Şimdi Ara

Siparişi Verdim (Bilgisayarım Çalındı 2)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet bilgisayarım çalındığı için yeni Pc toplamama yardım ettiniz ve yardımlarınız sonucu sistem e karar verip bugün DFS Bilgisayar a siparişini verdim yarın elimde olacak..

Sistem Özellikleri :

İntel Core2 Duo E6300
    GIGABYTE GA-965P-DQ6 LGA775/ P965/ DDR2-800/ A&L/ IEEE1394/ ATX
    Sapphire x1800 XT Ekran Kartı
    Twinmos 512x2 DDR2 533mhz 1024 Kit
    Seagate 250 GB SATA2 16mb NCQ
    LG DVD RW
    LG CD RW
    ATX Kasa PIV (Codegen 3305 & 3307
    LC Power 550W 140MM Sessiz Fanlı PSU V2.0

Yorumlarınızı Bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beepamm -- 8 Ağustos 2006; 15:07:41 >

• ramleri kingston yada corsair al 667 mhz olanından al;bide kasa bu sisteme yakışmamış güç kaynağı iyi seçim.LG cd writer almana gerek yok bence.
  • Ram tek 1 gb olursa ilerde faydasını görürsün.
    ayrıca codegen kasanın yerine 40 dolara aopen alırsan daha iyi olur. bildiğimiz plastik o kasalar.
  • ramler dışında gayet ii
    ramler 667mhz*2 olmalı idi
  • 667mhz diyen arkadaşlara katılmıyorum. 667mhzlerin süreleri 533lerden daha fazla yani pratikte bir yararı olmuyor (birkaç model dışında onlarda gereksiz fiyat farkına sahip) Kasa konusunda eleştiriden vazgeçtim ama daha sağlam bi power supply alabilirisn. Bir arkadaşın dediği gibi 2. bir cd writera gerek yok (gerçi bende 2 tane kullanıyorum :D) Son olarak hayırlı olsun arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 8 Ağustos 2006; 15:36:32 >
  • hayırlı olsun bunu çaldırma bari duvara zincirlet
  • arkadaşlar şimdi bi telefon görüşmesi ile 800mhz e çıkardım ram leri Kasa konusunda orda karar vericem diğer özellikler aynı kalıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.