

Orjinalden alıntı: dingil1980

?????

/>

Yaw çok komiksiniz arkadaşlar..Bu resmin üzerinde oynama yapıldığı apaçık ortada yaaa!!!

Başka bir topicdede bir resme adam üşenmemiş 512 ye geçtim muhabbetine Photoshop yapmış yuh diyorum başka bişey diyemiyorum...susuyorum..gidiyorum...byeee
  • Arkadaşlar benim anlamadığım sınırsıza geçişte bağlantı ücreti veriliyomu onu bilmiyorum...
  • ttnet'in sitesinde başvuru formunun yanında tarife değişikliğide var aynı formun içinde değişikliğe tıkla online yap yada destek hattını ara tam bir bilgi al.
  • mart ayını beklemekde fayda var derim gün ola harman ola
  • mart ayında ucuzlayacak mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kara_Halil

mart ayını beklemekde fayda var derim gün ola harman ola

Aynen fakat böyle birşey olacak olsa telekom bas bas bağırır hiç bir tık yok ?
  • yaw tamam o zaman mart ayını bekliyelim zati 1 hafta kalmış yanlış bişi yapmıyalım şimdi
  • Bı sınırsıza geçme muhabbeti ne yaaa?
    benim bildiğim sadece 256lar 512 ye geçecekti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.