Şimdi Ara

SIRADA SURİYE VE İRAN MI VAR 3.SIRADA Kİ TÜRKİYE Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YA ACABA AMERİKA BABA BİZE SALDIRISA BİZ NAPARIZ ŞANLI MEJMETÇİK YENİ DESTANLARMI YAZAR YOKSA HİÇ SALDIRMADAN DÖTÜMÜZÜN BKYLA OTURURMUYUZ YERİMİZE AÇAR VE BEKLERMİYİZ.?????????????????????????????????????????????

• Ne Türkiye mi,
    Seyreyle o zaman tangırtıyı, film biter o zaman, geriye ne Amerika kalır ne Türkiye kalır.
  • bizim insanlar genel olarak cahildir(eğitim..) ama vatan millet konularında abd yi tanırız..yani onun için abd bize savaş açarken "azgürlüğünüz için savaşın filan derse kimse yemez..ve bu arada kimsenin gotu 70 mil. lik bir deve şavaş açmaya yemez..
  • Valla onu bunu bilmemde TÜRKİYE ye saldırı olursa arkadaşın dediği gibi ŞERİT kopar... Bura yönetimi çürümüş, zayıf ve GERÇEK ANLAMDA karşı koyacak gücü olmayan IRAK a benzemez... Gelicekleri varsa görecekleride var...

Böyle birşey inşallah olmaz ama olursa da

UMARIM DÜNYA YERİNDE KALIR...
  • vala sillelerim ben bu amerikayı yav
  • amerika kimmiş be bizim iman dolu,serhatli insanlarımız var
  • öle bişe olursa bana bi keleş versinler sokak sokak savaşmaya hazırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • allaaa gerilla savası arkadaslar size metal fırtınayı okumanızı tavsite ederim sabit heryerde 6 milyon
    bu abd tr savasıda bu kitaptan sona cıktı
    heryerde bu kitap ve savas konusuluo
  • Amerika bize savaş açmaz.Savaştırır.Bugün İran'a saldırırsa ister istemez biz de taraf tutmak zorunda kalacağız.Tarafsızlık mümkün değil.Hangi tarafı tutacağımız zaten başbakanın ve dış işleri bakanının konuşmalarından anlaşılıyor."ABD"
  • Valla abd bize savaş açarsa onlarla hiç uğraşmam. İlk önce içimizdeki pislikleri temizlerim. Şu sokaklardaki itler,gaspçılar,torbacılar zart zurt.
  • EVDEN EKMEK BIÇAĞINI KAPAR ONLA SAVASIRIM GEREKİRSE
  • yine kirli siyaset oyunlarıyla Türkiye yi kandırıp kendi lehine kullanır bu şerefsizler..
  • yaw hiç tartışmaya gerek yok dünyada türkiyeye karadan girme cesareti olan tek ülke rusyadır. emin olun onlarda en az bizim kadar vatan millet sevgileri var.

amerika ırak'a savaş açtığı zaman askerler ve halk devletine soruyor neden savaşıcak die ama ben eminim bugun hilmi özkök çıkıp abd ile savaş halindeyiz hiç bir allahın kulu demez burda neden savaşıcaz die herhalde askeriyelerin önünde izdiham olur ben asker olmak iisteyen insanlarla dolup taşar oralar....

Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım!
  • ataturk ne demiş: "Ulusal ahlaklı olan devleti yok etmek imkansızdır!"

ulusal ahlak nedir ? (Ataturk'e göre) "Ulusal ahlak ülkenin aynı emelde ilerlemesidir"

öyleyse ne yapmalı tek gayemiz düşmanları yurdumuzdan çıkarmak olmalı

öyleyse ne yapmali ne yapmali kazanmaliiii
  • Saldıramazlar bizim 'kırmızı' çizgilerimiz var. Ya yapmayın ya şimdi adam ok suriye ye iran'a saldırır ama neden TR'ye saldırsın sebebi ne yani dimi?Hatta daha paranoyak olup US'in amacı aslında Avrupa'yı kuşatmak bak batıdan zaten kuşatıyolar doğudan da bizi ele geçirip sonra avrupa'yı kuşatacaklar da diyebilirsiniz.HAYAL GÜCÜNÜN SINIRI YOK
  • saçma sapan komplo teorileri üretiyorsunuz
    yeryüzünde hiçbir ülkenin türkiyeye saldırabilme cesareti ve gücü yok bunu hiçbir zaman unutmayın bu cumhuriyet kurulduğundan beri böyle olmuştur abdullah öcalan olayını hatırlayın suriye korktu başından attı RUSYA korktu başından attı ITALYA korktu başından attı ve sonunda tıpıpş tıpış ülkemize gönderildi ayrica ozamana kadar hiçbir ülkenin musama göstermeyeceği bir olay oldu ve türk askeri kıbrısı ((hristiyan devleti ))işgal etti ((tabi bu diğer ülkelerce böyle görünüyor)) ve ne BM ne ABD nede başka bir ülke tekbir kurşun bile atamadı ayrica yine 2.dunya savalşından buyana hiçbir hristiyan devleti işgal edilmemiştir musluman bir devlet tarafından sonuçta RUSYA gibi bir devlet bile bizden korktu ve korkaklığını belli etti

• .....:::::..::::: Yarın ola hayrola..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

saçma sapan komplo teorileri üretiyorsunuz
    yeryüzünde hiçbir ülkenin türkiyeye saldırabilme cesareti ve gücü yok bunu hiçbir zaman unutmayın bu cumhuriyet kurulduğundan beri böyle olmuştur abdullah öcalan olayını hatırlayın suriye korktu başından attı RUSYA korktu başından attı ITALYA korktu başından attı ve sonunda tıpıpş tıpış ülkemize gönderildi ayrica ozamana kadar hiçbir ülkenin musama göstermeyeceği bir olay oldu ve türk askeri kıbrısı ((hristiyan devleti ))işgal etti ((tabi bu diğer ülkelerce böyle görünüyor)) ve ne BM ne ABD nede başka bir ülke tekbir kurşun bile atamadı ayrica yine 2.dunya savalşından buyana hiçbir hristiyan devleti işgal edilmemiştir musluman bir devlet tarafından sonuçta RUSYA gibi bir devlet bile bizden korktu ve korkaklığını belli etti

kardeşim taşın birazı bana gelmiş ama benim anlatmak istediğim rusya sadece bizimle savaş yapabilir karadan bunu neye bağladığımı söleyim sana ben geçmişten bahsediyorum bu ülke zamanın 3 kıtaya ve dünyaya hükmetmiş Osmanlı Devletine kafa tutmuştur. Ki rusya - osmanlı savaşlarında bizden daha başarılı olmuşlardır. ...

• YORGUNLUK GELİP GEÇİCİDİR AMA VATAN BÜTÜN VE BÖLÜNMEZDİR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bloody

quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

saçma sapan komplo teorileri üretiyorsunuz

kardeşim taşın birazı bana gelmiş ama benim anlatmak istediğim rusya sadece bizimle savaş yapabilir karadan bunu neye bağladığımı söleyim sana ben geçmişten bahsediyorum bu ülke zamanın 3 kıtaya ve dünyaya hükmetmiş Osmanlı Devletine kafa tutmuştur. Ki rusya - osmanlı savaşlarında bizden daha başarılı olmuşlardır. ...

senin mesajını okumadım bile ama biraz öyle olmuş fakat şunu belirteyim bizmi rusyayla olan savaşlarımız tam bir talihsizlik örneği yani çok şansız savaşlar olmuş sarıkamışı hiç hatırlamak istemiyorum böyle olunca bizden daha başarılı göüküyor tabiki fakat gerçkte böyle değil bizki çanakkale de bir dünyayi yenmişiz gerçekten türk olduğum için söylemiyorum ama gerçekten dünyanin potansiyelini taşıyoruz eğer dünya savaşı çıkarsa bunun tek nedeni türkiye olur kazananda allahın izniyle bizim tuttuğumuz taraf olur bu gidişlede bana göre hiçbir zaman ABD nin yanında yer almayacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 20 Şubat 2005, 14:49:09 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.