Şimdi Ara

SINIRSIZ İNTERNET PAYLAŞIMI YASAL MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bir sorum olacak. Ben 20 metre uzaktaki bir komşuma kablo çekerek sınırsız internetimi paylaşmak istiyorum. Bunun yasal bir yaptırımı var mı ?

• ee tabi ki değil.. ama yapmayan beri gelsin:D
  • İnternet paylaşımı yapıldığı tespit edilirse internet kimin üzerineyse aboneliği iptal ediliyor. yasal yaptırımı bu :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Commandotore

İnternet paylaşımı yapıldığı tespit edilirse internet kimin üzerineyse aboneliği iptal ediliyor. yasal yaptırımı bu :)

o zaman şöyle bişey gelir benim aklıma

şimdi ben 2 yıllık taahhüt imzaladım adsl kampanyasında daha 1 sene var bitmesine böyle bir şey tesbit edilirse benim adsl iptal oluyor diyorsun

ee o zaman kampanya da mı iptal oluyor yoksa bende 2 yıl dolmadığı için anlaşma bozulduğundan ücret(modem+ücretsiz kullanım) alırlarmı?
  • bişey olmaz biz aylarca hatta 1.5 sene kullandık.fazla kişiyle paylaşmassan kim nerden bilecek.modemini de alırlar ama dert etme .
  • Türk telekom adsl hizmetini ucuzlatsın kimse illegal yollara başvurmasın. Sömüreni sömürürler...
    dunyanın hiçbiryerinde yoktur kota uygulaması ve bu kadar rezil bağlantı hızı.
    Ferman padişahınsa dağlar bizimdir...
  • biz paylaşıyoruz yıllardır, elemanın biri şikayet bile etmiş, kapıya geldiler elemanları kovaladım geri, biz oyun oynuyoruz belki dedim. Arama izniniz var mı dedim. siz kimsiniz ki benim evime gireceksiniz dedim gittiler bir buçuk yıldır da o gün bugün kimse uğramıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alırsın bi wireless adsl modem. wireless ağına bi şifre koyarsın onu da paylaşmak istediğin kişilere verirsin.

Ne oldu şimdi? TTNET ne yapabilecek? hiçbişey. Gözünü korkutmaktan başka bişey yapamaz.

Ama işin diğer yüzü şu.

Şayet senin internet bağlantını kullanan birisi, o bağlantıdan yasadışı bir siteye girer de yasadışı işler yaparsa. (hacking / banka hesabı hırsızlığı vsvs vb gibi) ve bu durum da savcılığa / yargıya intikal eder ise. 1. derece suçlu adsl hattının sahibi olur.

Savcı / Hakim amca ben yapmadım bak paylaştırmıştım o yapmış dersiniz. Savcı da zaten paylaşman da yasak sus der.

Bilmem anlayabildinizmi... Bunun dışında serbestçe kullanın. Yakalanana kadar no problem ;)
  • yasal bence
  • Paylaş gitsin. Bişe olmaz
  • hapis falan gibi bir cezası yok.sadece aboneliği iptal ediyorlar.kimseye çaktırmadan çek kablonu uyuz olan bir komşu olursa şikayet eder.bunula alakalı bir makale okumuştum bir avukat yazmıştı.kendisi de neti paylaşıyormuş :D hukuki net miydi neydi sitenin adı kesin bilgi için araştır bence.
  • fark eden olup şikayet etmediği sürece anlaşılmaz(zaten anlaşılsada bi yaptırımı yok sadece aboneliğini iptal ederler ) bunu yapan okadar çok ki yıllardır kullanan komşularım var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.