Bildirim
Sınırsız internet
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ev internetimi bile kapattım hız müthiş tavsiye ederim. -
faturasız türk telekom tüm tarifeler kullanabilrmi bu paketi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankaralı29 -- 3 Ocak 2017; 19:13:11 > -
Link verir misin. Sitede bulamadim -
-
Paket sınırlı hızı var herşeyi ciddiye almayın. -
turk telekom müşteri hizmetlerinin bile haberi yok! -
Tesekkurlerquote:
Orijinalden alıntı: ferfecir66
Bu mesaj silindi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇevreMühendisi -- 3 Ocak 2017; 23:35:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: bilisimler
quote:
Orijinalden alıntı: ferfecir66
Sec tarifelerinin ustune bu paketi (linkteki) alinca hiz dusmuyor bazi uyaniklar bu sekilde kullaniyor http://www.avea.com.tr/web/paketler/secbaglanpaketifaturali
Türk telekom faturasızda olanlar bu paketi alabilirmi?
iki paketide alınca hız ve limit yokmu demek istiyorsunuz?
Belirtilen tarifedekileri alabilir sanirim faturali linke tiklayarak bilgi alabilirsiniz
-
Şöyle bir madde var:
"Adil kullanım noktası olan 1GB’a ulaştıktan sonra bağlantı hızı fatura dönemi sonuna kadar 128kbps’a düşer ve bu hız ile sınırsız internet erişimi sağlanır." -
22 tl ye sinirsiz ise cok iyi. -
Lütfen biri bu paketi nasıl alabileceğim konusunda yardımcı olabilir mi. Yeni sim kart alacağım. Bu tarife faturalı mı faturasız mı? Müşteri hizmetlerinin bu konuda bilgisi yok. Çok Enteresan bir durum. -
quote:
Orijinalden alıntı: yedekci34
Lütfen biri bu paketi nasıl alabileceğim konusunda yardımcı olabilir mi. Yeni sim kart alacağım. Bu tarife faturalı mı faturasız mı? Müşteri hizmetlerinin bu konuda bilgisi yok. Çok Enteresan bir durum.
Türk telekomda faturasıza sınırsız internet yok hocam faturalı bu paketler. Eğer faturalı sınırsız internet kullanmak isterseniz en uygunu hâlen pttcellde. -
Doğru düzgün sınırsız paket yok türk telekomun gündüz yada gece paketi alın 10 gb 15 tl şebekenin verdigi maximum hızda kullanırsınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: yedekci34
Lütfen biri bu paketi nasıl alabileceğim konusunda yardımcı olabilir mi. Yeni sim kart alacağım. Bu tarife faturalı mı faturasız mı? Müşteri hizmetlerinin bu konuda bilgisi yok. Çok Enteresan bir durum.
Dediğin gibi müşteri hizmetleri bile çuvalladi ; bilgileri yok. Ya biz denemek için 5555 e mesaj aticaz olanlari görücez ya da şans eseri kullanan birisine rastliycaz. -
Merhaba. Turktelekom sınırsız 128kbps internet kullanabilmek için faturalı hat alacağım. Turk telekom bayisine gittim. Yeni faturalı hat icin tarife secmem gerekiyormus, tarifesiz faturalı hatta sahip olamıyormuşum. En dusuk tarife 22tl imis. Sınırsız internet ile ilgili bilgi sahibi olnadıklarını söyledi. 2 farklı turktelekom bayisi de yapamadıklarını söyledi.
Turktelekom sınırsız internet nasıl sahip olabilecegim ile ilgili yapmam gereken islemler netlik kazanmadi. Yapmis olan bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: a1a1a1fs
Merhaba. Turktelekom sınırsız 128kbps internet kullanabilmek için faturalı hat alacağım. Turk telekom bayisine gittim. Yeni faturalı hat icin tarife secmem gerekiyormus, tarifesiz faturalı hatta sahip olamıyormuşum. En dusuk tarife 22tl imis. Sınırsız internet ile ilgili bilgi sahibi olnadıklarını söyledi. 2 farklı turktelekom bayisi de yapamadıklarını söyledi.
Turktelekom sınırsız internet nasıl sahip olabilecegim ile ilgili yapmam gereken islemler netlik kazanmadi. Yapmis olan bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi?
Evet durum böyle hocam tarifesiz paket alamazsınız. Tek çare pttcell 24tlye 300dk 300sms 1.3gb sonrası 128kbps hızla sınırsız internet var. Türl Telekom altyapısı kullanmakta pttcell hiç fark yok arada. -
quote:
Orijinalden alıntı: SoftRock
quote:
Turktelekom sınırsız internet nasıl sahip olabilecegim ile ilgili yapmam gereken islemler netlik kazanmadi. Yapmis olan bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi?
Evet durum böyle hocam tarifesiz paket alamazsınız. Tek çare pttcell 24tlye 300dk 300sms 1.3gb sonrası 128kbps hızla sınırsız internet var. Türl Telekom altyapısı kullanmakta pttcell hiç fark yok arada.
Saolasin yarın pttcell e gidiyorum. Yeni dünya mini tarifesi ile 300dk 300sms 300mb 12ay taahutlu aylik 14tl yeni hat aliyorum. Hat acilinca 1GB SINIRSIZ yazıp 1788’e SMS gonderiyorum, 10tl de ordan ekleniyor. 1.3gb bitince 128kbps devam. Tesekkur ettim
-
quote:
quote:
quote:
Evet durum böyle hocam tarifesiz paket alamazsınız. Tek çare pttcell 24tlye 300dk 300sms 1.3gb sonrası 128kbps hızla sınırsız internet var. Türl Telekom altyapısı kullanmakta pttcell hiç fark yok arada.
Saolasin yarın pttcell e gidiyorum. Yeni dünya mini tarifesi ile 300dk 300sms 300mb 12ay taahutlu aylik 14tl yeni hat aliyorum. Hat acilinca 1GB SINIRSIZ yazıp 1788’e SMS gonderiyorum, 10tl de ordan ekleniyor. 1.3gb bitince 128kbps devam. Tesekkur ettim
Yalnız uyarayim yeni hat alımlarında 1 sene boyunca her ay ekstra 5tl vergi bulunmakta. Numara taşımada bu vergi yok. Haberiniz olsun.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Yalnız uyarayim yeni hat alımlarında 1 sene boyunca her ay ekstra 5tl vergi bulunmakta. Numara taşımada bu vergi yok. Haberiniz olsun.
E sağlık olsun bi 5tl daha verecem artık mecbur. tesekkurler bilgilendirme icin
Benzer içerikler
- 9230 kim
- türk telekom e dergi iptal
- hattımı taşıdım eski fatura nasıl öderim türk telekom
- numara doğru ama yanlış diyor
- türk telekom mobil abonesi olmadığınız için giriş yapılamamaktadır
- mobil veri çekmiyor
- pubgm aylik sinirsiz internet ne demek
- mobil imza nasıl alınır
- turkcell abone sayısı
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X