Arkadaşlar geçtiğimiz hafta pazar günü (8 gün önce) incehesap'tan bir sistem siparişi vermiştim fakat daha sonra az bir miktar daha ekleyip anakartını değiştirmenin mantıklı olacağını düşündüm ve pazartesi sabahı müşteri hizmetlerine bağlandım. Onlarda siparişi iptal etmemi daha sonra yeniden sipariş vermem gerektiğini söylediler ve gün içinde sistem toplanmadıysa size döneceğiz ve haber vereceğiz dediler. Akşama doğru arayıp siparişi iptal edebileceklerini bildirdiler ben de tamam dedim. Tek çekim yaptığım için bankanın sitesinde 1-3 iş günü içerisinde paramın iade olacağı yazıyordu. Müşteri hizmetlerindeki arkadaş da aynı şeyi söyledi. Fakat ne zaman siteye girip siparişlerim bölümüne girsem iptal ve iade sekmesinde ürün görünmüyor, verdiğim sipariş ise paketleniyor olarak görünüyor. Sormak istediğim soru şu daha önce bu şekilde siparişini iptal eden oldu mu bu süreç ne kadar sürdü. Çünkü o iadeyi alamadığım için yeniden sipariş vermem mümkün değil.
Şu an iadeleri yapmıyorlar, bir sürü kişi aynı sorunu yaşıyor.
No Way Out
kullanıcısına yanıt
Yani banka durumdan vesaire değil firma mi para iadelerini yapmıyor? Benim gibi başka iade problemi yaşayanlar da var mı?