Şimdi Ara

Sıradanlık, hayat boş...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğum günü kutlama
    Yemek yeme
    Uyuma
    Şarkı dinleme gibi...

Doğum gününde pasta keserken resim çekme, Yeni yılda sarhoş olma.. ve son bir kaç yılda moda olan selfie denen şey

Zaman su gibi akıp gidiyor, biz sıradan bir insan gibi yaşamaya devam ediyoruz 7 milyar insanın yaşadığı gibi.
    Her olayda aynı tepkileri veriyoruz hayallerimiz bile aynı, bir araba, telefon veya güzel bir sevgili...

Hepimizin istediği bir şey var? Çok fazla para, yani zenginlik. Zengin olunca daha da fazlası...Hırs...Güçlü olma...

Şuan kendinize sorun ne için yaşıyoruz biz?

Ben cevap veremiyorum. Anlık zevkler için olabilir aslında. Seks yapma, yemek yeme.Üreme.

Sizinde cevaplarınızı bekliyorum. Arkadaşlar...

Ne için yaşıyoruz biz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çokta nicimdeydi -- 3 Ocak 2015; 2:54:10 >

• nick - konu uyumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: VECIHI

nick - konu uyumu

Bu sefer güldürmedi
  • napak ölek mi pnp
  • bu soruna 3 cevap buldum 1)dindarlar zevk almıyor cennet felan hayaliylr yaşıyor 2)yaşamayı öğrenenler,bunlar zevk almayı öğrenmiş kendiyle barisik, 3)senin gibi boşlukta olanlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm bunlar kapitalizmin etkisi. Toplum=kapitalizmdir. Eğer toplumdan ayrılıp sessiz sakin yerlere göç eder ve kendini inandığın dine,öğretiye adarsan (ki en mantıklı İslamdır hiç şüphesiz) nirvanaya ulaşır ve bu boş dünyadan soyutlanarak ermiş bir insan olursun. Tüm amaç bu olmalı. Topluma lanet olsun. Toplumsal kurallara lanet olsun. Toplumsal yargılara lanet olsun. Toplumun kölelerine lanet olsun.

• Kapitalizm insanları maalesef robot etti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayat çok boş
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman kendine hedefler koy, o hedefleri gerçekleştirmek için çalış, uğraş. Para maalesef birçok mutlu hayalin ilk adımı, olmalı demiyorum ama öyle. Para olmadan mutlu olmak çok zor bu devirde. Bundan belki 40-50 yıl önce olsaydı olurdu, ama şu anki dünyada parasız mutluluk bana göre çok zor. Parayı birçoğumuz araç olarak görüyoruz, mutlu edecek şeylere ulaşmak için. Ama bi noktadan sonra paranın hırsına kapılıp kendimizi kaybedebilir miyiz, mümkün tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abducens

bu soruna 3 cevap buldum 1)dindarlar zevk almıyor cennet felan hayaliylr yaşıyor 2)yaşamayı öğrenenler,bunlar zevk almayı öğrenmiş kendiyle barisik, 3)senin gibi boşlukta olanlar

1) Dindar olduğumu düşünüyorum ve hayattan helal dairesi içinde zevk alıyorum. Helal dairesi keyfe kafidir.

2) Kendimle barışığım.
  • @strider_4242
    Hedeflerimiz bile aynı. En iyi üniversiteye gitmek. En iyi eğitimi almak. Zengin olmak. Başka hedef göremiyorum ben.

@abducens
    Konuyu tekrar okumalısın.

@DeathLost
    Evet. Sırf bunun için ben bu dünyaya kendi kanımı taşıyan bir çocuk getirmek istemiyorum. 2 seveyim zevk alayım sonra baba desin. Sonra büyüsün aynı bizim gibi olsun. Bu lanet düzene bir çocuk daha eklemeyeceğime yemin bile edebilirim.

@Sterope
    Malesef...
  • Dünyayı, kendimizi kandırdığımız, egolarımızı tatmin ettiğimiz bir yer olarak görüyorum.
  • Dindarlar için hayat boş ve eğlenemezmiş vay be

Sen git onlarca içecek arasından alkol tüketme diye veyahut her gün karı kızla eğlenmek yerine arkadaşlarınla ve eşinle eğlenmedin diye mi hayat boş oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakimAdayı

quote:

Orijinalden alıntı: abducens

bu soruna 3 cevap buldum 1)dindarlar zevk almıyor cennet felan hayaliylr yaşıyor 2)yaşamayı öğrenenler,bunlar zevk almayı öğrenmiş kendiyle barisik, 3)senin gibi boşlukta olanlar

1) Dindar olduğumu düşünüyorum ve hayattan helal dairesi içinde zevk alıyorum. Helal dairesi keyfe kafidir.

2) Kendimle barışığım.

bak ben tanrı var yok bunu ben bilmiyorum ama inanç insanı mutlu eder tıpkı bazı ilaçlar gibi,benim bahsettigim kendiyle barışīklık farklı bişey,sonucunda beyindeki aktivasyona bakarsak dinde mutlu eder din olmayina hayat şartlari kötü olunca insanlar alkol aliyordu fazlaca bu eski demir perde ülkelerinde,her neyse ben burda dine saldırmadīm burdaki konu baska ,bi benim górúsum sadece mutlak dogru diye bisey yok

• hayatın bir amacı yok

• Sahsim adima konusuyorum Olmek gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkArm -- 3 Ocak 2015; 3:07:19 >
  • Sen bir aslanın "et yemekten gına geldi artık Otçul olacak" dediği gördün mü?
    Dediğim şu ki eğer klasikleşmiş şeylerden sıkıldıysan bilim adamı ol evrende yeni şeyler keşfet.

Böylece anti Metacı ol azınlık ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShurima

Sen bir aslanın "et yemekten gına geldi artık Otçul olacak" dediği gördün mü?
    Dediğim şu ki eğer klasikleşmiş şeylerden sıkıldıysan bilim adamı ol evrende yeni şeyler keşfet.

Böylece anti Metacı ol azınlık ol.

Sıkıldım demedim ki ben...

Bilim adamı nasıl olunuyor?
  • Ben çözemedim henüz Yaşama ümidim yok
  • Bunlardan şikayet mi ediyorsun
    Hiç bi arkadaşım veya ailem bana sürpriz yapıp doğumgünümü kutlamadı hiç doğru düzgün bi hediye almadım

• quote:

Orijinalden alıntı: lithiium

Bunlardan şikayet mi ediyorsun
    Hiç bi arkadaşım veya ailem bana sürpriz yapıp doğumgünümü kutlamadı hiç doğru düzgün bi hediye almadım

5 dakika mutlu olacaksın sonra gene robot hayatına döneceksin. Her şey hayalde daha güzeldir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.