Şimdi Ara

Philips Xenium W832 ön sipariş ile satışta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Philips Xenium W832 ön sipariş ile satışa sunulmuştur. Ürün sevkiyatları 12.07.2013 Cuma günü yapılacaktır. Ürüne aşağıdaki link'ten ulaşabilirsiniz.

http://www.herseyenucuz.com/Philips-Xenium-W832,PR-189.html

• quote:

Orijinalden alıntı: herseyenucuz.com

Merhabalar,

Philips Xenium W832 ön sipariş ile satışa sunulmuştur. Ürün sevkiyatları 12.07.2013 Cuma günü yapılacaktır. Ürüne aşağıdaki link'ten ulaşabilirsiniz.

Reklamını başka yere yap kardeş burda bu fiyata bu telefonunu satamazsın :)
  • Hadi kardesim git başka yerde reklam yap ve 600 e 4 cekirdekli discovery varken bu fiyata o telefonu satamassin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık telefon işine giren firmalar direk mediatek işlemci ile giriyorlar piyasaya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: herseyenucuz.com

Merhabalar,

modası geçmiş ürüne ön sipariş almak bizim ülkeye has bir özellik olmalı..
  • Ben dün sipariş verdim (başka bir web satıcısından). Telefonun görünüşü çok güzel. Özellikleri de oyun düşünmeyen için gayet güzel. Metal çerçevesi var. En önemli özelliği ise 2400 mAH'lık bataryası. Akıllı telefonu doya doya kullanmak istiyorsan bataryası iyi olmalı..

Oyuncular için 512 MB Ram ve 1 Ghz işlemci pek olumlu değil ama benim gibi oyunu boşver diyenlerdenseniz çok harika bir telefon(İşlemcisi çift çekirdekli). Fiyatı da gayet uygun.

Niye General Mobile Discovery'yi tercih etmedim? Aslında edebilirdim, çok özellikli, iyi bir telefon ama dış görünüşü beni çok memnun etmedi, bir de bataryası çok güçlü değil. Bunların dışında Discovery de çok iyi bir telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3u01a8a -- 23 Eylül 2013; 21:18:49 >
  • Bir arkadaşa General Mobile aldık. Arkadaş çok memnun, benim de gördüğüm kadarıyla telefon muhteşem. Ondan gören 5-10 kişi de aynı telefondan aldılar. Şarjı da esasında 1 günü rahat çıkarıyor sanırım. Yalnız Philips'in batarya olayı insanın aklını çeliyor işte yapacak bir şey yok. Çünkü piyasada bu konuda bu kadar iddialı başka bir telefon yok. İki seneye yakındır LG E510 kullanıyorum. Dahili hafızası çok az olduğu için programları SD karta kopyalasam bile verileri dahili hafızayı dolduruyor. Hiçbir şey kuramıyorum, hafıza doldu diye uyarı veriyor. İnternete bir kaç kez girersem, hele ki bir iki ufak video da izlersem sabah 8'de şarjdan aldığım telefonda pil öğleni görmüyor neredeyse. Bu yüzden şarj aletiyle, prizlere/usb lere yakın bir şekilde akşamı etmem gerekiyor. Telefonu biraz hızlı kullanırsam (bazen hızlı kullanmasam bile) telefon zorlanıyor, kasılıyor, kilitleniyor, reset atıyor, açılması uzun sürüyor, pin giriyorum açılıyor gibi yapıyor, yine pin istiyor v.s. ... Flash özelliği yok. Biraz karanlık ortamda fotoğraflar rezalet... Ön kamerası yok.. Bu nedenlerle LG beni bıktırdı. Özellikle şarj olayı ve reset atma durumu çok fena. Şarjı philips çözmüş, ama reset olayını da general mobile çözmüş sanırım. O yüzden çok kararsızım :( Bu telefonları kullananlar deneyimlerini aktarırsa çok sevinirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.