Şimdi Ara

Sipariş iptali ve muadil ürün (LG 50UK6950PLB)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9 Mayısta Te…sa’dan sipariş verdiğim LG 50UK6950PLB TV’nin (3999TL), bir türlü siparişin gönderilmemesi sebebiyle açtığım şikayet kaydına cevaben 11 gün sonra stoklarında olmadığı gerekçesiyle iptalini yapabileceklerini veya muadil bir ürün verebileceklerini bilgisini verdiler. Zaten bu süre sonunda herhangi bir ürün gönderilseydi, teşhir veya yenilenmiş ürün gönderme olasılığı aklıma gelirdi.

Bu TV, VA panel ve sihirli kumandası olan bir seri idi ki genelde VA panel tavsiye ediliyor. Muadil bir TV olarak ne kabul etmeliyim ve bu konuda haklarım nelerdir? (veya varmı?) Bu firma ile hep sorun yaşıyorum ve güvenim sıfır artık; bir de iade edilmiş veya teşhir ürünü ile uğraşmak istemiyorum. Farklı bir yerden benzer nitelikli TV sipariş verebilirim.

Benzer bir durumla karşılaşan veya bu konuda ne yapılması gerektiği ile ilgili tecrübesi olan var mı?

Şimdiden teşekkürler.

• Bu satırları olası Te...sa mağdurlarını önceden uyarmak maksadıyla yazmaktayım.

09.05.2019'da sipariş verdiğim ve 2-3 gün içinde gönderilmesi gereken TV; 2 hafta oyaladıktan ve elimizde bu ürün kalmadı denmesine rağmen birdenbire ortaya çıkan ve gönderilen kutu ile ilgili görselleri paylaşıyorum.

3 haftayı bulan bu süreçte “ürün yok elimizde iptal edelim dediler”, ama yasal haklarımı kullanacağım dediğimde aniden gönderdiler. Fakat bu sürede daha önce açılmış olan bir ürünü tekrar paketleyerek bana sıfır diye satmaya çalıştılar. Görsellerden görülebileceği üzere bu ürün daha önce bir başka kullanıcıya kargolanmış ve ilgili kısım amatörce beyaz bir etiket ile kapatılmıştır. Ayrıca kutunun üst kısmında bandın önceden sökülmesi kaynaklı kalkan kısım net olarak görülmektedir.

Ürünün kutusunu bu haliyle açmadan kendilerine iade ettim. Muhtemelen içindeki TV ayıplı, yenilenmiş veya teşhir ürünlerinden biri olma olasılığı yüksektir.

Araya bayramda girdiği için 1 ayı aşkın süredir süreç devam etmekte. Paranızı iade edelim diyorlar şaka gibi. 1 aydır ödediğim tvyi kullanamadığıma mı yanayım yoksa geçen sürede kaçırdığım tv indirimlerine mi.

Sipariş iptali  ve muadil ürün (LG 50UK6950PLB)Sipariş iptali  ve muadil ürün (LG 50UK6950PLB)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.