Şimdi Ara

Sınırsız internet + dsmart (öneri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yabancı dizi ve belgesel izlemeyi severim uefa maçlarını yabancı kanallar dan izlerim ve en önemlisi internet bulunduğum yerde fiber yok hangi paket almalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Süper Paketten Aşağısını Önermem Gece Kuşağı Hariç Tüm Kanallar Açık En Temizi 10 Megabit İnternetle 67 Tl İşini Görücektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesin09

Süper Paketten Aşağısını Önermem Gece Kuşağı Hariç Tüm Kanallar Açık En Temizi 10 Megabit İnternetle 67 Tl İşini Görücektir

Çok teşekkürler kampanya linkini rica etsem atarmısınız? Mobilimde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

https://www.dsmart.com.tr/Kampanyalar/d-smart-fiber-internet-ve-sinema-paketinde-buyuk-hd-firsati

Bulunduğum yerde fiber yok yalın olarak alabilirmiyim bunu?

• quote:

Orijinalden alıntı: predator1993

quote:

https://www.dsmart.com.tr/Kampanyalar/d-smart-fiber-internet-ve-sinema-paketinde-buyuk-hd-firsati

Bulunduğum yerde fiber yok yalın olarak alabilirmiyim bunu?

elbette
  • kesin09 kullanıcısına yanıt
    Fiber olmayınca hız kaç oluyor peki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türksat VS TürkNet (İnternet)
    7 yıl önce açıldı
    TTNet Tivibu [ ANA KONU ]
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yalniz yalin ucrette aliniyor 15 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

Yalniz yalin ucrette aliniyor 15 tl

Yalın internet fiyatı kampanya Fiyatı na dahil mi?

• Dostum benden sana önerim 2006 dan beri kullanıyorum internetlerini hala gelişemedi bence bulaşma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: predator1993

quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

Yalniz yalin ucrette aliniyor 15 tl

Yalın internet fiyatı kampanya Fiyatı na dahil mi?

Yalin internet ucretide faturaya ayri bir kalem olarak yazilmakta.. Alacaksan bunu ayriyetten sor..

• kutay2455 kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler
  • Aman arkadaşlar sakın DSMART almayın! 8 aydır kullanıyorum, ilk üç ay sorun yoktu ne zaman ki taşındım ve nakil talebi verdim, her şey o zaman başladı. 3 ay sürdü nakil süreci! Her aradığımda 24 saat bekleyin hallolacak denildi. Adeta benimle dalga geçtiler. Neden olmuyor bu işlem dediğimde, sorunun Telekomdan kaynaklandığını söylediler. En son dayanamadım kendim Telekom'a gittim. Yaptığım görüşmelerde, kendilerine yapılmış bir başvuru olmadığını söylediler. Adeta şok oldum. 3 aydır ben uğraşıyordum fakat Dsmart daha nakil için Telekom'a başvurmamıştı bile! Neyse adamlara dilekçe verip işlemimi hallettim, 3 gün içinde halloldu nakil işişm ben başvurduktan sonra. Bu adamların beceriksizliği ve ilgisizliği yüzünden 3 ay internet kullanamadım. Neyse internet garabetini çözdükten sonra kanal sorunları başladı. Özellikle şampiyonlar ligi maçlarının olduğu smart spor hd ve milli takım maçlarının olduğu star tv maç günü çekmiyor, sinyal yok diyor. Arayınca çanaktan olduğunu söylüyorlar. Maç bitiyor ertesi gün kanallar geliyor. Hiçbir şeyi çözemeyen bir kurum anlayacağınız. Eğer biri memnunsa Dsmart'tan kesinlikle şansıtır. Ben de ilk üç ay memnundum, herkese öneriyordum, ne zaman sorunlar başladı o zaman gerçek ortaya çıktı. Kesinlikle hiçbir sorunu çözebilecek yetenekleri, ilgileri yok. Benden size tavsiye uzak durun. Canınız yanmasın.

• D-smarttan soğudum :)
  • Arkadaşlar ben Doping internet kullanıyorum. İnterneti mi taşımak istiyorum. Taahhüt olayı uygundur. HD kanallar ve belgeseller önemli benim için sizce d smart mı, digitürk mü? Tavsiye edeceğiniz kampanya lar var mı?

• hydraichor kullanıcısına yanıt

Dsmartta 59 TL ile 85 TL arasında değişen fiyatlarla fiber internet + ek paketler sunuluyor. Bunlardan sana uygun olana geçiş yapabilirsin. Fiber diyince hem TTnetle anlaşmaları var hem de superonline ile. Ben superonline altyapısını kullanan 25Mb+sinema paketi kampanyasına geçmeyi düşünüyorum. 67 TL. Zaten şu anda sadece internete 56 TL ödüyorum Taahhüdüm de bitti ttnet ile. o yüzden üzerine 11 TL daha vererek hem fiber hıza geçeceğim hem de sinema paketim olacak. Bu kampanya bana baya yarar. sana nasıl yarar bilemem.

Tavsiye edilir.

Not: taahhüt bozarsan 120 tlye kadar da karşılıyorlar.

Digiturkte ise sinema paketi + fiber superonline istersen 82 TL ye geliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.