Şimdi Ara

Sinüzit olan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir dertten müzdaribim. Geçenlerde biri ön dişim diğeri arka olmak üzere 2 dişime dolgu yaptırdım. Ağrım sızım olmadı ön dişimde hala hassasiyet ve rahatsız edici bir his var. Doktor 1-2 ay içerisinde hassasiyet geçer dedi. Yemek yerken vs bir sorun yok hissediyorum sadece ağrıda bazen hafif yanmalı sızlamalı bir ağrı dayanılmayacak birşey değil oda gelelim konuya

Bu dolguları yaptırdıktan sonra 1-2 gün sonra çene ve baş ağrıları başladı. Doktora bunuda söylediğimde kontrol ettiler vs baktılar film çektiler apse yok birşey yok. Ağrının oralara vurma ihtimalide yok dedi. Sende sinüzit varmı diye sordu? bende kesinleşmiş bir sinüzitim yok dedim. Ama bundan 5 yıl önce dişim ve çenem ağrıyor diye diş doktoruna gitmiştim dişim çürük diye oda film felan çekip senin sinüsleri doluu sende sinizüt var diyip nazal bir yıkama vermişti.

Mart'ın ilk haftası ve Nisanın sonuna kadar bu şekilde bir problemim var. nisan sonu mayıs ortası gibi geçiyor ağrılar. Mal gibiyim. Belirtilerim ise

-Ön baş ağrısı başımın ta ortası

-Gözlerimin arkası bile ağrıyor

-Bütün dişlerim ve çenem ( acaba gece dişlerimimi sıkıyorum diyorum veya dolguyumu yanlış yaptılar diyorum )

- Bazen kulaklarıma doğru bir ağrı vuruyor.

- Yanaklarım ve elmacık kemiklerim ağrıyor. Bilgiğiniz suratım ağrıyor.

- Burnumdan nefes alıyorum ama kuru ve tıkalı gibi bir hali var. Sümkürüncede mukus bazen kanlı geliyor.

- Geniz akıntım hep var zaten bazen sanki kan yuturuyorum gibi kan kokusu geliyor.

- Kulaklarım tıkalı gibi birşey ve boyun ağrısı bile oluyor bazen.

- Ağrı kesici içen biri değilim yaş 30 hayatımda toplasanız 1 kutu ağrı kesici içmemişimdir.

Her sabah mecbur saçlarımı yıkayıp spreyleyip çıkıyorum bazen nemli kalabiliyor. Dün hafa soğuktu dünden beridir daha fazla ağırdı mesela

Bu sinüzitten müzdarip arkadaşlar var ise bu belirtileri yaşayan varmı?

Benimki sinüzit ise kesin kronikleşmiştir. 5-6 yıldır böyle oluyor.

Diğer türlü ciddi anlamda dişçiye geri gideceğim dolguyu yanlış yaptı diye :)

KBB randevu aldım haftaya gideceğim inşallah

• Hiii bende de aynısı sersem gibi geziyorum klacid akıt zamanlarda iyi geliyor ama en iyisi içmemek bromelan içiyorlar denemedim ben anlıma mentollü taş sürüp geziyorum burun otrivinelik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu çok acaip birşeymiş ya hergün başının ağırması 😅 ağrı kesici kullanacağım artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alerjik rinit olan var mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.