Şimdi Ara

Sınırsız Su Kaynağı Buldum [SS'li] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
4
Favori
5.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu zekanı isviçreli bilim adamları görseydi şimdi ayda arsa satıyorduk.
  • koyunlar gelmiş gene , kardeşim ben seni destekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Whatsapp kullanmadığın belli

ne alaka reis?

• quote:

Arkadaşlar geçiştirmeyin bence, bu su nasıl oluşuyor onu açıklayın bana ? Şişeden sızıyor olamaz yani.

Ya bunu gercekten bilmiyor ve merak mı ediyorsunuZ?

• onslaught23 kullanıcısına yanıt
    Bloklayın lan, sizin gibiler Galile'yi de idam ettirdiler.
  • What are you

• bi tek bana mı çok mantıklı geldi
  • Ben niye mantıklı buldum ?

• The Sheeper kullanıcısına yanıt
    Mantıklı, çünkü bu yöntemle havadaki nemi yoğunlaştırabiliyoruz. Ama burdakiler anlamıyor maalesef
  • quote:

Beyler buzluğa şişe atmıştım soğusun içeyim diye, unutmuşum. 2 saat sonra aldım ve donmuş tamamen. Sonra odama getirdim, ısınınca içeyim diye. Buz çözülmeye başladıkça şişe terledi ve dışında su oluşmaya başladı. Bunlardan milyonlarca yaparsak İstanbul'un günlük su ihtiyacını bile karşılayabiliriz bence.

Sınırsız Su Kaynağı Buldum [SS'li]

Havadaki nem (su buharı) sıvıya dönüşerek şişeye yapışıyor.

• BraveHeart B kullanıcısına yanıt
    Şişenin soğukluğuyla havanın sıcaklığı çarpışınca yoğuşuyor hocam işte hava su oluyor
  • quote:

Mantıklı, çünkü bu yöntemle havadaki nemi yoğunlaştırabiliyoruz. Ama burdakiler anlamıyor maalesef

feasibility terk
  • 0.5 litrelik pet şişe değil de, 10 tonluk bir şişeyi dondurduğumuzda oluşacak suyu düşünün. Altına depo yaparız orada birikir.
  • forumdaki koyunları görüyosun blocked yazmış en üstteki üç gramlık ingilizcesiyle belkide tek bildiği kelime, sürüsü de beğenmiş. havadaki su buharının yoğunlaşmasını sağlayan bir sistem kurulabilir verdiğin örneği baz alırsak. gayet mantıklı. hatta bende geçenlerde aynı şeyi düşünüyodum. bununla ilgili bi haber daha vardı afrikada yaşayan bir böcek türü kanatlarının arasında havadaki nemi tutup günde 1-2 damla suya yoğunlaştırarak su ihtiyacını karşılayabiliyomuş. bilimadamları bu böceğin yapısını inceleiyor. forumun yaş ortalaması 8'e düştüğü için kıt zekalarını anlayışla karşıla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romen Diyojen -- 30 Haziran 2014; 0:23:08 >
  • Elalemin oğlu atomu parçalar bizimkisi neyle :-)

• quote:

Arkadaşlar geçiştirmeyin bence, bu su nasıl oluşuyor onu açıklayın bana ? Şişeden sızıyor olamaz yani.

Buzdolabı yapıyor kamki onu ?
  • Şişede ki soğuk su sicak havayi cekerek ısıl dengeyi saglamak isterken. Sicak hava nem ile şişeye yapisiyor.yani senjn nefesin ile çıkan nem siseyw yapisiyor

• quote:

0.5 litrelik pet şişe değil de, 10 tonluk bir şişeyi dondurduğumuzda oluşacak suyu düşünün. Altına depo yaparız orada birikir.

dehumidifier terk
     Sınırsız Su Kaynağı Buldum [SS'li]
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.