Şimdi Ara

Sınırsıza geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. İnternetimi bi kaç gün içinde sınırsız yapıcam.
    Bu ay için geçerli olur mu yoksa bi dahaki aydan itibaren mi başlayacak?
    Bu konuda herkes farklı şeyler söylüyor. Kesin bir bilgisi olan yazabilirse sevinirim. Teşekkürler..

• Tarife değişiklik işleminiz gerçekleştiği andan itibaren sınırsız olarak kullanırsınız.
  • dostum ilgi ve alakan için teşekkür ederim de bazı arkadaşlarımın dediğine göre fatura ayın başında kesilirmiş.(ttnet kullanıyorum bu arada) yani dediğinin zıttını söylediler. ben de kotayı biraz aşmıştım o yüzden bu kadar tedirginim. kesin eminsen sorun yok. tekrardan teşekkür ederim. sağlıcakla (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GokBarAy -- 19 Ocak 2010; 22:38:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokBarAy

dostum ilgi ve alakan için teşekkür ederim de bazı arkadaşlarımın dediğine göre fatura ayın başında kesilirmiş.(ttnet kullanıyorum bu arada) yani dediğinin zıttını söylediler. ben de kotayı biraz aşmıştım o yüzden bu kadar tedirginim. kesin eminsen sorun yok. tekrardan teşekkür ederim. sağlıcakla (:

Ben sınırsız sorunuza cevap verdim. Fatura işlemi dediğiniz gibi ay başında kesiliyor. Ekstra bir ücret görmek istemezseniz ay sonunda geçmeniz daha iyi olur.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Aştığım kotayı ödiyicem yani her türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokBarAy

Aştığım kotayı ödiyicem yani her türlü.

Ondan kurtuluş yok.
  • Sağol herşey için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki arkadaşlar online işlem merkezinden netlimitsize geçersek. işlemi bitirdikden sorna modeme res attığımızda hem sınırsız hemde hız 8mbit mi oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

peki arkadaşlar online işlem merkezinden netlimitsize geçersek. işlemi bitirdikden sorna modeme res attığımızda hem sınırsız hemde hız 8mbit mi oluyor?

8Mbit NetLimitsiz'e geçerseniz, hattınız destekliyorsa 8Mbit olur. 15GB kota işlemeye başlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.